Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

esporta12

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

esporta12 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Başlangıç kür önerisi

    TESTO 250 MG HAFTALIK GHRP2 SÜREKLİ 10MCG DE OLUR Kaliteli peptid bulursan gayet iyi iş yapar. Amaç sürdürülebilir kas kütlesi ise KÜR MANTIĞI YERİNE TESTO ONLY UZUN SÜRE + GHRP UZUN SÜRE YAP Yapan tanıdıklarım var zımba gibi. Arkadaşın verdiği tavsiye çok doğru. Zaten geçici kür vücudu değilde sağlam kas kütlesi ise amaç doğru olan bu. Ünlük aktörler falan da bu protokolü uyguluyor.
  2. Steroid başlangıç

    Arkadaşım bu vücutla boldeonana falan hiç bulaşma.. Daha vücudun çok ham. İlle biraz şişeyim dolgunluk ufak bir başlangıç yapayım diyorsan. 250 testo haftalık DANABOL 10MG-20MG GÜNLÜK AL. 10 HAFTA KULLAN.
  3. Yarışmacıların kullandığı dozajlar

    Arkadaşım yarışma olayı çok farklı bir dalga. Buraya herşeyi yazmak ta genç arkadaşlar olduğu için uygun değil. Yinede özetle bazı kısımlarını anlatayım. DAHA DOĞRUSU EN ALTTA BELİRTECEĞİM YAN ETKİ AZALTICI YÖNTEMLER OLMADAN BU DOZLAR GİRİLMEZ. Bulk döneminde : 80MG-100MG GÜNLÜK DANABOL + 10İU minimum insulin günlük zorunludur.. Çünkü 90kg-110 kg lere su tutarak çıkar yarışmacılar. Definasyon da da ya tren ya da masteron TREN OLCAKSA 600MG 800MG MAX HAFTALIK. Masteron olacaksa 1000mg-2000mg haftalıka kadar yolu var. Çizelge olarak şöyle : BULK 12 HAFTA 1000MG-2000MG TESTO HAFTALIK Günlük 100mg danabol yada 100mg-150mg ANAPOLON 10İÜ İNSULİN GÜNLÜK 8İU ORTALAMA GH GÜNLÜK CUT 12 HAFTA : TESTO 1000MG PROPİONATE HAFTALIK MASTERON 1000MG-2000MG ARASI HAFTALIK Çok yağlı ise & Efedrin haftada 2-3 aldıkları oluyor Winstrol yine 50mg-100mg günlük yarışmaya az zaman kala su atmak için alıyorlar. Sonrada yarışmaya giriliyor olay bu. Yanlız yarışmacı adamlar bu işten para kazanan adamlardır. Hava atmaktan ziyade bu işten ekmek kazanır. Şimdi işin şu tirlingi mevcut normalde bu dozları normal vatandaş destek olmadan kaldıramaz sorun burda. YARIŞMACI ŞAHISLAR YAN ETKİ AZALTMAK İÇİN Su tutumu yan etkisi için ( ANTİ ESTROJEN ) Psikolojik yan etkiler için ( BENZO XANAX NERVİUM ) Birde bu dozların getirdiği yüksek metabolizmayı karşılamak için İNSULİN ALIRLAR. BU YAN ETKİ AZALTICILAR OLMADAN YARIŞMAYA GİRİLMEZ.. Burda yaşı büyük hocalar da var zaten zamanında yarışmış olan.. YARIŞMA OLAYI AMATÖR SPORCULARDAN ÇOK FARKLIDIR.
  4. Zphc pharma

    Bakın arkadaşlar zphc sp spectrum meditech kaliteli yabancı UGL pharma ürünler. Gerçek üreticisinden alırsanız kaliteli ürünler.. Ama birçok farklı yerden üreteni var. Bu her markada geçerli popüler oldumu çoluk çocukta üretmeye başlıyor... Düzgün satıcıdan yüksek fiyat kaliteli tedarikçiden alırsanız sorun olmaz. Steroid piyasasanın yüzde 90 ı merdiven altı ürün. Da bir iki kuruşluk hammadelerle yüzde 20 sterillikle milleti kandıranlar var. Birde bu işten gerçekten ekmek kazanan belirli büyük müşteri kitlesine sahip satıcılar var. Mantıklı düşünülürse artık bu şu marka bu marka tartışmaları bitecek inşallah. Ha çok şüpheli vesveseli adamsan direk eczaneden alacaksın parayı basıp. Olay bu kadar net. Bizim milletçe bir türlü kafayı çalıştıramadığımız konu şu : Daha yeni yetme antrenör olmuş işi gücü oturmamış adam kaliteli ürün bulup ta satamaz kimseye. Mevsimlik ucuz ürünleri kandırabildiğine satar.... Bugün sadece ilaç sektörü değil her sektörde 50 liralık kazak nasıl akrilik oluyor 550 liralık kazak kuzu yünü oluyor. Olay tamamen bu.
  5. Sıfır ürün kullanımı değişim günlüğü

    Tebirkler. Güzel çalışma. Özellikle işin yağ oranı kilo gibi kısımlarının tamamen beslenme ve disiplinle alakalı olduğunu teyit eden bir çalışma. Steroidler kas içi patlamayı gelişmeyi sağlar onun dışında olayın cutting bulking hedef kısımları sizin beslenme hedef ve doğru kür kombinasyonu ve yardımcı ilaçları doğru kullanmanıza bağlı. İlaç + disiplin 5kg İlaç + no disiplin 2kg...
  6. Yeni kürüm hakkında yardım

    Bazı konuları uzun süredir takip ediyorum. Ben sporu bırakalı 2 sene oldu eski sporculardanım. Profosyonel değilim lakin burda 90 lardan da kalma bu işin duayeni bu sporun planet zamanlarını yaşamış çok tecrübeli hocalar da var. Bazı şeyleri okuyunca inanın ciddi kızıyorum. Bu dozlar nedir arkadaş ? Bazı şeyleri anlatmaktan dilimizde tüy bitti. Tren zaten ciddi hacim seviyesi olmayan kimsenin kullanmaması gereken bir ilaç 90larda gelişen mass monster yeni nesil aşırı hacimli vücütçuların kurumak için ve ya bir tık üste çıkmak için aldığı bir ilaç Daha formundan bahsetmeyen bir adamın bu dozda alması komik ve uçuk geldi. Birde birşeyi net belirteyim bu şekilde yüksek doz çakıp birden şişçeğini zannedip tam tersi metobalizması daha da uçup daha da eriyen tonla gence şahit oldum. Sonra bana gelip abi bu kadar doz testo çaktım tam tersi oldu diye dert yandılar. Örneğin bana sadece abi kilo almam lazım diye tavsiye isteyen adamlara zaten tavsiye vermiyorum. Kardeş diyetisyen veya doktor antidepresan kullan yattığın yerden şişersin bu sporun adı kilo alma değil kas geliştirme sporu cevabını veriyorum. Ha ciddi kütlen vardır ödemin vardır o zaman tren kullanırsın kimse sana ses etmez. Şu an sana söyleyeceğim formun eğer dediğin gibiyse bile tren alma git masteron düşük doz al bide düşük doz testo al güzel güzel sporunu yap 10 hafta. Şu kürlerin kombinasyonu konusu ve zart marka zurt marka konusu gerçekten bazen gına getirmekte.
  7. Eczane ürünü önerisi

    Bana kalırsa küre girme. 1-2 sene daha bekle. Vücüdun tam otursun. 22 falan gibi girersin. İlaç olarak ta eczane ve ya illa satıcıdan alacaksan bilinen 2-3 sağlam satıcı dışında kimseden ilaç alma. Net tavsiye..
  8. Novalife testo dolu mu boş mu ?

    Belli fiyat prosedürüne sahip piyasaya göre normal ilaçlar merdivenaltı da olsa orjinal de olsa genelde dolu olur. Güvenilir müşteri kitlesi olan satıcı boş ürün genelde vermez. Steril olsun yeter. Antreman beslenmenin hakkını vermeyip ilaca kızan da bolca adam var bu başlığa hitaben söylemiyorum. Steroidler sihirli değnek değil. Belli başlı ( yüksek doz insülin yüksek doz danabol yüksek ghrp ) dışındaki protokeller kimseyi herkül yapmaz. Orjinal ezcane ürünleri tabiyki en güvenilir ürünler. Marka amaçlı yazmıyorum bunu. Sadece kür yapanların da bazı şeyleri bilmesi lazım. Doğru düzgün beslenmeyip 2 paket sigara dayayıp sert idman yapmayıp kalkıp sonra ilaç niye kilo aldırmadı ve ya neden yeterince verim alamadım diyorlar. Steroid işi oturduğun yerden şişme işi değil. Bunu şu amaçla yazıyorum dürüst en kaliteli ilacı da alıp verim alamadım diye yakınan çok adam var. Zaten sahtekar bazı satıcılar da bu olayı bildikleri için çok düşük fiyata kortizollu tonla ürün zamanında verdi piyasaya. Milletin 3 haftada balon olduğunu gördük. Fos hacim...... Piyasada çok çirkin birçok iş oluyor. Testoyu kortizolla karıştırıp milleti balon yapan sahtekarlara şahit olduk. Kaliteli steroid zaten çalışıp emek harcamadan işe yaramaz. Bir ek noktada steroidler anabolik faaliyeti arttırır metabolizma hızı da artar yani hakkını verebilmek için daha fazla beslenme ve antreman yapılmak zorunda.... Bunlar bilimsel gerçekler. Novalife kullanmadım hiç. İran balkan eczane ürünü şaşmam. Ha maddi durumumun iyi olmadığı zamansa da çok güvendiğim birinden ancak merdiven altı alırım. Eczane ilacı dışında ürün alınıyorsa ancak çok güvenilir birinden almak lazım marka önemli değil. Ucuz iranın bile sahtesinin yapıldığı ülkede yaşıyoruz. Bir diğer noktada herkesin vücüdu metabolizma hızı farklı. Benim tanıdığım birçok genç var 1000mg testo alsa yine su tutmuyor saf kas ekledikleri oluyor. Novalife spectrum zphc son zamanlarda çok tutuluyor lakin her satıcı orjinalini satmıyor. Güvenilir satıcı önemli nokta.
  9. Ilaç satıcılarının avlama politikaları (dikkat)

    Arkadaşlar bu konu ile ilgili bir şey belirteceğim kesinlikle yanlış yere çekilmesin. UG merdiven altı ürüne bende karşıyım. Millete boş ürün vermenin ve ya katkı maddeli özensiz ürün vererek sağlıkla oynamak son derece korkunç birşey . Lakin ben şunu da belirtmek istiyorum bakın iyi iş yapan temiz merdiven altı ürünlerde ara sıra oluyor. Tamamen satıcı güvenirliğiyle alakalı bir durum. Tr gibi bozuk bir ekonomide proların bile bazıları zaten adamlar tonla ilaç alıyor 2gramını eczane ürünü kullanıyorsa diğer 2 gramını UG kullanıp tasarruf yaptıkları oluyor. O derece ilaç kullanıpta hepsini eczane human grade kullanmak her babayiğidin harcı değil. Şimdiyi bıraktım eskiden de zaten ekonomi dört dörtlük olmadı hiç Bazı tanıdıklarım örneğin adam 4iu ezcane gh alıyorsa diğer kısmını ug peptidlerle vesaire dengeleyip maksimum fayda sağlamaya çalışıyor. Ama küçük çaplı kür yapılıyorsa hepsini eczane ürünü kullanmak çok daha mantıklı. Olay tamamen satıcı güvenliği.. Lakin burak beyin belirttiği çoğu şey doğru kalkıpta daha fotoğrafı olmayan başkasının banka hesabını kullanan kür sonu ilgilenmeyen adamdan kalkıp ilaç alınmaz. Sadece belirtmek istediğim olay sadece marka vesaire değil adam gibi ilacın hakkı verilmezse en kral eczane ürünü de işe yaramaz. Bide ug sahtekar satıcılarda genelde şu durum var adam sizin tecrübesiz yeni yetme olduğunu anlarsa boş ilacı anında iteler. Bu tarz satıcılarla biraz muhabbete girip eski sporcuyum vesaire ağzını yoklarsanız korktukları elindeki sağlam serileri verdikleri oluyor Resmi ezcane ürünü : İran ürünleri Tr ürünleri Balkan Moldova Thaiger Hindistan Avrupa Testoviron Yunan Deca mevcut. Onun dışındaki markaların zaten hepsi merdiven altı. Ha yabancıların bir sürü ünlü UG lab markaları var ama tamamen üretenin insafına kalmış bir durum. Bazı ülkelerde ilaç yasaları zaten çok serbest. Hindistan indiamartta falan bildiğin resmi ilaçların 4 5 koldan sahtesi üretilip adamlar Dünyaya pazarlıyor. Devlet denetlemiyor.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×