Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

raretesto

Üye
  • İçerik sayısı

    77
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

22 Mükemmel

raretesto Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 15-09-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    satış pazarlama
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 22
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

554 profil görüntüleme
  1. Bir çoğumuz steroid kullanırken sivilce çıkarıyoruz bazıları akne şeklinde bazıları normal ergenlik sivilceleri şeklinde. Bende aşırı olmasa bile bicepsimde ve omuzlarımda çıkan sivilceler beni rahatsız ediyor. bu sorunu araştırmaya koyuldum. Sosyal Medyada tanınan bi kişiye ulaştım bana kür içinde 2 ay aknetrent 10 mg kullandığımda hiç bir sivilce sorunumun kalmayacağını ve bu ilaçtan bi yan etki almayacağımı bile söyledi. Aknetrent 10 mg kullanan arkadaşlar var mı? Benim duyduğum bu tür ilaçları bizim gibi spor yapan insanlara doktorların kullandırtmadığı yönünde. @rastlantisal Benim internetten yaptığım araştırmalarda benim gibi sivilce çıkaran steroid kullanıcılarının Benzoil peroksit içeren jeller ile hatta Benzoil peroksiti salisilik asit ile birlikte kullanan insanların çok iyi geldiğini paylaştığı bir forum konusu gördüm. Ben çıkardığımız sivilcelerin karaciğer kaynaklı olduğunu asla düşünmüyorum siroz olmadıysak. karaciğerden sivilce çıkarmak bana mantıksız gelmesinin sebebi ise okuduğum bir kaç makale ve kendi kan testi sonuçlarım. Benzoil Peroksit içeren jeli deneyeceğim. Fotoğraflı Paylaşımları Ekleyeceğim. Siz değerli forum kullanıcıları bu sivilce konusunda neler yapıyorsunuz ? @metinav Aramızda daha önce sivilce tedavisi olup da steroide başlamış arkadaşlar var mı ? (benim çocukluk arkadaşım tam bu konuda bi örnek ergenliğinde sivilce tedavisi olmuştu ilk only testo denemesinde hiç sivilce çıkarmadı desem yalan konuşmuş olmaz 2 3 tane omuzunda çıktı sadece yada tamamen alakasız şanlı bir genetik mi?)
  2. 25 hafta içinde farklı zamanlarda toplam 4 adet yarım dostinex kullandım. İshal yaptığında ilk defa senden duydum emin misin dostinexten kaynaklı olduğuna?
  3. 25 hafta yaptım hiç bi sorun yaşamadım. libido ereksiyon sorunu zaten ilk 7 8 hafta yaşaman mümkün değil. cinsel istek ereksiyon azaldığında bi kan testi verirsin. 1 kutu klomen kullanırsın devam edersin. ben prolaktinimin yükseldiğini anlayabiliyorum 25 hafta içinde 4 tane yarım dostinex kullanma durumunda kaldım
  4. hocam burada havalar ısınmaya başladı o zaman dolapta saklıyorum. bir de havasını alıp beklettiğimiz şırınganın iğnesini değiştirip mi enjeksiyon yapayım
  5. hocam şuan bende tam olarak bunu yapıyorum haftalık 125mg iran testo e. ve günde 2 klomen atıyorum testisler kendini biraz toplamaya başladı. benim size 2 sorum olucak birincisi iran testonun yarısını çekip geri kalanını çöpe atıyordum sonra bi kaç konuda kalan ilacı şırıngada bekletebilirsin diyen var hayır bekletilmez diyen var buna bi açıklık getirir misiniz? İkinci sorum ise aktif bi cinsel hayatım olduğunu için tamamen ilacı bırakıp pct yapmak istemedim. bu sebepten yukarıda anlattığım şeyi denemeye başladım herşey yolunda gidiyor şuan ama bi yerde trt yi de bırakmam gerektiğini biliyorum 3 4 hafta daha bu şekilde dozu azaltarak devam edip testoyu tamamen kesip pct yapmayı düşünüyorum sizce bu yaptığım mantıklı mı pct sürecini hızlandırır mı ?
  6. 2. kür planlaması için tavsiyelerinize ihtiyacım var

    hocam ben de bu arkadaş gibi araştırma içerisindeydim ama ben sık enjeksiyon olamıyorum iran testo bile ağrı yapıyor. testo e. yanına masteron eklemeyi düşündüm ama hala kararsızım. yaş 23 boy 1.74 kilo 83 yağ oranım %16. ilk only testo denememde yağ oranımı %20 den düşürmeyi başardım. şimdi %12 13 civarına çeksem benim için yeterli çok küçülüp size kaybetmek istemiyorum. bi tavsiyeniz olur mu? burda form paylaşmaya çekindiğim için fotoğraf ekleyemedim
  7. Testosteron ent. kullanıyorum yanına sarms ekleyebilir miyim?

    biraderim aynı testler bende de var. içinde ne olduğunu bilmediğin bi ürünün sende karaciğer toksitesi yapması çok normal. yaklaşık 3 sene sarm kullandım dolusuyla boşuyla. bence sen insanları yanlış yönlendirmekten vazgeç. 500 mg testosteronun istisna durumlar karaciğer değerlerinin referansın sınırlarında dolaşıyorken SARM'ın alt ast değerlerinin 8 haftalık kullanımında bile fırlatıyorsa kullandığın şeyin sarm olmadığı ortada. yanlış hatırlamıyorsam 8 haftalık rad 140 küründe 10kg kas kütlesi koyduğunu sonraki zamanlarda hiç bir şey kaybetmediğini söyleyen arkadaştın sen.
  8. Testosteron ent. kullanıyorum yanına sarms ekleyebilir miyim?

    orjinal sarmların (istisna bi sarm hariç) hiç birinin karaciğere toksitesi yoktur.
  9. Testo enjeksiyon sıklığı

    ben 500 vuruyorum. 2 haftadır bir falan bi sivilce atıyo vücut bundan mı acaba
  10. yani dostum anladığım kadarıyla hiç araştırmadan etmeden bodoslama sustanona başlamışsın. bence otur sağlam bi araştırma yapıp ne durumda neler yapmalısın bunları öğren.
  11. Rad140 ve pct üzerine istişare

    sana tekrardan okuduğunu anlama reçetesi yazıyorum. tabletlerle üretimi kapatmak imkansız mı sadece bu forumda gezerek ne kadar imkanlı olduğunu görebilirsin. kas inşa etmek gelişim yakalamak kilo olmak gibi kavramları ayırt edemeyen arkadaşa laf anlatmaya çalışıyorum 😂
  12. Rad140 ve pct üzerine istişare

    dostum öncelikle okuduğunu anlama üzerinde kendini geliştirmeni öneriyorum. orada bahsettiğim durum sarmın sistemi kapattığında pct nin zorlu geçtiği durum olarak yazdığımı dikkatli bir şekilde tekrar okuduğunda anlayacığını umuyorum. son yazdığına hocam zaten gerekli cevabı vermiş.
  13. 1 hafta bilinçsiz ilaç kullandım- kürü bırakmak istiyorum pct gerekir mi?

    büyük ihtimalle sisteminde ciddi bi baskılanma olmamıştır çok merak ediyorsan bi 10 12 gün sonra test vermen seni gerçek sonuca götürür. ben ilk kür en iyi kürdür düşüncesine katılan biri değilim. bu doğru bile olsa yarışma gibi planları olmayan birisinin hiç bir tecrübesi olmadan kendi başına farklı farklı anabolizanlarla kür yapmasanın hiç bir mantığa sığan tarafı olduğunu düşünmüyorum. only testo ile bi deneme yapabilirsin işte ilacın 4 5 haftada açılacağını düşünürsek, elindeki dianabolü ilk 4 hafta kick start olarak kullabilirsin. bu süreçte seni neler beklediğini görürsün. sadece testonun bild altından kalkamıyacağımı gördüğün yerde kesersin yada ilaç eklersin yada 2. kürünü farklı bi ilaçla kombine yaparak başlarsın. aşama aşama ilerlemen akıllıca bir hareket olucaktır
  14. Rad140 ve pct üzerine istişare

    sanırım bu konularda biraz yenisin. içinde steroid ve türlü maddelerin karıştırılmış olduğu durumlarda yapılan testlerde gerek içine karıştırılan maddenin yan etkileri, yükselttiği değerler ve bunun gibi bazı durumlarda içine ne koyulduğunu anlayabiliyoruz. küçük bir örnek ile somutlaştıralım rad140 kullanırken karaciğer değerlerinde 1 2 puan bile değer değişmeyebilir. böbrek değerlerin değişmez e2 yükselmez prolaktin nispeten yükselmez. bunları yapmaz. ama sistemi çok ciddi baskıladığı çok fazla insan vardır. genelde içine dianabol karıştırılır. bi kaç madde daha var ama dianabol daha düşük maaliyetli olduğu için tercih edilir. bunuda zaten daha önce birşeyler kullanmış birisi test vermeden rahatlıkla anlayabilir. türkiyede satılan bi markanın sözde laboratuvarını görme fırsatım oldu. neler gördüğümü anlatmayacağım ama yukarıda yazdıklarımdan anlayabilirsin.
  15. Rad140 ve pct üzerine istişare

    genetik faktörler, henüz 2. aşamayı bile geçememiş sarm denilen ilaçların ne kadar masum olduğunu biliyoruz. piyasadaki hiç bir sarm orjinal değildir. orjinal ürün üretilmemektedir. onaylı bir ilaç değildir. bu ilacın onaylanmaması aslında ne derece tehlike arz ettiğinin göstergesi. tüm dostlarımın sarmlardan uzak durması gerektiğini savunuyorum. ben sarm kullanıpta bir nebze bile sistemi baskılanmayan hiç bir kimseyi görmedim bu forumda ve global forumda ne kadar insanın sarmdan dilinin yandığını görebilirsin. (mk 677 sarm değildir. sarmlara kıyasla daha güvelinir üstünde daha fazla araştırma yapılmış bir serm türüdür. güvenilir bir satıcıdan alınabilir. çok önemli olmayan gözle görürlür yan etkiler gösterebilir. bu ürünlerin gelecekte ne tür hastalıklara yol açacağı ? ile dolu. pct bu işin en basit tarafı)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×