Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Maori

Üye
  • İçerik sayısı

    137
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

71 Mükemmel

Maori Hakkında

  • Yaş 31
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 26-09-1992

Platform İstatistikleri

  • Yaş 31
  • Bizi nasıl buldun?:
    Sosyal Medya Üzerinden

Profil Bilgileri

  • Yaş 31
  • Meslek:
    Ticaret
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 31

Güncel Profil Ziyaretleri

433 profil görüntüleme
  1. Cevap için teşekkürler abi. Kullanmış olduğun supplementlerin isimlerini kaydettim. Şuan ki süreçte de dediğim gibi forumda bulunan bitkisel kur 1 i aktara yaptırtıp başlayacağım. Onun haricinde klomen-proviron ikilisini ne yapmamı önerirsin ?
  2. Cevap icin tesekkurler abi. Kullanmis oldugun supplementlerin isimlerini kaydettim. Suan ki surecte de dedigim gibi forumda bulunan bitkisel kur 1 i aktara yaptirtip baslayacagim. Onun haricinde klomen-proviron ikilisini ne yapmami onerirsin ? 🙏
  3. Gayet guzel dostum. Bende kismetse haftaya basliyorum. Tum gelismeleri o baslik altina aktaririm 👍
  4. Bakalim forumdaki bitkisel kuru yaptiricam yarin. İcerigi baya zengin gozuktu, klomenide @metinav abi kes derse birakicam. Hardline nox2 aldim nitrik oksit destegi olsun sertlesmeye destek diye, hem pre workout alacaktin bahanesi oldu. Bitkisel kurlede bi deneyeyim bakalim durum ne olacak..
  5. Gittigim hast. Serbest olcmuyorlardi o kotu oldu. Klomen basladiktan on gun sonra iyi hissettirdi (belki hissettiren provirondur bilemiyorum) kullanima devam ederken, son 15 gun yine libido-sertlesme sorunlari basa sarinca dedim birakayim su ilaci artik. E2 ve totalde dusuk seyrediyor. Ondan abilere bi danisayim dedim.
  6. Cevap icin tesekkurler Metin abi🙏. Klomenide komple birakayim diyorum baslayali 45 gun gibi bir sure oldu. Sadece gunde 1 proviron ile ilerleyeyim mi ? Dedigim gibi e2 sinir alti cikti 15 gun onceki testimde, total testo da sinirin oralarda seyrediyor. (3 yildir ilacsizim, kendiliginden baslayan bir libido-ereksiyon sorunu olustu)
  7. Selamlar herkese. Bu test sonuclarindan sonra doktor klomen ve proviron yazmisti. 30 gun boyunca gunde 1 klomen ve 2 proviron aldim. İlk on gun bi tepki vermesede son 20 gun sertlesme ve libido olarak iyi hissettirdi. Sonrasinda tekrar test verdigim zaman (iyi hissettigim surecte) artmasini bekledigim total testo yarim birim kadar dusmus, normal olan e2 ise sinirin altinda cikti. Doktor klomen-proviron ikilisine devam etmem gerektigini soyledi. Suan bu ilaclarla 50. Gundeyim ortalama. Son bir haftadir sertlesmede yine zorluk cekiyorum. Libido bi var bi yok. Kafam allak bullak oldu. Pzt gunu forumda yer alan bitkisel kur karisimini hazirlaticam. Dusuk e2 icin keten tohumu-yogurt ikilisine basladim. Fakat bu total testoyu napicaz hic bilmiyorum. Hipognzm baslangicimidr nedir bilemiyorum. @metinav @rastlantisalyardimci olabilirmisiniz abiler cozumsuz kaldim. Doktorlarin cogu birsey bilmiyor.
  8. Bitkisel kürler - bölüm 1

    Selamlar herkese. Öncelikle @SERKO ya bu icerigi icin tesekkur ederim. @rastlantisal abinin gectigimiz aylarda tavsiyesi uzerine haftaya bu urunleri toplayip kullanmayi dusunuyorum. Hali hazirda icerik yazildigindan beri kullanan-kullanmaya devam eden varsa etkilerini paylasirsa cok sevinirim. Bir de @SERKO dostum ari sutu polen kismini tam anlayamadim. İkisi bir mi satiliyor internette de tam bulamadim. Bal seklinde cikiyor.
  9. @rastlantisal Selamlar abi. Total sınıra yakın çıkmış, bi ince klomen almalı mıyım ?
  10. Selamlar abi. Kalici bi etkisi olmadi maalesef
  11. @rastlantisal Selamlar abi. Proviron 13. Gundeyim. 12 gun sonra yaz demistin. İlk basligi actigimdan bu yana libido daha yuksek ama hala tam anlamiyla oturmuş degil. Kutuyu bitireyimmi yada nasil bir yol izleyeyim ?
  12. Tamamdir abi. Tam olmasi gerektigi gibi degil ama fark var dedigim gibi. İlerleyen gunlerde konusuruz tekrardan tesekkurler🤝
  13. Merhaba abi. Kullanmaya baslayali 3 gun oldu, psikolojik mi bilmiyorum ama libido da iyilesme var. 2 haftaya tamamlayayim mi yinede ? @rastlantisal
  14. Anladim abi. Araca bi sinyal gondermek gerekli 😁 sinyal zayif oldugu icin cialis pek ise yaramiyordu. Provironun libido destegine bir bakalim 2-3 gune belli olur muhtemelen birseyler. Tekrardan guncel durumu iletiririm 🤝
  15. Merhaba abi. Provirona bu sabah basladim, 2 hafta boyunca gunde bir adet aliyorum degil mi ? Bir de proviron tedavi maksatli kullanilabiliyormu yoksa kullanmaya devam edildigi taktirde mi is yapiyor ? Yani bir nevi gunu kurtarmak mi oluyor onu ogrenmek istedim. @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×