Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

samefrag

Ovitrelle kullanımı, basit soru.

Önerilen İletiler

samefrag    4

Merhabalar, ovitrelle kullanmyaca başlıyacağım. 3gün boyunca hergün 3'e böldüğüm ovitrelleyi almamda bir sakınca var mı ? yaklaşık 2000iu x 3 gün yapıyor. Ve ucundaki iğneyi değiştirmeden yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Dezenfekte etme yöntemi var mıdır alkol batikon gibi. 12 haftlaık testo e, dianabol, bolde küründen çıktım.

@metinav @rastlantisal

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    2.794
samefrag, 8 saat önce yazdı:

Merhabalar, ovitrelle kullanmyaca başlıyacağım. 3gün boyunca hergün 3'e böldüğüm ovitrelleyi almamda bir sakınca var mı ? yaklaşık 2000iu x 3 gün yapıyor. Ve ucundaki iğneyi değiştirmeden yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Dezenfekte etme yöntemi var mıdır alkol batikon gibi. 12 haftlaık testo e, dianabol, bolde küründen çıktım.

@metinav @rastlantisal

Merhabalar.

Son enjeksiyondan bu yana 3 hafta geçti mi?

Ezbere PCT başlatılmaz. Test yaptırdın mı?

Ovitrelle erkek üreme sisteminde çok etkili değil. Hepsini tek seferde kullanma taraftarıyım.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scorocco    86
rastlantisal, Bir saat önce yazdı:

Merhabalar.

Son enjeksiyondan bu yana 3 hafta geçti mi?

Ezbere PCT başlatılmaz. Test yaptırdın mı?

Ovitrelle erkek üreme sisteminde çok etkili değil. Hepsini tek seferde kullanma taraftarıyım.

Hocamın dediği gibi muadillerine göre pek etkili değil ama kolay bulunuyor ben enjektor kullanmam gerekirken 4 enjektör kullandım.

24.000iu 15 güne böldüm

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samefrag    4
rastlantisal, 3 saat önce yazdı:

Merhabalar.

Son enjeksiyondan bu yana 3 hafta geçti mi?

Ezbere PCT başlatılmaz. Test yaptırdın mı?

Ovitrelle erkek üreme sisteminde çok etkili değil. Hepsini tek seferde kullanma taraftarıyım.

evet hocam son enjeksiyondan bu yana 3 hafta geçti, 2. hafta test sonucumda lh fsh 0 total testo normal seviyelerde..

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samefrag    4
scorocco, 2 saat önce yazdı:

Hocamın dediği gibi muadillerine göre pek etkili değil ama kolay bulunuyor ben enjektor kullanmam gerekirken 4 enjektör kullandım.

24.000iu 15 güne böldüm

teşekkür ederim yanıtınız için forumda yüksek miktarda iu alımı kısırlık yapabiliyor gibi şeylerle gözümü korkuttum...

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    2.794
samefrag, Şimdi yazdı:

evet hocam son enjeksiyondan bu yana 3 hafta geçti, 2. hafta test sonucumda lh fsh 0 total testo normal seviyelerde..

LH ve FSH'dan ziyade kandaki testo düzeyi önemli. Kanda ilaç varken PCT çok verimli geçmeyebiliyor. O yüzden soruyorum. Total ve free testo ne çıkmıştı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samefrag    4
rastlantisal, Şimdi yazdı:

LH ve FSH'dan ziyade kandaki testo düzeyi önemli. Kanda ilaç varken PCT çok verimli geçmeyebiliyor. O yüzden soruyorum. Total ve free testo ne çıkmıştı?

hocam ,,total testo normal seviyelerde ,,,free testo referans alt sınıra yakın,,,e2 31.4 referans üst sınıra yakın kusura bakmayın fotoğraf atamıyorum e nabıza düşmedi o günkü test sonucu hastahane şirket değiştirmiş.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    2.794
samefrag, Şimdi yazdı:

hocam ,,total testo normal seviyelerde ,,,free testo referans alt sınıra yakın,,,e2 31.4 referans üst sınıra yakın kusura bakmayın fotoğraf atamıyorum e nabıza düşmedi o günkü test sonucu hastahane şirket değiştirmiş.

 

Garanti olsun 1 hafta daha bekle öyle başlat. Bu arada da sert antrenman yaparsın. 

Ovitrelleyi göbek derisinden enjekte edip 1 hafta sonra günde 1 tane klomen 1 tane tamoksifene başlarsın. Bunu da 4 hafta sürdür. Son ilaç alımından en erken 14 gün sonra da test yaptırırsın durumuna bakarız.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
samefrag    4
rastlantisal, 22 dakika önce yazdı:

Garanti olsun 1 hafta daha bekle öyle başlat. Bu arada da sert antrenman yaparsın. 

Ovitrelleyi göbek derisinden enjekte edip 1 hafta sonra günde 1 tane klomen 1 tane tamoksifene başlarsın. Bunu da 4 hafta sürdür. Son ilaç alımından en erken 14 gün sonra da test yaptırırsın durumuna bakarız.

teşekkür ederim hocam değerli bilgilerinizi paylaştığınız ve zamanınız için. saygılar, iyi günler dilerim..

 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    3.318
samefrag, 23 saat önce yazdı:

Merhabalar, ovitrelle kullanmyaca başlıyacağım. 3gün boyunca hergün 3'e böldüğüm ovitrelleyi almamda bir sakınca var mı ? yaklaşık 2000iu x 3 gün yapıyor. Ve ucundaki iğneyi değiştirmeden yaparsam bir sıkıntı yaşar mıyım ? Dezenfekte etme yöntemi var mıdır alkol batikon gibi. 12 haftlaık testo e, dianabol, bolde küründen çıktım.

@metinav @rastlantisal

Tek doz olarak kullanabilirsin...

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kupabeyi    83
metinav, 7 dakika önce yazdı:

Tek doz olarak kullanabilirsin...

Metin hocam sizin yorum yaptığınızı görünce konu ile alakam olmasa da faydalı ve doğru bilgi öğrenmek için yorumlarınızı takip ediyorum, forumda yardımcı olduğunuz için herkes adına teşekkür ederim 🙏

  • Beğen 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    3.318
Kupabeyi, 3 saat önce yazdı:

Metin hocam sizin yorum yaptığınızı görünce konu ile alakam olmasa da faydalı ve doğru bilgi öğrenmek için yorumlarınızı takip ediyorum, forumda yardımcı olduğunuz için herkes adına teşekkür ederim 🙏

Estagfullah, özel bir şey değil yaptığımız.Yardımlaşma amaçlı faydalı olmak için vakit buldukça yorum yazıyorum.Uzaktan ancak bu kadarı mümkün...

  • Beğen 6

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
starboy    1
rastlantisal, 30.09.2022 - 10:26 yazdı:

Garanti olsun 1 hafta daha bekle öyle başlat. Bu arada da sert antrenman yaparsın. 

Ovitrelleyi göbek derisinden enjekte edip 1 hafta sonra günde 1 tane klomen 1 tane tamoksifene başlarsın. Bunu da 4 hafta sürdür. Son ilaç alımından en erken 14 gün sonra da test yaptırırsın durumuna bakarız.

Hocam hastalığımdan dolayı nebido + ovitirille kombinasyon yapıyorum merakımdan soruyorum ilaç ile ovitrelleyi birlikte kullanmanın ne gibi etkileri oluyor neden önermiyorsunuz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    2.794
starboy, 8 saat önce yazdı:

Hocam hastalığımdan dolayı nebido + ovitirille kombinasyon yapıyorum merakımdan soruyorum ilaç ile ovitrelleyi birlikte kullanmanın ne gibi etkileri oluyor neden önermiyorsunuz?

Senin durumun başka. Doktor kullan dedi ise kullanmalısın.

Düz mantık yürütelim. PCT neden yapılır? Dışarıdan aldığımız hormonlar sistemimizi kapatıyor. Sistemi tekrar çalıştırmayı hızlandırmak için PCT yaparız.

Dışarıdan aldığımız ilaç kanda olduğu sürece (metabolitlerden bahsetmiyorum) baskılama devam edecektir hali ile.

Yani sen ilaç kullanırken PCT yaparsan, döngün açılacak ama PCT bittiğinde kanda hala ilaç varsa yine kapanacaktır.

Şöyle düşün: bir yangın çıktı. Sen yanan yerlere su tutuyorsun ama yangının kaynağına bir şey yapmıyorsun. Sence bu yangın söner mi? :)

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
starboy    1
rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

Senin durumun başka. Doktor kullan dedi ise kullanmalısın.

Düz mantık yürütelim. PCT neden yapılır? Dışarıdan aldığımız hormonlar sistemimizi kapatıyor. Sistemi tekrar çalıştırmayı hızlandırmak için PCT yaparız.

Dışarıdan aldığımız ilaç kanda olduğu sürece (metabolitlerden bahsetmiyorum) baskılama devam edecektir hali ile.

Yani sen ilaç kullanırken PCT yaparsan, döngün açılacak ama PCT bittiğinde kanda hala ilaç varsa yine kapanacaktır.

Şöyle düşün: bir yangın çıktı. Sen yanan yerlere su tutuyorsun ama yangının kaynağına bir şey yapmıyorsun. Sence bu yangın söner mi? :)

 

Tamamdır şimdi oturdu kafamda biraz bende hipofiz bezinde adenom olduğu için vücut kendi zaten hiç üretmiyordu o zaman nebido + ovitrelle doğru bi karar. Ama ne yaparsam yapım total testo sadece 4.80 i görebildi ve e2 fırladı proviron başladım fakat pekte etki etmedi acaba nebido yetersiz mi kalıyor, sustanon kullanmak da istemiyorum boyutları küçülttüğü için doktorum nebidonun daha sağlıklı olacağını söylüyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    2.794
starboy, 54 dakika önce yazdı:

Tamamdır şimdi oturdu kafamda biraz bende hipofiz bezinde adenom olduğu için vücut kendi zaten hiç üretmiyordu o zaman nebido + ovitrelle doğru bi karar. Ama ne yaparsam yapım total testo sadece 4.80 i görebildi ve e2 fırladı proviron başladım fakat pekte etki etmedi acaba nebido yetersiz mi kalıyor, sustanon kullanmak da istemiyorum boyutları küçülttüğü için doktorum nebidonun daha sağlıklı olacağını söylüyor.

Doktorunu dinlemelisin. Free testo yaptırdın mı yakın zamanda? Test sonucu varsa atar mısın? Total testo kendi başına çok anlam ifade etmiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
starboy    1
rastlantisal, 6 saat önce yazdı:

Doktorunu dinlemelisin. Free testo yaptırdın mı yakın zamanda? Test sonucu varsa atar mısın? Total testo kendi başına çok anlam ifade etmiyor.

Total Testeron 4.81 ng/mL

Serbest Testeron 8.87 pg/ml

Fsh 0.3

Lh 0.596

Estradiol 46.7

Prolaktin 13 ng/mL

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    539
gönderildi (düzenlendi)
starboy, 21 saat önce yazdı:

Hocam hastalığımdan dolayı nebido + ovitirille kombinasyon yapıyorum merakımdan soruyorum ilaç ile ovitrelleyi birlikte kullanmanın ne gibi etkileri oluyor neden önermiyorsunuz?

Senin durumunda hormon replasman tedavisi uygulanıyor ve bu tedavi uygulanırken doktorlar hastalarına testis fonksiyonunu sürdürmek için HCG türevi ilaçlar da verirler (Pregnyl, choriomon veya ovitrelle gibi). Testistlerde sadece testosteron üretimi olmuyor, başka hormonların üretimi ve dönüşümü de gerçekleşiyor bundan dolayı testisleri canlı tutmak gerekiyor. Ben nebido ve sustanonun hormon replasman tedavisi için uygun olduğunu düşünmüyorum ancak bizim ülkemizde ve avrupanın genelinde böyle işliyor yapacak bir şey yok. Nebidoyu doktoruna danışarak sustanona çevirebilirsin. 

 

rastlantisal, 30.09.2022 - 07:05 yazdı:

Ovitrelle erkek üreme sisteminde çok etkili değil. Hepsini tek seferde kullanma taraftarıyım.

Valla abi ben 3 gün boyunca her gün 0.1 ml vurdum (1300 iu ya denk geliyor galiba) 2.günde hemen etkisini göstermeye başladı :D Ben de işe yaramaz sanıyordum en başta öyle olmadı neyseki

tarihinde hectordoyle tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
starboy    1
hectordoyle, 5 saat önce yazdı:

Senin durumunda hormon replasman tedavisi uygulanıyor ve bu tedavi uygulanırken doktorlar hastalarına testis fonksiyonunu sürdürmek için HCG türevi ilaçlar da verirler (Pregnyl, choriomon veya ovitrelle gibi). Testistlerde sadece testosteron üretimi olmuyor, başka hormonların üretimi ve dönüşümü de gerçekleşiyor bundan dolayı testisleri canlı tutmak gerekiyor. Ben nebido ve sustanonun hormon replasman tedavisi için uygun olduğunu düşünmüyorum ancak bizim ülkemizde ve avrupanın genelinde böyle işliyor yapacak bir şey yok. Nebidoyu doktoruna danışarak sustanona çevirebilirsin. 

 

Valla abi ben 3 gün boyunca her gün 0.1 ml vurdum (1300 iu ya denk geliyor galiba) 2.günde hemen etkisini göstermeye başladı :D Ben de işe yaramaz sanıyordum en başta öyle olmadı neyseki

Nebido kullanmamın sebebi boyutlara çok az zarar vermesi ve uzun esterli olması sustanon boyutlarda küçülmeye sebebiyet veriyor.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    2.794
starboy, 08.10.2022 - 18:33 yazdı:

Total Testeron 4.81 ng/mL

Serbest Testeron 8.87 pg/ml

Fsh 0.3

Lh 0.596

Estradiol 46.7

Prolaktin 13 ng/mL

 

 

Döngün kapalı. Nebido yüzünden mi yoksa zaten böyle miydi bilmiyorum. Ama şu noktada doktora tekrar danışmalısın. Vücudun sperm ve testosteron üretmiyor. Ya o destekleri kesip PCT başlayacaksın ya da böyle devam edeceksin. Ama önce doktor fikri.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet ve benzerine başlamayınız.
×