Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

richpiana

Definasyon

Önerilen İletiler

richpiana    13

Günaydın ,hacim kürüm bitmek üzere yaklaşık 10 kilo aldım 7-8 haftada fakat çok kirli gitmedim ama yağlandım karnım çok kapandı kür sonrası nasıl bi yol izlemeliyim aklımda only testo gidip yağ yaktıktan sonra tekrar bulk yapmak var ya da kür biter bitmez definasyon kürüne girmek sizce nasıl bi yol izlemeliyim 🙏

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Valhallaxd    143

sürekli pct kür pct kür yapıp doğal döngüyü aç kapa yapacağına benim tavsiyem tek seferde gir bitir çık. bu süre zarfında kan testlerini ihmal etme ama

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scorocco    113

Evet arkadaşımın dediği gibi tek seferde bulk def yapıp pct girmenizi tavsiye ederim

şuan bile pct ilaçları maaliyetli ileride ne olur bilinmez

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Şahinbey
      Merhaba dostlar,
      Tren acetat ilk enjeksiyonumu vurdum bugün:
      haftalık 150 mg ile başlayıp 150 mg ile bitireceğim süreci Arttırmayacağım fakat kendim her şeyi terazide tartsam da içimde korku var bu kürden en az zararla nasıl çıkabilirim 8-10 hafta düşünüyorum.
      Multi vitamin c vitamini OMEGA 3 magnezyum milk thistle saw Palmetto nac 600 Günlük kullanıyorum fakat yine de içimde bir kuşku var sizin tecrübelerinize dayanarak trende kesinlikle su olması lazım dediğiniz bir koruyucu yada kesinlikle bu olmaz dediğiniz bir uyarıcı vb var mı.?
      Teşekürler şimdiden
    • Yazan: ardarnold
      Merhaba,
      1.5 sene aralıksız kürdeydim şuanda 4 hafta kısa bi tren kürüne girdim 2 saat önce bi cinsel ilişki yaptım tam kalkıyor erekte oluyor diyorum iniyor kız bağırdı ama psikolojikmen geriliyorum öyle olunca bilmiyorum testislerde çok küçük ne yapmalıyım lütfen akıl verin?
    • Yazan: FatChicken
      Trenbolone kürü sonrası pct yapmadan only testo devam edilir mi?
    • Yazan: Waxorion
      Herkese merhaba arkadaşlar, 
      Tren testo kürümün 4. Haftasındayım şuan haftalık 500 testo 200 tren şeklinde ilerliyorum. Şuana kadar ağırlıklarım baya arttı ve antremanlar resmen mükemmel geçiyor bayram dışında diyeti hiç bozmadan ilerliyorum. Tren hakkında kullanmaya başlamadan önce baya bir araştırdım yan etkileri nelerdir vs ve baya bir yan etki gördüm intihara kadar giden konular bile açılmış. Benim bu konuyu açma sebebim ben gece terlemesi dışında hiç bir yan etki görmedim normalde nasılsam hala aynı şekilde devam psikolojik olarak ve fiziksel olarak öksürme vs hiç bişey yaşamadım. Ürün boş değil baştan söyleyeyim onu burak hocamla noxy markası ile devam ediyoruz. Kafama takıldı acaba sizde de hiç bir yan etki görmeyen var mı? Bu durum normal mıdır yani 
      Herkese iyi forumlar
    • Yazan: Darkdefender
      Merhaba arkadaşlar,
      Sık enjeksiyon yapmaktan sıkıldım!
      Tren kullanacağım tren acetat yerine tren enantat kullansam aynı şekilde yağ yaktırır mı?
      Su tutumu ve dick yapma durumu daha fazla dendi...
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×