Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

burakconcetta

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

burakconcetta Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 24-05-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Burak 20 istanbul </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Ticaret
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür başlangıç 61kg testo-bolde-danabol

    *30 Mart Çarşamba* : Danabolu günlük sabah akşam 20-20 olarak kullanmaya başladım ve etkisini gösteriyor Güncel Kilo 63.7. Yarın 2. Haftanın enjektesini alacağım şuanlık Testo ve Boldenin etkisini tam olarak görmüyorum reseptörlere yeni bağlandığını düşünüyorum. 2 hafta sonra tekrar güncelleyeceğim burayı. (Danaboldan mı bilmiyorum fakat omuz antrenmanlarımda dehşet derecede pump acısı çekiyorum omuzlarım patlayacak gibi oluyor ( antrenman öncesi 50-100 gr arası Maltodextrin + Arginine + BCAA alıyorum. )
  2. Testo ve bolde kaçıncı hafta da etki eder?

    Beslenmem gayet iyi hocam tam olarak ben de anlayamadım.
  3. Yeni uzun kürüm.

    başarılar abi
  4. Testo ve bolde kaçıncı hafta da etki eder?

    Hocam kilom artmamasına rağmen vücüdumda gözle görülür bir şekilde değişim mevcut. Danabolun etkisinden dolayı mı ? neredeyse 1.5 hafta oldu danabolun 3.gününde 60 kilodan birden 62.5 a çıktım aç karına ,sonrasında 4.günün de vucudumdan Sıvı atarak tekrar 60 a düştüm şuan danabolun 10. günündeyim ilk 5 gün 20mg 5. günden sonra 20-20 sabah akşam olarak devam ediyorum
  5. Testo ve bolde kaçıncı hafta da etki eder?

    Kaç mg olarak alıyordunuz hocam
  6. Ilk kür başlangıç 61kg testo-bolde-danabol

    Ben ilk 5 gün 20mg olarak kullandım şimdi sabah 20 akşam 20 olarak devam ediyorum ilacı arttırmama rağmen çarpıntı vs durdu.
  7. Testo ve bolde kaçıncı hafta da etki eder?

    Dostlarım ve abilerim selamlar, Küre başlayalı 2 hafta olucak Testo ve bolde + dianabol olarak kür e başladım dianabolu ilk 5 gün 20mg olarak kullandım 5. günden sonra sabah akşam olmak üzere 20-20 alıyorum. Dianabolun su tutumunu vucutta görüyorum belli ediyor kendini güç artışı da oldu. Testo ve boldeye de başlayalı 2 hafta olucak 500 testo 400 bolde olmak üzere haftada 2 kez 250 testo 200 bolde alıyorum 2.haftama girmek üzereyim. Aklıma takılan şey işe Testonun ve Boldenin tam olarak belirgin etkisini ne zaman ve kaçıncı haftadan sonra görebilirim ? Örneğin kilo artışının başlaması vs. şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. (ilaçlar orjinal) (ilk kürüm)
  8. Merhaba abilerim ve dostlarım. Danabola ve testestoron - boldenon a başlayalı 5 gün oldu danabolun 5.günündeyim günlük 20mg alıyorum. güncel tahlillerim bunlar karaciğer ve böbrek - kolestrol. Kolestrol referans değerinin ortasında fakat bana çok fazla geldi. Tahlillerim hakkında bilgili abilerim ve dostlarımdan destek rica ediyorum.
  9. Kür içerisinde vitaminleri hangi zamanlar kullanmalıyım

    Ne demek hocam :))
  10. Kür içerisinde vitaminleri hangi zamanlar kullanmalıyım

    Evet hocam haklısınız bilgisizliğime verin. Kesinlikle natural spor hayatımda da uygulayacağım.
  11. Danabol kullanımından sonra kalp çarpıntısı

    Vallahi hocam Testo ve boldenondan çok danaboldan korkuyorum Milk thistle nac600 maydanoz ne varsa gömmeye başladım.
  12. Danabol kullanımından sonra kalp çarpıntısı

    İlk kullanımdan sonra hemen etki ediyor mu ? çünkü dün ilk kullanımdan hemen sonra ki antrenmanda şiddetli bir antrenman yaptım ilk defa bu kadar hiç yorulmadan antrenman yaptım. Yüksek ihtimal psikolojik olabilir
  13. Danabol kullanımından sonra kalp çarpıntısı

    Herkese selamlar. Danabolun 2.günündeyim gün de sadece 20mg alıyorum Testo-Bolde ile beraber kick start olması için kullanıyorum fakat her kullandığımdan 15 dakika sonra kalp çarpıntısı oluyor. İlk etapta bunun olması normal mi ? İlk kürüm*
  14. Kür içerisinde vitaminleri hangi zamanlar kullanmalıyım

    Tamamdır hocam teşekkürler
  15. Kür içerisinde vitaminleri hangi zamanlar kullanmalıyım

    Teşekkür ederim. sizi yakalamışken bir sorum daha var. Çinko 15mg içeriği mevcut gün de kaç kez kullanmamı tavsiye edersniz? ve ayrıca Omega3 içinde aynı soru geçerli.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×