Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ardaulucay1111

Üye
  • İçerik sayısı

    155
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

33 Mükemmel

ardaulucay1111 Hakkında

  • Yaş 25
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 30-06-1998

Profil Bilgileri

  • Yaş 25
  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    ankara eskişehi
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

482 profil görüntüleme
  1. Ilk kür değişim

    Herkese merhabalar before after paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. 8 ay kürde kaldım ilk kürümdü only testo başladım sonrasında 12 hafta rimobolan ekledim ve only testo olarak bitirdim. Maalesef 2 ay içi boş olan Testesteron kullanımım oldu ve geriye attı sonrasında sustanon kullanmaya başladım. İlk kür acemiliği ile yüzde 50 civarı verim aldığımı düşünüyorum. Only testo ya göre yinede memnunum değişim aşağıdaki gibi iyi kötü yorumlara açığım. @rastlantisal @metinav Kollar bağlı fotoğraf en yeni fotoğraf.
  2. Novalife boldenon

    Hilma güzel çalıştı önden önceki nova sıkıntılıydı testlerde
  3. Novalife boldenon

    Yok hocam ya testo vardı ya çok düşük dozdu. Sonrasında kullandığım testosu da boş çıktı uzak dur derim
  4. Primobolan

    Arkadaşım eczaneden aldı geçen hafta onun aldıklarıda bu şekildeydi. Ben 4 ay önce almıştım eczaneden kutu reçete yazı şekli vs farklı çıkmıştı, kabartma vardı ama senin kutuda yok gibi duruyor
  5. Sustanon rimabolan sonrası flex

    Herkese merhabalar only testo sonrasında 20 hafta sustanon rimabolan devam ettim 4 hafta testo enanthate kullanıp pct yapacağım elimde flex pharma testosu mevcut e.ö den temin edildi. Dolu veya boş olarak bilgisi olan var mı? @rastlantisal Hocam oldu ki testo boş veya düşük doz bu durum pctye geçerken ne gibi sıkıntı yaratır zamanın olursa bilgilendirirsen cok sevinirim
  6. Primabolan etkili mi ? novalife tren boş.

    Tercih meselesi Bende öyle düşünüyorum şuan. 600 kullanırken aylık 1320 TL ye geliyordu. Bu fiyata sp kullanılabilir sanırım.
  7. Primabolan etkili mi ? novalife tren boş.

    Only testodan sonra 14 hafta 400 ve 600mg şeklinde rimobolan kullandım. Beslenme antrenman sorunsuzdu. Only testonun 2 tık üstü verim aldım.fakat beklentini yüksek tutmamanı öneririm. Bana göre maddi yükünün karşılığını vermedi.
  8. Sustanon miğde bulantısı

    Merhabalar, testo e. Den sustanona geçtim haftada 500 olarak bugün 2. Enjeksiyon yaptım. 2 sindende yarım saat içinde miğde bulantısı başladı yoğun şekilde. Yaşayan varsa ilerde vücut alışıyor ve son buluyor mu?
  9. Deca sonrası rimobolan

    Rimabolan kesinlikle 8 haftadan fazla kullan bence. Ben 600 kullanıyorum. Etkisini 7 8. Haftada hissetmeye başladım.
  10. Tahliller kotu lutfen yardim edin

    Kürün bittiyse arkadaşın dediği kadar al sonra test ver büyük ihtimal normale dönmüş olur prolaktin ve östrojen seviyen. Yarım cabaser 1 arimidex kullanıp 2 3 gün sonra tekrar test vermeni öneririm
  11. Tahliller kotu lutfen yardim edin

    1 adet arimidex kullanabilirsin E2 seviyeni düşürmek için büyük ihtimalle cinsel isteksizlik sebebin bu. Kür devam ediyorsa da haftalık 1 adet veya test sonucuna göre 2 adet kullanabilirsin.
  12. Tahliller kotu lutfen yardim edin

    E2 yüksek seviyede hocam ondan büyük ihtimalle arimidex kullanıyor musun?
  13. Ilk kürüm kür için yardım

    Ben 20. Eczane de bulmuştum biraz şans işi dolanmak gerekebilir. Toplu alacağını söylersen çevresi iyi olan biri getirebilir
  14. Kür ortası dianabol kullanımı

    Zaten ilaçlar açılmıştır 10 haftada kick start yapmayacaksan dianabol gereksiz olabilir. Daha fazla su tutarsın sadece bırakınca 1 2 haftada suyuda atarsın. Organları gereksiz yormuş olursun benim fikrim kullanmaman daha iyi olur.
  15. Fotoğrafli biceps

    Ölçüyü bu kadar kafaya takmaya gerek yok. Bi süre sonra 3 4 ayda 1 cm alsan şükür ediyorsun

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×