Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

otopsicikedi

Üye
  • İçerik sayısı

    1.960
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    34

otopsicikedi kullanıcısının son zaferi 12 Şubat

otopsicikedi en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1.358 Mükemmel

otopsicikedi Hakkında

  • Derece
    Emektar

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Adli tıp teknik
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

2.471 profil görüntüleme
  1. Pct protokolü uygulamadığım halde libidom çok yüksek sebebi ne olabilir?

    kan testi görmeden bişey demek çok mümkün değil maalesef falcılık olur biraz
  2. Pct protokolü uygulamadığım halde libidom çok yüksek sebebi ne olabilir?

    2. Kürünün üzerinden kaç gün geçti
  3. Steril olsa bu şekilde olmaz acilen kesmen gerek ve acile gitmeni öneririm. Herhangi bir enfeksiyon bulaşmış olabilir.
  4. Doktorla alakası yok sistemden kullanması gereken süre dozaj ayarladığı halde eczacı 2 adet veriyodu fazlasının devletin karşılamadığını söyledi. Ben protein malniturinasyon diye bir teşhis ile alıyodum
  5. Benim bildiğim ayda maks 2 rimo yazılıyor şuan ayda 4 iken bende kendime yazdırıyordum. Sana ne teşhis kodu ile rimo yazıyorlar kankam
  6. Tablet kullanacak olsam bulkta anapolondan şaşmam
  7. Rimo da DHT türevi dostum. Yapacağın şey kan testi verip şuan ki duruma göre arimidex kullanmak. Bir zaman sonra e2 düşüp arttığını hissiyattan anlayacaksındır.
  8. Deca yerine npp herhangi bir sorun yaşadığında kesip kandan daha hızlı çıkacağı için. Tablet olarak bulkta hiç bir tableti önermem bir çok kişide iştah sorunu yaşatıyor. Bu kadar ilaç varken tablete medet ummak mantıklı gelmiyo ve sağlık açısından sürdürülebilir değil.
  9. Cruise & trt nasıl yapılır ?

    TRT nin mantığı ile Cruise mantığı farklı, ikisini birbirinden ayıran nokta Cruiseda dozları düşürüyor olman, TRT de sadece referans aralığının üst noktasındaki değer kadar testosteron alıyor olman. Bu değer bende 100mg kadar ben o yüzden kürden sonra 100 mg kadar alıyorum. Bu sende 125 olabilir 150 olabilir fakat fazlası olacağını sanmıyorum. Bana kalırsa pct sadece ilacı tamamen bırakıldığı zaman yapılması gerekiyor fakat TRT vs yaparken ufak HCG dokunuşları yapılmalı.
  10. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Astragulus Himalayanın cystone ürünü bide bol su
  11. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kür günlüğüm!

    Bence böbrek değerlerini toparladıktan sonra girmen daha doğru olur egfr değerini yükseltmen gerek.
  12. Bulk kür günlüğüm v3

    İnsülin hassasiyetini koruduğun sürece gerçekten güzel pump elde edebiliyorsun. Bulkın sonuna kadar buna özen gösterirsen gelişimin durmadan devam edecektir. Şimdiden başarılar birde Şu sırtı az daha aç be adam 😂
  13. Enjektöre kan gelmesinin sebebi nedir?

    Bazen benimde başıma denk geldi fakat enjeksiyon sırasında bir sorun yaşamadım. İğneyi oynattığın için olabilir.
  14. Ekg sonucu hakkında - nasıl yorumlamalıyım?

    Maalesef ekg yorumlayacak bilgim yok en doğru yorumu doktor yapacaktır.
  15. Testosteron+clen+gh kan tahlili hk. yorumlarınızı rica ediyorum.

    Bu e2 değeri ile tamoxu çıkardığında meme ucunda herhangi bir sorun yaşıyor musun? Uzun süreli kullanımda igf düşürüyor çünkü

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×