Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

forbit

Üye
  • İçerik sayısı

    1.181
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    15

forbit kullanıcısının son zaferi 24 Ekim 2023

forbit en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

834 Mükemmel

3 Takipçiler

forbit Hakkında

  • Yaş 36
  • Derece
    Profesyonel
  • Doğum Günü 16-11-1987

Platform İstatistikleri

  • Yaş 36
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 36
  • Meslek:
    Diş hekimi
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 36
  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Burak hoca ile - 8 haftalık definasyon sürecim

    Hocam gerçekten görünce bir kaç defa baktım Six packler gelmiş Bende @Askabar katılıyorum biraz daha üzerine giderseniz süper bir vücuda kavuşmuş olacaksınız. Belki o adonisler bile gelebilir
  2. Bulk kür günlüğüm v3

    Emeğinize sağlık Güzel şeyler yazılmış ama bende bir kelam etmek isterim Zaten fotoğraflar buradayım diyor ikinci fotoğraf tam sporcunun tren kullanıyorum fotoğrafı olmuş. Yunan heykeli gibi derler ya o misal olmuşsunuz Takipteyim.
  3. Hemoglobin beslenme programınıza göre yükseklik gösterebilir kırmızı kan hücreleri sadece boldenonla ilişkili değildir. Küre girmenize engel değil ama her ay 1,2 ünite kan verirseniz en azından kan basıncı, baş ağrıları, tansiyon sorunlarından kurtulursunuz. Geçmiş olsun
  4. Doğal test sonuçlarım nasıl yorumlayabilir misiniz?

    Her şeyin iyi ama total kötü bence onu da toparlayabilirsin aşağıdaki formüllerle. Bu konu okuyun @Loving anlatmış zaten sebepleriyle.
  5. Ligandrol mk-677 nasıl kullanmalıyım?

    1 ml mk sabahtan alırsınız 1 ml lgd yüklemesi yapabilirsin antrenmandan hemen önce. Ben böyle kullanıyorum yani
  6. Boldenon kullanımı sonrası 'hematokrit' değerim kaç olmalı?

    Katılıyorum 10-20 hafta aralığında kullanacaksanız zaten kendini tartı ve aynada gösterir ilaç Hangi marka ve kaç paraya aldınız ml/mg nedir markanın ve vücuda yüklemeniz ne kadar?
  7. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Bence yine gayet güzel deca zamanı kadar olmasa da Bence off döneme girecekseniz sarmslardan rad 140 veya mk2866 deneyin. Tam bu zamanların ilaçları.
  8. Anavar kullanımı sonrası cinsel iştahta artış normal mi?

    Bence hem farklı hem doğru bir yorum
  9. Pct zor geçmez içinde farklı esterler olduğu için dalgalanma duygu durum bozukluğu gibi negatif durumlar yaşatır kullanıcısına. Toplam haftalık alacağınız miktarı pazartesi / çarşamba ve cuma gününe bölerseniz sorun olmaz.
  10. Hocam selamlar aynı yaşlardayız neredeyse bu yaşlar sorunlu yaşlar Saatin olması gerektiği yöne değil de aksi yöne döndüğü yaşların başlangıcı Şimdi siz mümkünse total testosteron + lh+ fsh + e2+ prolaktin + serbest testosteron bunları ölçtürün ve bizimle paylaşın doktorunuz sustanon yazdıysa muhtemeldir ki total ve serbest testosteronunuz problemlidir. Hipogonadizm hastası olduğunuzu belirtmişsiniz zaten. Bilmeyenlere: Bu gibi durumlarda sustanondan ziyade daha düz ester ilaçlar tercih edilmesi daha doğru testosteron ent. gibi veya bulunamıyorsa sustanon uygundur ama diyelim ki haftada 200 mg. alacağız bunu haftanın 3 gününe bölelim. Pazartesi Salı Çarşamba Tüm günlerde 60,70 mg kadar enjeksiyon yaparsak sustanonda kullansak problem olmaz. En kötü nebido alıp ayda 1 kere kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun
  11. Hayırlı olsun definasyonda anlaşılacak aslında ne kadar hazır olduğun Büyüksün şuan evet ama sıfır detay ve ne kadar adale var bilemiyorum define olduğunda tüm emeğinin karşılığını hem göreceksin hem karşılığını alacaksın inşallah Başarılar şimdiden.
  12. Kür hk. yorum + hamilelik kür içinde mümkün mü?

    Bakın burada hepsi yazıyor.
  13. Profesyonel fotoğraf makinesi - nikon d7500 tercih edilir mi?

    Ben z7 kullandım z9 işin çok farklı boyutu hocam daha ötesi yok Nikonun en iyi aynasız cihazıdır. Z serisi tamamen profesyoneldir. Z9 200,250k body fiyatı vardı sadece öyle hatırlıyorum D7500 giriş seviyesi için en iyi cihaz Nikon için d90 vardı ilk fotoğraf makinemdi 2012 gibi almıştım hey gidi hey
  14. Buddha pharma qr kodu sitesinde var ama üründe yok?

    Kesinlikle satıcı ayrıca ne demesi lazım sıkıntı var demez ama aynı şeyle başka satıcıda karşılaşmış olsan ve ona danışsan bu konuyu sana yarım saat şiir yazar şöyle kötü böyle çakma aman alma diye Emin olabilirsin.
  15. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    Libido, güç ve motivasyonun ilacıdır testosteron

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×