Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Cakir

Growth yağ bezesi

Önerilen İletiler

Cakir    5

Herkese selam, belki soracağım soru saçma gelecek sizlere ama merak ettiğimden sormak istiyorum :)

Growth, ghrp vs. Gibi karından insülin şeklinde enjekte edilen peptidler enjekte bölgesinde yağ bezesi yapar mı? İzlediğim müsabakalarda podyuma çıkan neredeyse herkesin abdominal bölgesinde yağ bezesi var. Acaba buna sebep olan şey karından yapılan enjeksiyon mu? yoksa o yağ oranlarında herkeste o bezelerden oluyor mu? Hiç o yağ oranlarına düşmediğim için bilgim yok merak ettiğimden soruyorum. 

Bahsettiğim bezeler ile ilgili 3 farklı sporcudan örnek fotoğraf bırakıyorum tabiki bu örnekler saymakla bitmez ben dikkatimi çekenleri ekliyorum.

Screenshot_20221111_101638.jpg

Screenshot_20221111_101728.jpg

Screenshot_20221111_102318.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


holyland    321

onlar farklı birşey diye biliyorum çok düşük yağ oranında çıkıyor

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: pt.e.l.j.i.n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftada ; 
      300 Testo prop 300 masteron  300 tren a  200 bolde  Kişisel özelliklerim:
      kilo 95  boy 182  İlk kez kullanacağım dikkat etmem gereken şeyler nedir?
      Yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: bunuyazanTosun
      Selam dostlarım,
      11 hafta hexarelin kullanıcam gh artıyor metabolizma yavaşlıyor daha önce deneyimledim hexrelini.
      8 hafta piramit sistem bitiron eklicem (metabolizma hızlansın diye) Son 3 hafta animal cuts kullanıcam (metabolizma hızlansın diye) Bu şekil de düşünüyorum 11 hafta sizce nasıl olur ?
      Elimde eczane anavar ve Yohimbine var sizce ekleyim mi bu küre, bence gerek yok biraz kas kazanıp güzel yağ yakacağımı düşünüyorum.
    • Yazan: mogger
      Merhaba dostlarım.
      Testo E. Trenbolone E. Boldenon kürümün 4. haftasındayım.
      Kürüm şu şekilde;
      1-16 Hafta 500mg Boldenon, 1-8 Hafta 300mg Trenbolone Enanthate, 0-16 Hafta 600mg Testosteron Enanthate Clean bulk yapıyorum ve bu on altı haftadan sonra clean bulk bitecek.  Ancak ben ve anabolizanlar bir türlü anlaşamadık.
      Başlamadan yaklaşık 2 ay önce uzun zamandır açılma isteği duyduğum hanımefendiden red yemiştim. Normalde bana koymaz next der geçerdim. Yapım gereği pamuk gibi bir adamım aynı zamanda. Ancak küre girdiğim andan itibaren değil, tren'i küre eklediğim zamandan itibaren bu psikolojik olarak bana sürekli depresyon ve üzüntü hali vermeye başladı. Yalnız bir insanım normalde, çok samimi arkadaşım bir elin beş parmağını geçmez. Dışarı falan şu sıralarda arkadaşlarımla takılmaya falan çıkmam, hep geri planda kalırım. Bu samimi arkadaşlarımın bir tanesi bu hanımefendi ile ortak arkadaşımdı. Ben ona bu durumları anlatınca ve ne kadar üzüntülü olduğumu farkedince bu da hanımefendi ile konuşmuş ve hanımefendinin doldurmalarına gelmiş bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Saman alevi gibi TELEFON KONUŞMASINDA parlayıp evde kendi kendime kafamda olay kurmaya başladım. Ancak dayanılacak gibi değil bu durum. Şuan bu olayı burada konu açarak anlatmam bile bana iyi geliyor. O kadar kötü durumdayım. (İntihara meyilim kesinlikle yok.)
      Sizlere sorum şu, Tren'in dozunu azaltmam mı gerek, ya da son vermem mi gerek? Belki kendiliğinden geçecektir, devam mı etmeliyim? Sebepleri ne olabilir? Trenbolone hakkında daha tecrübeli arkadaşlar var ise belirtirse çok güzel olur. Teşekkürler.
    • Yazan: Destroy9
      Arkadaşlar 25 yaşındayım hani internette bu growth hormonunu kullanan bazı insanlarda sadece boy uzaması değil bazı yan etkiler görülüyormuş. Kendi durumumdan bahsedeyim genel olarak ellerim parmaklarim bile küçük, bir kızla el ele tutuştugumda genellikle onların elleri benden daha uzun oluyor. Bu da psikolojik olarak etkiliyor sanki ben kadin rolundeymişim gibi. Her neyse konu sadece bu değil.
      Growth hormonu alsam faydasını görür muyum bu konuda? Genel olarak vücudum da küçük kafa olarak bütün uzuvlar aynı şekilde kucuk ben bu hormonu aldığımda yan etkisi diğer uzuvları da büyüttüğü söyleniyor. Yani yan etkisi aslında benim işime gelir. Tabi burada biraz esprili bilinçsiz konuşuyorum fakat sizin görüşlerinizi bekliyorum. Gerçekten ellerim vücudum genel olarak diğer insanlara göre küçük kısa ve hacimsiz.
    • Yazan: Byjoogo
      Merhabalar 180 boy 86 kilo yaklaşık %8-10 yağ oranına sahibim.
      haftalık 500 testo e.3 00 primo 200 masteron kürü yapmaktayım. Günlük 4 ünite kadar gh kullanmaya başlayacağım. İnsülin kullanımı olarak lantus ve humalog kullanmayı düşünüyorum. Kalori olarak şu an 3500aliyorum her hafta 200 kalori artarak devam edecek. Sabah kalkar kalmaz 10 ünite lantus akşam idman sonrası öğünü öncesinde de 5 ünite humalog kullanmayı düşünüyorum. Sizlerin önerebileceği ek düşünceniz varsa sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×