Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

NaturalKing

Üye
  • İçerik sayısı

    29
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

NaturalKing Hakkında

  • Yaş 39
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 01-01-1985

Profil Bilgileri

  • Yaş 39
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Egzema

    Cildiye doktorları bu konuda yetersiz ve herkese aynı tedavi uygulanıyor. Tavsiyem metabolizmanın sağlıklı çalışması. Omega3'ü eksik etme. Cildin yağlıysa kızartmalardan uzak dur. Sindirim sorunun varsa probiyotik, enzim vs kullanabilirsin. Bende 20 seneden fazladır uğraşıyorum. Birazda genetik bişey. Çünkü benzer cilt sorunları oğlumda da var.
  2. Egzema

    Maalesef egzamanın şuan için bir tedavisi yok. Sadece geçici çözümler var. Dönem dönem azar, bazen bitti sanırsın ama mutlaka geri döner. Sacında da olduğuna göre muhtemelen "seboreik dermatit" vardır. Onun için vichy dercos yeşil olan şampuanı kullanırsan oldukça azalır. Sürekli kullanırsan kontrol altına alırsın ama bırakınca tekrar geri gelir.
  3. Senin kafan iyice karışmış. Hocamın gazına geldim küre girdim diyorsun. 1 hafta kullandım bıraktım diyorsun. Sonra libido sorunu yüzünden tekrar ilaç kullanıyorsun. Önce ne yapmak istediğine karar vermelisin. 1 hafta ilaç kullanmakla bişey olmaz. LH ve FSH açık zaten. Hiç sıfırlanmamış. Psikolojik olarak sende bi etki yapmış sadece. Bana sorarsan ilacı bırak vücudun bi dengeye gelsin. Ondan sonra duruma göre gerekirse doğal takviyeleri kullanırsın.
  4. Kür kararsızlığı

    Kardeşim biraz fazla salladın. Kahvaltıda kimse 400gr yulaf yiyemez.
  5. Kür kararsızlığı

    Eğer bi hocan yoksa 8 ay antrenman ve beslenmeyi çözmek için kısa bir süre. Bu 2sini çok iyi seviyeye getirmen lazım sonra ilaç olayını düşünmelisin. Tek seferlik kür sadece kötü deneyim kazananlar için geçerli. Yani küre girip bi kazanç sağladıysan muhtemelen devam edersin kür yapmaya. İşin hem çok ciddi maddi boyutu var hemde sağlık. Eğer bench presste 100kg ile 3 set yapamıyorsan küre girme. Bu seviyeye gelmek içinde senin kilonda birisi en az 1yıl boyunca günde 4-5 öğün tavuk pilav yiyip haftada 2gün göğüs çalışması gerek. Gelişim istiyorsan antrenman ve beslenmene odaklan.
  6. Küre girmeden önce yaptirdigim tahlil

    Bence değerleriniz gayet iyi. B12 ve çinko yüksek. Yüksek olması bence iyi. Testostoren ve e2 de gayet iyi. İlaç kullanmazsanız bile gelişmeniz lazım bu değerlerle.
  7. Ilk kürüm için yardım

    Önce Antrenman sistemini ve beslenmeni oturt. Şu an sadece günde 5gr creatine alsan o sana yeter. Bol su iç. Kilo almakta zorlananlarda genelde B vitamini düşük oluyor. B vitamin komplekside alabilirsin. Yada bigjoyun ester c multivitamini var. Onuda kullanabilirsin. Temelde güç artışı beslenme ile alakalıdır. Sen bi oturuşta 2 ekmek yiyecek düzeyde değilsen gücün artmaz ve büyüyemezsin. Büyümek için yemek yemen lazım.
  8. Myblast pharma kullananlar ürün nasıl

    Kaç kg'sın şu an? Diyete başladığında kaç kg'dın? Toplam kaç kg verdin? Kilo vermek çok basittir. Yeteri kadar aç kalman gerek sadece. Eğer açlığa dayanamıyorsan açlık kan şekerini ölçtür. Kilo vermek için ilaçlara bu kadar bel bağlama. İlaç kullansan da aç kalman gerekiyor. Glikojen depoların boşalmadan kan şekerin düşmeden vücut yağ yakmaya geçmez. Sana ufak bi tavsiye, git 10kg salatalık al. Acıktıkca salatalık ye.
  9. Araknoid kist anabolic streoid

    Yüksek östrojenin meme kanserini ve karaciğer tümörlerini hızlandırdığı biliniyor. Senin kist için patoloji olmadan kimse bişey söyleyemez. Ancak riskli durumda olduğunu düşünüyorum.
  10. Natural olarak yarışmak ?

    Bir kişi daha söyleyim. S... H..... Bunları araştır natural kazandıkları yarışları görürsün. Senin ve hocanın yanlışı şu; Siz diyorsunuz ki bizde futbol oynuyoruz ama messi olamıyoruz demek ki messi ilaç kullanıyor. Senin elit genetiklerle kendini bir tutman çok yanlış ve istediğin kadar ilaç kullan asla onlara yaklaşamazsın. Forumda ilaç kullanıp foto paylaşanları görüyoruz. İlaç kullanıyor, supplement kullanıyor, antrenman yapıyor ancak yinede gelişemiyor.
  11. Natural olarak yarışmak ?

    Şu an TR de daha önce natural yarışıp kazanan sporcular var ve şimdi ifbb pro seviyesindeler. Bunlar tabi ki genetik olarak üstün insanlar. İlaçsızda bi seviyeye gelip yarış kazanıp sonra ilaçla üstüne koyan insanlar. Bknz: F..... E. ve E.... A..... 2 side şu an ifbb pro. Hatta ifbb pro olmayan ama aynı seviyede F. K var. Onunda natural kazandığı yarışmalar var. Bazı insanlar sporcu doğar ve belli bi seviyeden sonra ilaç kullanıp daha fazla öne geçerler. Çoğu insan sporcu olmadığı halde ilaç kullanıyor ve sonuç genelde beklendiği gibi olmuyor. Çünkü ilaç insanları sporcu yapmaz.
  12. Ilk kür planım hakkında

    Bence 5x5 tarzında bir süre güç antrenmanı yapman lazım. 50kg bench pressle gelişim olmaz. 5 tekrar yap ama 70-75kg ile sonraki antrenman 2.5kg arttır. 3 yada 4 tekrar yap Spotter bulmaya çalış ve failuer'a kadar git. Öyle sert bi antrenman yapman lazım ki ertesi gün iyileşmemesi lazım o bölgenin.
  13. Ilk kür planım hakkında

    Antrenman sisteminden bahseder misin? Örn: bench press kaç kg, kaç tekrar, kaç set yapıyorsun?
  14. Dianabol deca testo

    2 saat önce ilk kürüm demişsin, 5dk önce 2.kürüm demişsin. İşe yarar mı diye sorup 6 ay önce kullandım herşey çok iyi diyorsun. Bana göre çok yanlış yoldasın. Madem kullanacaksın işi bilen birinden yardım al.
  15. Ilk kürüm kür için yardım

    Her bir ampul 1ml ve içeriğinde 250mg testo e. var.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×