Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

otopsicikedi

Üye
  • İçerik sayısı

    1.922
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    34

otopsicikedi kullanıcısının son zaferi 12 Şubat

otopsicikedi en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1.335 Mükemmel

otopsicikedi Hakkında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Adli tıp teknik
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

2.318 profil görüntüleme
  1. Yüksek alt ast değerlerini nasıl düşürebilirim?

    sen hacamat yaptırdığın bölgelerde kas hasarı oluşturuyorsun, ast altde sadece karaciğerde değil tüm hücrelerimizde var sebebi bu, idmandan sonra verilen kan değerlerinde de bu şekilde yanıltıcı sonuçlar çıkabilir.
  2. Yüksek alt ast değerlerini nasıl düşürebilirim?

    ast alt yükselmesi sadece karaciğer ile alakalı bir durum değil, hastaneye karın ağrsı ile gitmişsin vücudunda bir stres varken bu şekilde çıkması normal, bugün polikliniğe gelen depremzedenin ayağına beton düştüğü için ast alt 900dü ck 20 bindi mesela
  3. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kürü

    Bende blasttan Cruise gectigimde üzerimdeki fazlalığı atıp blasta vücudumu hazırlamak için diyet yaparken haftalık gramajlarda değişiklik yapıp üstüne kardiyo eklememe rağmen kilom çok uzun süre düşmedi. Bu arada çok güzel gelişmişsin tebrikler. Bence bir sonraki küründe decanın kısa esterini kullanmanı öneririm.
  4. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    Tek bir kürle şampiyon olmayacaksın o yüzden riski minimum tutarak yapmak zorundasın.
  5. Ilaçlarımın çalıştığını ne zaman anlarım?

    ilaçların markasını yazar mısın. birde anapolon artık kanında zirve yapmış olması lazım tuttuğu senin e2 değerin ile alakalı olduğu için daha çok verdiği güçten çalıştığını anlarsın. 4. haftada test verdiğinde ilaçların çalışıp çalışmadığını anlarsın
  6. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    her şeyi ilk kürde kullanmaya çalışırsan tabiki diğer kürlerde herhangi bir keyif alamazsın. vücutta değişimi yapan ilaç değil doğru beslenme ve antrenman. Üst üste 2 kez aynı dozlarla kür yapıp ilkine göre daha fazla değişim sağlayabilirsin. ilk küründe 250-350 test ile 12-15 hafta arası senin için iyi olacaktır. 2. küründe rimo eklersin
  7. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    Kimisi için vakit kaybı olarak gözüksede, vücuduna ilk defa dışarıdan ilaç gireceği için adım adım gitmek bana kalırsa en doğrusu. Belki vücut değişimi için vakit kaybı olucak fakat sağlık açısından düşündüğünde daha uzun süre bu işe devam etmene fırsat yaratıcağını düşünüyorum. İlk kürün her zaman sade olmalı bir sıkıntı yaşadığında sana neyin zarar verip nasıl önlem alacağını daha rahat anlayabilirsin.
  8. Rimobolanım sahte mi gerçek mi?

    bunlar tek kullanımlık yeni kutuları
  9. Muscle and strength sitesin den supplement sipariş sürecim

    ben onu doktora okuturum teşekkürler
  10. Muscle and strength sitesin den supplement sipariş sürecim

    reçeteye ne yazdırdınız hocam?
  11. Kür sonu pct yapacağım fakat yardım ihtiyacım var

    Kanında hala ilaçlar mevcut o yüzden 2 hafta daha beklemeni öneririm. Testislerinde atrofi yoksa ovitralle kullanmaman daha doğru olur. Testi çok erken vermişsin ilaçlar kandan tamamen çıktıktan sonra FSH lh'ın değerlerine göre dozaj söylemek daha doğru olurdu fakat. 4 haftalık klomen tamoxifen senin döngünü geri getirebilir diye düşünüyorum. Küre girmeden önceki değerlerini atar mısın.
  12. Tekrar küre girmeyi düşünüyorsanız hedefinize göre Trt yada kür yapabilirsiniz. ilaç kullanmayı düşünmüyorsanız pct yapmanızı öneririm.
  13. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kürü

    Benim polikliniğim nefrolojiyle dip dibe her gün doktorun ağzından duyduğum şey böbrek için herhangi bir ilaç yok. Böbrek için cystone birde proteinoceanın liver ürününe benzer ürünler kullanabilirsin.
  14. Testo e. - rimobolan - anapolon bulk kürü

    Prostat idrar böbrek değerleri
  15. Enjeksiyon sonrası içeriden çıkan apse hakkında sorularım var?

    Bu sorularına cevap verecek kadar bilgim yok maalesef

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×