Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

skürt

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

skürt Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 19-01-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> otostopla ülkeyi gezmek istiyorum ama kimse benle gelmiyo </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

105 profil görüntüleme
  1. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Ayriyeten hergün 3 kapsül danabol kullanıyorum
  2. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Dick mekanizmasından bahsediyorum 16 hafta bu ilacları azgınlıgı kaldırama diye. Bu pazartesi başladım zaten 1mg deca 1mg boldenon aldım perşembe 1mg deca 1mg primabolon alacagım.ilk haftamı böyle bitireceğim İleriki haftalarda bu üç ilacın hepsini haftada 2şer mg almayı düşünüyorum
  3. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Anladım kankam sağolasın fazla ayrıntıya inmişim
  4. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Hocam enanthate ve primabolandan 2 kutu var testesteron konusunda sıkıntı yok. 16 hafta girmeyi düşünüyordum fakat mekanizma bozulur o kadar uzun süre kaldıramaz diye girmek istemedim.
  5. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Aynen kiloma ve antrenman ağırlığına göre vs günlük hesaplıyorum uygulamalardan. kilo 75kg şu an 10 haftada 90kg olmayı hedefliyorum bakalım nasıl olacak
  6. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Anladım bazı süt ürünleri bende hazımsızlık yapıyor doğru. Mümkün olduğunca temiz büyümek istiyorum en iyisi onun minimum haftalık hesabını yapayım. Sorumla alakasız gereksiz eleştiri yapmadığın için de teşekkür ederim kral
  7. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Kalori ve Makro hesabımı protein karbonhidrat yağ olarak yapıyorum ne alaka? Ben de sacma geldiği için sordum zaten ama demediğinizi bırakmadınız.
  8. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    Abi inan araştırdım her kafadan farklı ses çıkıyor verim konusunu artık kendi tecrübelerimle yapmaya karar verdim. Sadece şu süt ürünleri mevzusu aklıma takıldı tatmin edici bilgi bulamadığım için buraya sordum.
  9. Kür esnasında tüketilmemesi gereken besinler

    onları dikkate alma reis düzenleyemiyorum
  10. Bu hafta ilk kürüme başladım. Şeker tüketmiyorum fakat bana süt ürünleri de tüketmenin sakıncalı olacağı söylendi. Sizce süt ürünleri kürümü etkiler mi? Bir de şekeri 0 yapmayı çok istiyorum fakat yediğim yulaftan lavaşa kadar çoğu şeyde ufak miktarda şeker varmış. Sizce bu şekerler kürümün performansını düşürür mü? Bir alta da kullandığım kürü yazacağım ne olur olmaz bilginiz dahilinde olsun Testosteron Enanthate 250mg Primabolan Depot 100mg 10ml Deca 400mg 10ml Dianabol 10mg 100 Tablet kür:2900 PCT:700 Arimidex:700
  11. Ilk kürüm için bilgi arayışı

    herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Dediğiniz testleri de yaptırayım bu hafta.
  12. Ilk kürüm için bilgi arayışı

    Hocam biraz açar mısın hangi değerlerim uygun değil ve nasıl olması gerekiyor? Bir aksilik olmazsa bu hafta doktoruma görüneceğim.
  13. Ilk kürüm için bilgi arayışı

    Benim acemiliğim kusura bakmayın yazmadığımı fark etmemişim . 22 yaşındayım 183 boy 75 kiloyum. testi hastaydım iyileştikten 1 gün sonra yaptım o yüzden bazı değerlerim düşük (eritrosit pozitifti, kanımda LY% NE% düşüktü). Daha önce kür kullanmadım, fitness geçmişim var biraz. Yağ oranım %13 protein ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum abur cubur şekerli şeyler çok nadir tüketirim.
  14. 2 hafta sonra ilk kürüme girmek istiyorum fakat hangi ilaçları kaç hafta kullansam daha iyi olur emin değilim. Sizden isteğim ilk kürüm için tavsiyelerde bulunmanız. İlaç önerisi kural ihlali sanırım o yüzden genel olarak aklınıza gelen yardımcı olabilecek şeyler varsa sevinirim. Ayriyeten hormon testi oldum kontrol için doktora gitmeye zaman bulamadım ek olarak test sonuçlarımı bırakıyorum. Bazı değerlerim normal değerler dışında fakat pek anlayamadım bilen birisi öğretirse sevinirim. Ya bir de birkaç hocamla konuştum ilaç önerisi yaptılar ama hepsi farklı şeyler söylüyor ve hepsi diğerinin ilacına "bu çok su topluyor şu daha iyi" tarzı eleştiriler yapıyor. ben de olabildiğince insana ulaşıp o şekilde karar vermek istiyorum o yüzden öneri yapmak isteyen olursa her zaman öneriye açığım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×