Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

SPECTRE

Üye
  • İçerik sayısı

    1.458
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    16

SPECTRE kullanıcısının son zaferi 23 Nisan

SPECTRE en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

742 Mükemmel

SPECTRE Hakkında

  • Yaş 38
  • Derece
    Hoca
  • Doğum Günü 11-08-1985

Profil Bilgileri

  • Yaş 38
  • Meslek:
    Personal Coach
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

3.416 profil görüntüleme
  1. Serotonin dopamin düşüklüğü için yardım

    Sen o hormonlardan sanabilirsin fakat total testosteron değerin nedir ölçtürdün mü hiç? Bu ruh hali totalden kaynaklıda olabilir.
  2. Deca zaten libido killer. Durgunluk hepimizde oluyor kürün içerisinde antrenman sıklığı, ruh halimiz veya başka bir çok sebep olabilir. Kardiyoları arttır vücuda oksijen gitsin, devir daim olsun kan, temiz hava al, dışarıda minik koşular yap geçecektir.
  3. 15 yaşında sustanon kürü yaptım diyor adam ve yine yapacağım diyor sen ne anlatabilirsin ki bu kafada birine? Bırak cevap bile verme belasını kendi bulsun. Çocuk oyunu sanıyorlar bu ilaçları. Konu sahibi arkadaş oku burayı bak oku ki daha fazla saçmalama.
  4. Geçmiş olsun Burak hocanın konusu var onu okuyun cevaplarıyla birlikte hepsini yazmış.
  5. Dolar seviyesi 40 lirayı bulursa nasıl kür yapacağız?

    Berrak neden olsun ki su mu bu 😄 karışmamış hali beyaz kütle halindedir şişe dibinde karışınca tuzlu su gibi olur sonra bekledikçe berraklaşır. Bakteriostatik su vardı arkadaşımdan almıştım yurtdışından getirmişti onu kullandım ben ama fizyolojiklede olur bisakıncası yok hocam. 6 haftada bana istediğimi verdi yanında bazı ilaçlarda vardı gerçi. Şuan igf kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum. Biraz tuzlu ama değiyor.
  6. Dolar seviyesi 40 lirayı bulursa nasıl kür yapacağız?

    Eskiden kalan magnus ve balkan var çok az. Sp var ve kalan çoğunluk noxy labs son zamanlarda eklediklerimin geneli.
  7. Dolar seviyesi 40 lirayı bulursa nasıl kür yapacağız?

    Merkez bankası 40 demiş siz ona +10 daha ekleyin bence Ucuz ilaç satanlar için bu konuyu okursanız mantığını anlatmış Burak hoca. Evet kendini kanıtlamış markalara ulaşmak bu dolar kurunda çok daha zorlaşacak imkanı olan alacak olmayan bakacak. Artık her şey o kadar normalleşti ki dışarıda kahve bardağı 100 lira olmuş 40,50 liraya çay içiyor millet sadece dolarla da alakalı değil talep olduğu sürece fiyatlar düşmez. Ne zaman güzel boykot başlar o zaman en azından garip kar yapma aşından vaz geçer belki satıcılar. Doların böyle olması bence satıcılarında isteyeceği bir şey değil yani doğru, düzgün mal satan satıcılardan bahsediyorum çünkü onların zaten kar marjı dolar yüzünden oldukça düşük çünkü ilacın kendi pahalı. Ama yazdığınız gibi yerli üreticilerin sevineceği durum çünkü maliyetleri düşük üretim kolay stok kolay kazançları çok daha fazla. Ben büyük stok yaptım en çok kullandığım ilaçlarla. Testosteron Boldenon Deca Tren igf1 yohimbe hgh frag rad 140 mk677 Param oldukçada alıp kenara koyuyorum. Bırakalım doları savaş bile çıksa uzun süre yetecek stoğum var Burak hocanın konusunda tarih 13 Aralık, 2021 dolar kuru : 14 liraymış düşünün
  8. Tren küründe sertleşme sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Valla öyle sana bağırması hoş değil! Sen escort musun?!!!!!!!!!!! İnerde kalkarda. Maksat gönüller bir olsun. O seni sex olarak kullanan biri sen uzak dur ondan bence yoksa baksana travma geçirmişsin resmen.
  9. Balkan kapatmadan önce ürettikleri var yurtdışı 40 euro civarı buraya gelişi satışını ortalama hesaplarsın. Bulursan hiç kaçırma. Tayfun abinin dedikleri doğru ne olduğu belli olmayan markalarla vakit kaybetme.
  10. Tren küründe sertleşme sorunu yaşıyorum ne yapmalıyım?

    Kız ne diye bağırdı hocam? Neden iniyor diye mi?
  11. Testo+bolde kürümde beslenme antrenman nasıl olmalı?

    Çift bölge gidebilirsin zaman problemin varsa. Günlük 500 mg c vitamini , 50 mg çinko alabilirsin.
  12. @metinav @Mickey gh konusunda oldukça özellikle Metin hocamız her konuda çok tecrübelidir kendilerinin konuya yorumunu beklemekte fayda var.
  13. Devlet hastaneleri, aile hekimleri biraz kompleksliler özellikle total testosteron veya free testosteron dediğin zaman şeytan görmüş gibi triplere giriyorlar. E2 seviyeni ölçtürmek istediğinde problem çıkarmazlar diye düşünüyorum. Görüştükten sonra mutlaka başkalarına konu rehber olsun diye sonuçları paylaşmayı unutma
  14. İsmine bakıyorum Harbiyeli Subay diye okuyorum kaçtır sonra baktım profiline Sutaymış Nedir hocam anlamı isminde cool Mesleğinde bence çok cool Konuya gelecek olursak hep diyordum yıllardır sarms olayı peptid olayı steroid olayı gerçekten kaliteli markalarla yola çıkıyorsanız %100 vermeseniz bile kür içerisinde ilaçlar sizin bıraktığınız boşluğu tamamlıyor yanlış ilaçlarda en ufak boşluk daha çok büyüyor doldurulması zor hale geliyor. Bence asker, güvenlik gibi kişiler için cüsse çok önemli o yüzden eksik bir taşı yerine koyduğunuzu düşünüyorum. Asker olarak daha ileriye götürmeyin vücudu bu hacim yeterli gibi bunu korumaya çalışın hocam.
  15. Sen dalga mı geçiyorsun dostum? Niye o zaman veri koymak yerine ağlanıyorsun iki saattir? Ayrıca 1500 diyorsun lh kapanmamış o zaman senin ilk varsayımına göre buda sıkıntılı? Çıktın mı benim dediğime? sıfırlanma baskılama bunlar zamana göre değişiklik gösterebilir. Gelelim 1500 mevzusuna sen ilk bunu paylaşsan ben ne dedim yukarıda okuma yazmanda yok garip garip gülüyorsun. BAK NE YAZIYOR BURADA? Forum seviyesi bazen gerçekten mide bulandırıyor. Kim ne istediğini bilmiyor giriş seviyesi sorulara cevap bulamayıp cevap verene doğru şeyler söylemesine rağmen doğruyu görmeyip yanlışın üzerine gidiliyor hala.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×