Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ugns06

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ugns06 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Bu kür kombinasyonu olur mu?

    Genontech mevcut.
  2. Bu kür kombinasyonu olur mu?

    Yaş 26 kilo: 82 kür geçmişim boldenon testo hocam. 16 hafta. 250 mg her biri. yağ oranım 13-15 civarı. 8 yıla aşkın bu sporu yapıyorum. Diyet olarak kiloma göre yağ düzeyi ve yağ düzeyine göre diğer makroları ayarlıcam. KATI YAĞ kullanmayı düşünmüyorum. burda sormak istediğim farmakolojik ilaç gruplarının birbiri ile kombine olup olmamasıydı bu arada.
  3. Bu kür kombinasyonu olur mu?

    hocalarım kardeşlerim merhaba, haftalık: 500 mg sustanon + 300 mg npp + günlük 40 mg anavar 10 hafta kür süresi. Temiz büyümek için sizce nasıl bir kür planlaması?
  4. Kür örneği yardımcı olursanız sevinirim.

    Kürü 8 haftaya çıkartsam olur mu? Neden bu kadar uzun süreli tutmam gerekiyor, 12-16 hafta gerçekten vücudu yoruyor çünkü.
  5. Arkadaşlar öncelikle merhabalar. kafamda bir kür kombinasyonu mevcut. eksik gördüğünüz veya böyle yapma dediğiniz bir şey olursa sevinirim. İçerik: Sustanon + Rimabolan + Oxandrolone Kür süresi 6 hafta. 500 mg Sustatone + 200 mg Rimobolan + 40 mg Oxandrolone. Yaş 26. boy 1.78 kg 81 Kür geçmişim: boldenone + testone enantat 16 hafta, haftalık 250 ,250 . @rastlantisal
  6. Sustanone + npp

    Arkadaşlar merhabalar. size bir kür planlaması soracaktım. 500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
  7. Böbrek değerlerim

    Arkadaşlar merhaba, size bir sorum olacaktı. benim böbrek serum kreatin değerim 1.2 nin üstü çıkıyor hep. Sırasıyla: 1.24 , 1.33 , 1.22 ref değeri: 0.7-1.2 bazı doktorlar bi problem yok diyor bazıları ise böbrek yetmezliğimin olduğundan bahsediyor. Diğer böbrek değerlerim normal çıkıyor Üre gibi. Ne yapmalıyım ?
  8. Kür sonu kan sonuçlarım

    Cinsel olarak libidom düşük ve sağ testisimde ağrı oluyor sağ bacağıma kadar vuruyor. Özellikle cinsel ilişki sonrasında ve fazla ayakta durduğumda. Kasık fıtığından şüphelenmiştim bundan dolayı olabilir mi?
  9. Merhabalar arkadaşlar 16 haftalık bir Testo enantat + Boldenon haftada 1 enjeksiyon: 250 testo 250 bolde son enjeksiyonum 3 nisan. 5 haftadan fazla oldu kür biteli. Kan sonuçlarımda progesteron ve estradiol düşük çıktı. pct yapmadım. sonuçlar normal mi ? @hectordoyle @rastlantisal
  10. Kan sonuçlarım

    Hocam yalan olmasın Göğüs uçlarımda kaşıntı hissettim ve hayatımda ilk defa oldu. Jinekomasti den korkup direkt aldım. Arimidekse nasıl başlamam gerekiyor her ay kan tahlili verip 50 nin üzerine çıkınca mı başlayacağım ?
  11. Kan sonuçlarım

    Yok sigarayı bırakalı 4.5-5 ay oluyor
  12. Kan sonuçlarım

    Tamamdır hocam ortalama kürün kaçıncı haftası başlayayım tekrar arimidexe ?
  13. Kan sonuçlarım

    Hocam kan testinden 2 gün önce ilk defa kullanmıştım ara mı vereyim ?
  14. Kan sonuçlarım

    merhabalar arkadaşlar, programımın 5.haftasında kan tahlili sonuçlarımı aldım bazı noktalar kafama takıldı mesela fibrinojen gibi bu kadar yükselmesinin sebebi nedir veya düşürmek içine ne yapmak gerekir. öneri ver görüşlerinizi merak ettim gerekli veya önemli yapmam gereken şeyler var mı ? günde 1 defa Nac'ın yerine de mucovit C 600/200 kullanıyorum, D vitamini ve çinko ek takviyelerim. arimidekse yeni başlamıştım. Pazartesi kan verdim geçen haftası Cuma akşamı 1 tane arimideks almıştım. 3 günde 1 kullanmayı düşünüyorum. planlamam: haftada 1 defa 250 mg Boldenone 250 Mg Testo Enantat

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×