Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

zzmurat

İlk Kürüm için PCT yardımcı olurmusunuz lütfen hocalarım

Önerilen İletiler

zzmurat    5

Merhaba hocalarım ilk kürüme başladım

 

8 hafta 250 mg testo e.

8 hafta 200 mg primobolan

4 hafta balkan danabol 30mg günlük

 

pct icin kan tahlilini kür bittikten kaç gün sonra yaptırmam gerekiyor?

örnek vermek adına girmiş oldugum kürün pct si nasıl olmalı kaç hafta ve günde kaç mg nolvadex klomen kullanmam gerekiyor?

 

bide cok korkuyorum jinekomasti olcam diye kür içi arimidex kullanayım mı tam nasıl kullanılıyor bilmiyorum yardım eder misiniz arkadaslar

arimidex aynı zamanda saç dökülmesinide durdurur mu?

 

iki günde bir yarim tablet mi alicam hergün mü tam mi bilemiyorum bilgim yok sizden yardim bekliyorum teşekkür ederim. proviron kullanmıyorum sizce gereklimi bilgilendiriseniz cok sevinirim.

yaş: 25

kilo:62

boy:174

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


oguzdalkilic    81

Öncelikle bu kür icin jinekomasti riski cok cok cok düsük. Ben bu küre pct bile yapmam sahsen. Detaylı yazıyım pct neden yapılır= uzun ve ortalamanın üstünde dozajlarla veya agır ilaclarla girilen kürlerde vucut kendi dogal testesteron üretimini sıfırlar veya ereksiyon sorunu gibi sıkıntılar yasanır bu vb sebeplerden pct yapılır. Simdi bu kür baslangıc icin bile acıkcası hafif bir kür o sebeple ben olsam pct yapmazdım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
labslabs    77

kardeş yan etki bekleme bu kürden :))))) fazlada bi etkide bekleme ben senin yerinde olsam haftalık 350 mg testo E. vururum sadece ilk kür olarak oda 12-16 arası bişey olur

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×