Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Cakir

Ghrp 2 orjinallik nasıl anlaşılır

Önerilen İletiler

Cakir    5

Selamlar, bundan 1 yıl önce bilinçsiz bir şekilde satıcı videosu iknası ile ghrp2 adlı ilaçtan almıştım.  Daha sonra yakınım olan hocalar ve araştırmalarım ile bu tür ilaçların uzun süreli kullanımlarda etkili sonuçlar verdiğini öğrendiğim için devamını getirebileceğim bir dönemde kullanmak üzere rafa kaldırdım. Şimdi iki sorum var sizlere.

1.si bu ilaçlar enjeksiyonluk su ile karıştıktan sonra mı buz dolabında saklanmalı yoksa direkt olarak karıştırılmadan bile buz dolanında mı tutulmalı? Ben oda sıcaklığında muhafaza ettim bir yıl boyunca.

2.si aldığım ürünleri o dönem kullanmama kararı aldığım için çok incelememiştim. Şimdi incelediğimde ürünler jargopharma adında sözde hindistan yapımı ilaçlar. Kutusu ve ilacın cam fanusu dahil herşey ingilizce yazı fakat aynı kutu içerisinden çıkan enjeksiyonluk su ampulü türkçe imalat yeri vs. Türkçe yazıyor:D ben buna anlam veremedim orjinal bir ürünün böyle olma ihtimali nedir?

20221116_164500.jpg 20221116_164536.jpg 20221116_164626.jpg 20221116_164635.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    3.229

1. karışmadığı sürece oda sıcaklığında kalabilir ama karışınca evet dolapta kalması gerekiyor.

2. deneyince bu sorunun cevabını kendin vereceksin zaten :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    838

Bir arkadaşım hediye 5 kutu ghrp2 verecek. Diyet döneminde kullanımı etki sağlar mı ? Kullanan arkadaşlar veya bilgi sahibi olan var mı ? Ghrp 2 ilk defa kullanacağım hiç bilgi sahibi olduğum bişry değil. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Tunahankrc
      Ghrp 6 kullanıma açıldıktan sonra ne kadar zaman saklanır doğru şartlarda
    • Yazan: SantoR
      Herkese Selamlar, Altyapı : 44 Yaşındayım  Mesleğim Eczacılık  , Boy 1.90 Kilo 117 kg , 20 Yıla Yakındır Vücüt Geliştirme ile uğraşmaktayım ayrıca bir süre profesyonel şekilde yurt dışında kafes dövüşü ile uğraştım. 
      Omuz Sakatlığının Gelişim Süreci: Omuz sakatlığımın gelişiminde 3 teori mevcut
      Yaşla birlikte o bölgelerde yıllardır biriken gerilmeler tendon ve kas sorunları. Bulgaristanda Anavar diye almış olduğum İlacın Winstrol çıkıp dolaylı olarak zarar verip  tendonite yol açması ( Winstrolun tendonlara verdiği zarar pubmed te gösterilmiştir) Bench Press esnasında yanlış girme ve yanlış tutuş. Bunlardan hepsi ya da birkaçı da birlikte olmakla birlikte emin olamam. 
      Sakatlık Sonrası Gelişmeler :
      Omuz saklatlığı yaşıyan arkadaşlar bilirler ki ilk başlarda kas ağrısı sanılır 1-2 hafta geçmeyince artık kaygılanılıp doktorun kapısı çalınıp MR çekilip sonuca olaşılır. Benim MR'da birinci derece kas yırtığı ( ödem) çıktı ki aslında buna mikro yırtıklar denir yırtılma bile sanılmaz ama tedavisi çok güçtür. 2 Kez  Prof. Ortopedist ve Spor Yaralanmaları hekimi ziyaret edildi ve 10 kez fizik tedavi alındıktan sonra  kendimce bu şekilde ben tedavi olamam diye düşünüp alternatif ve yeni-modern tıbba yönelip  araştırmalar yapınca peptidturkiye formuyla tanışıp peptidlerin ne olduğunu öğrenme kararı aldım ( malesef peptidlerin ne olduğunu neye yaradığını bilen eczacı - doktor yok Türkiyede) Türkiyenin etkin ve modern tedavi konusunda ne kadar geride kaldığını anladım malesef 30-50 yıl geriden geliyoruz sadece para ve cerrahi ağırlıklı bir tıbbi ekol üzerinden gidiyoruz.
      Noxy Labs Bpc157-Tb500 peptidleri ile tanışmam: 
      Forumda arama yapma butonundan ısrarla arama yaparak formun 10-15 yıllık deneyimini silip süpürdüm adeta ve Noxy Labsın peptidlerinde karar kıldım ve güvendim! Çünkü piyasa da onlarca sahte peptid var aman dikkat diyorum ne zamanımız ne paranız boşa gitsin!
      Noxy Labs Bpc157-TB500 Deneyimlerim : 
      İlk başta Bpc157 peptidini güvenilir kaynaktan tedarik ettikten sonra kullanmaya başladım ilk 5 gün 200-250 mcg kullandım iyileşmeye başladığımı anlayınca ve etkisinden emin olunca hızlandırmak için dozu günde 250 mcg sabah + 250 mcg akşam olmak üzere 500 mcg çıkardım 10. gunun sonunda salona gidebileciğimi hissettim ve  ilk salon antremanıma çok iyi ısınarak yarı ağırlıklarla başladım açıkçası daha önceki denememlerde ertesi günler çok büyük ağrılarla dönmüştüm ve ara vermiştim neyseki Allaha şükür umduğum olmadı. 
      12. gun Tbc500 ekledim yanına bunu eklememdeki amaç kronik influmasyonu durdurmaktı ki benim omuz sakatlığımın yanında fibromiyalji  ve boyun fıtığı gibi kronik iltihabı durumları olan rahatsızlıklarım var ve daha iyi etki ettiğini hissettim.
      Kişisel Tavsiyelerim :
      Yüksek mcg lar hızlı iyileşmenizi sağlar ! Yurt dışında 1 Mg'a bile çıkanlar var ve Bpc157 ile Tb500 kombine ediliyor benim tavsiyem hızlı geri dönmek için Bpc157  (500 mcg )+ Tb 500 (500 mcg) 4 hafta yeterli olacaktır tabiki bunun için iyi bütçe gerekecektir tabiki sağlık için sakınmamalı. Bpc157 : Daha çok akut ve spor yaralanmaları için kullanılıyor ve etkili. Tb500: Daha çok kronik iltihablanmalar için kullanılıyor ve etkili ( Tendinit gibi) Bpc157 yaralı bölgenin etrafına enjekte edilirse daha etkili ben öyle yaptım omuz civarına baby insulin iğneyle  enjekte ettim.. Tb500 karın bölgesinden yapabilirsiniz. Bu peptidleri butun yaralanmalarda kullanabilirsiniz meniskus , kol , omuz , boyun yaralanmaları , boyun - bel fıtıklarıda dahil  Bu iki peptidi koruyucu olarak genel sağlık içinde kullanabilirsiniz yaralanmanızı önler ve sağlığınızı korur! Ben şahsen elimin altında bulunduruyorum en ufak omuz ya da başka yerlerde ağrımda kullanacam! Salona dönüşüm toplam 2 ayı buldu daha önce peptidlerle tanışsaydım büyük ihtimalle 1 ay olurdu eğer peptidleri kullanmasaydım dönüşüm  en erken 4 ay olurdu herhalde!  *** Bu konu ilk oldu  ve umarım herkesi  işine yarar... 

    • Yazan: osmwn
      Merhaba arkadaşlar planladığım kür hakkında fikir ve eğer var ise önerilerinizi almak isterim.
      Öncelikle kür geçmişimden bahsedeyim;
      3 ay testo bolde(3. ayında çalışmayan bir deca) ardından 2 ay pctsiz bir off(yağsız 12kg kazandım adelelerim tamamen açık ve belirgindi alt karnım bile gözüküyordu kür başında da sonunda da ve 12kgnin 9kgsi bende kaldı.) daha sonra çalıştığım salondaki "hoca"mın yaptığı 3.5 aylık bir kürüm oldu yine testo bolde arada boldenonum bittiğinde yenisini sipariş etmesini istedim (sürekli saçma sapan isminin internet ortamında dahi daha önce duyulmadığı markaları getirtiyordu) ama hocam bana bolde almak yerine deca kullandırtmak istedi 2-2.5 hafta kadar kullandım sonra ilaçların bitmesine yakın sağdan soldan bulduğum tüm flakonların diplerindeki ilaçları(tren deca bolde vs) karıştırıp bana kullandırtmaya çalıştı bir süre ikna etmeye çalıştı tartıştık ve ben kullanmadım birkaç hafta sonra kürü de bırakıp o salonda çalışmayı bıraktım. bu kürde iyi beslenmeme rağmen sadece 8kg aldım ve kür bittikten 2 hafta sonra hepsi gitti ilk kür sonu formuma anında geri döndüm 3 hafta kadar sonra pctye başladım protokolüm şöyleydi 0.1mg triptorelin 180mg nolvadex (ilk hafta 20mg daha sonra 10mg)ve ek olarak magnezyum çinko c vit b complex kullanıyordum sağlık ocağına verdiğim tahlilde b ve magnezyumun yüksek olmasından dolayı bıraktım son nolvadexi dün 26.05'te aldım ve pct bitti. yeni kürüme temmuzda başlamayı planlıyorum. anlayacağınız sahte ilaçlardan ağzım yandı.
      Aklımdaki kür planı kaba taslak şu şekilde;
      @rastlantisal @hectordoyle

      Özellikle dozajlama konusunda önerilerinize açığım. kür başından sonuna aynı mg testo kullanmak mantıklı mı önceki kürlerim de hep aynı dozda kullandım. yine bu dozda istediğim verimi alabilir miyim? yoksa daha düşük başlayıp artıra artıra gitmek mi mantıklı olur çünkü aklımda yaklaşık 5 aylık uzun bir kür var. bolde ve npp dozlarıyla ilgili de tavsiyelerinizi bekliyorum. npp 4 ay boyunca kesmeden kullanayım mı yoksa 3 ay yeterli midir? ghrp-6 süresini uzatmak gerekir mi? ayrıca bu kürde famera kullanmayı düşünüyorum daha önce kullanmış arkadaşların da deneyimlerini duymak isterim. @metinav hocam yorumlarını bekliyorum.
      herkese iyi forumlar.
    • Yazan: enes2525
      herkese merhaba oral steroid olarak dianabol kullanımında etki veya yan etki gören var mı kas ve güç artışı sağlıyor mu ve yağ yakımına etkisi var mı etki edenlerde etkisi ne zaman farkettiriyor herkese iyi forumlar
    • Yazan: Vezuchiy
      Öncelikle selamlar, boy 184 kilo 83 yaş 19 bu aralar ufak bir iştah problemi yaşiyordum kısa ester insülin aldım.
      Daha önce mk677 kullanmıstım ve sivilcelenmişti suratım kan şekerinden mi gece aldığım için growthdan mı bilemiyordum ama bu etkileri yaşadım. @metinav
      insülinde kan şekeri düşürüyor iştahımın azaldığı durumlarda kullanıyorum bu gün parça parça 2 3 3 3 olmak üzere kullandım ama pek fazla bir iştah etkisi göremedim
      bunu ne şekilde kullanmalıyım ve EN ÖNEMLİSİ İNSÜLİN Sivilce yapar mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×