Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Cyrex38

Pct hakkında nasıl bir yol izleyebilirim ?

Önerilen İletiler

Cyrex38    1

8 Haftalık TESTO E 400mg ve Masteron 300mg + ox,winstrol,clen kullandım 5 hafta. Ox hariç hepsi OXYGENLABS Bu kür ne demeyin lütfen :( U P hoca tarafından hazırlanmıştı. PCT hakkında ne yapılır maalesef en ufak bir fikrim yok detaylı bir şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim. @rastlantisal

Enabiz-Tahlilleri 2.pdf

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    5.216
Cyrex38, 24 dakika önce yazdı:

8 Haftalık TESTO E 400mg ve Masteron 300mg + ox,winstrol,clen kullandım 5 hafta. Ox hariç hepsi OXYGENLABS Bu kür ne demeyin lütfen :( U P hoca tarafından hazırlanmıştı. PCT hakkında ne yapılır maalesef en ufak bir fikrim yok detaylı bir şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim. @rastlantisal

Enabiz-Tahlilleri 2.pdf

Kanda hala testo seviyesi yüksek. 2 hafta sert antrenman yap. Sonra 1 doz ovitrelle karından enjekte et. 6 gün sonra da günde 1 klomen 1 tamoksifenle başla.

Bu şekilde 4 hafta kullan ve PCT bitir. 

Son hapı içtikten en erken 14 gün sonra testleri yeniden yaptır at buraya. Durumuna bakalım.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: berserkzirhimvar
      Merhaba arkadaşlar,
      Haftalık olarak:
      500 bolde 500 testo  Küründeyim fakat bolde henüz açılmadı. Her çarşamba 1 tablet arimidex kullanıyorum. 80 kiloyu görüyorum arimidexten sonra 77 düşüyor iyileşme hızı düşüyor gücüm azalıyor. Östrojeni bu sıklıkla baskılamam gerekiyor mu?
      Arimidex kullanımı bu kürde sizce nasıl olmalı?
    • Yazan: Meeter
      Herkese selamlar,
      Kürümde 5. haftaya girdim, testo enante, boldenon ve deca olarak kür planı yaptım ve devam ediyorum, tablet olarak günlük 100 mg anapolon alıyorum. tam sayı bilmiyorum fakat öncesinde farklı planlamalarla ortalama 8-10 kür yapmışımdır, şu an ki kürümden öncede yaklaşık 3-4 yıl bir ara verme dönemim oldu.
      jinekomastiye yatkın bir vücut tipim yok ve bu zamana kadar kür içinde hiçbir zaman dostinex gibi ilaçlar kullanmadım, çünkü hiç ihtiyacım olmadı. şu an ki kürümde herhangi bir göğüs hassasiyeti, kaşıntı vs gibi yan etkilerde görmedim. bu kürde farklı olarak tek göğsümün altında nohut büyüklüğünde bir kitle oluştuğunu fark ettim. tam meme ucunun altında değil, 2 cm falan solunda. daha önce hiç karşılaşmadığım bir durum, bilgisi olan arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Ashfordian1
      1 Sustanon küründen sonra pct gerekli mi ve çok zararı olur mu?
    • Yazan: satakan04
      Abilerim, Hocalarım öncelikle merhaba,
      Yaklaşık 1 yıl önce girmiş olduğum bu streoid macerasından hüzünlü bir haber ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu illete girmemde ki sebep çocukluk arkadaşımın üst düzey yarışmacı olup kendi kullandığı için onun kontrolünde girmemdi. Tabi ki biz de bu işin şaka olmadığını biraz geç de olsa farkına vardık ve kullanımı bıraktık. 
      Asıl yaşamış olduğum sorundan ve fikirlerinize ihtiyaç duyduğum konuya gelecek olursak;
      Evliyim, ve eşimle çocuk istemeye karar verdiğimizden sonra yapılan denemeler sonucunda olumsuz sonuçlar aldık. Aylar sonra artık bir şeylerin olumsuz olduğunu ve kontrol edilmesi gerektiğini düşündük.  Hastaneye gittim kan tahlilleri verdim ve sperminazsyon testi yaptırdım. 
      Çıkan sonuçların görsellerini sizler ile paylaşacağım. Doktor çıkan sonuçlardan sonra hemen streoidi bırakmam gerektiğini ve tedavi sürecine başlamam gerektiğini söyledi. Preglyn ve proviron verdi ve kullanmaya başlayacağım. Hocalarım bu yaşamış olduğum olumsuzluk belli bir süre sonra geçer mi ? Geçmesi için sizin önerebileceğiniz ekstra ürünler var mıdır ? Ne yapmam lazım ? Gerçekten tecrübelerinize ihtiyacım var.  @metinav @rastlantisal @Bay-T @hectordoyle @Askabar
      Yani benim ki de biraz saçmalık oldu, pazartesi testesteron iğnesi yapıp çarşamba sperm testi verdim ve bu durumda sperm kalitem inanılmaz düşük çıktı .  Yani hocalarım gerçekten parayla satın alınamacak bilgilerinize ihtiyacım var. Evet haklısınız bu işler böyle basit işler değil biz de yaşayarak ders alanlanlardan biri olduk.  Dört gözle sizden cevap bekliyorum . Herşey için şimdiden teşekkür ederim .
       
      Kullandığım ilaçlar 1 yıl boyunca hiç pct yapmadım, 2 ay iğneyi bıraktığım dönem oldu ondada pct yapmadan tekrardan kullanmaya devam ettim. 
      Enanthad boldenon priopiant masteron 
    • Yazan: impulse101
      Merhaba arkadaşlar,
      32 yaşındayım yaklaşık 2 senedir spor yapıyorum daha önce herhangi bir steroid kullanmadım Her akşam olmasa bile iki üç akşamda bir magnezinc ve d vitamini kullanıyorum, aynı zamanda doğal testomu arttırmak için çoban çökerten,çakşır otu,ginseng vb. gibi aktar ürünlerini kullanıyorum. grimlabsın sinister isimli ürününü kullanmıştım yaklaşık 18 tablet kadar son tableti 4 gün önce kullandım. 
      Bugün merak ettiğim için hormonlarıma baktırmak istedim, gece geç yattım ve uyuyamadım. sonuçlar aşağıda sizce prolaktinin yüksek çıkması uykusuzluk kaynaklı mı yoksa kullandığım sinister isimli üründen mi kaynaklı acaba. ürünü kullanmayı zaten bıraktım, 1 ay kadar sonra tekrar kan verip değere bakıcam. yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.
      @rastlantisal @Askabar @metinav

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×