Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

gerokx

Üye
  • İçerik sayısı

    128
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

38 Mükemmel

gerokx Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 29-11-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 22
  • Bizi nasıl buldun?:
    <blockquote class="ipsQuote" data-ipsquote=""> <div class="ipsQuote_citation"> Alıntı </div> <div class="ipsQuote_contents"> <p> <span style="font-size:14px;"><em><span style="background-color:rgb(9,16,18);color:rgb(225,222,218);">I don't want to die. For me, that is the only reason I keep fighting. There is nothing to save myself for or give myself to. I fight because I know nothing else.</span></em></span> </p> </div> </blockquote> <p>   </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Yazılım & 3DArt
  • Konum:
    İzmir
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

482 profil görüntüleme
  1. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Ben gram umursamiyorum onemli olan eglenceli vakit gecirmek olarak dusunuyorum. Partnerini dogru secmen lazim bu konuda gulup, eglenen ve olayin guzel tarafina bakan birisi ile olmani oneririm ulkede ve dunyada erkege baskilanan o kalkani kirman lazim.
  2. Kür sonrası libido ve ereksiyon

    Şekerden kaynaklı o olay. Bitter cikolota yersen ve diyet yapiyorsan arada odullendirerek inanilmaz ereksiyon saglarsin. @beyoglu sana onerim ise cok basit ve argolu olacak ama s-klemiceksin. Degerlerin ne kadar duzelirse duzelsin mental kaldigi surece odaklanma sorunu yasayacaksin kendini akisina birak ve eglenmene bak.
  3. Tamoksifen cinsel isteksizlik yapar mı?

    Kadinlarda yapabilir ostrojen seviyesinden dolayi. Fakat erkeklerde yapmaz tam tersi daha iyi olabilir proviron ile birlikte.
  4. Degerlerini oncelikle urolojiden baktirmadan hic bir seyi uygulama bunlar bir bilgi. Rastlantisal hocaminda dedigi gibi su tutumu, ereksiyon sorunun hepsi genelde ya ostrojen, testo veyahut seks hormonundan kaynaklanir. Eger seks hormonu ile ilgili ise genelde proviron tedavisi, ostrojen ile baglantili ise tamoksifen veya arimidex, testo ile ilgili ise omega 3, D3 ve tribulus falan oneriyorum ben. Buyuk ihtimalle ostrojen baglantili. Hic bir ihtimal bu hic bir degeri gostermez ise stress, porn addiction olabilir. Artik telefon, oyun ve sosyal medyada 15 saniyeye o kadar alistik ki 15 saniyelik video bile izlenirken video yariya bolunuyor altta oyun videosu oynatiyorlar. Acinasi haldeyiz buda bizim dikkat bozukluguna ve seks sirasinda odaklanamama sorunlarina yol aciyor. Detox yapabilirsin. Iyi forumlar.
  5. Magnus-optimum sahte ilaçlar mı? yardımcı olur musunuz

    Max degerin 3.5 kati ise acilen ilaci degistir cok buyuk doku sorunlari yasiyabilirsin. LIV52, Milk Thistle ile ilerle surecine kisa sureligine sindirimi uzun suren seyleri indirge ve yesillige yonel. Ilac kesinlikle sahte gercek ise bile igrenc bir sterilizesi var. Az cok piyasadaki insanlari taniyorum cok met ettigi bir urun magnus eger o kisiye ait ise yazik Optimum'da ampulleri sorun yapmamisti ama flakon diger ucurdu alt degerlerimi 500 mg'da ve testo mu 13'e falan cekti 500'de Kendim veya cevremde kullanilan bazi urunler var ben faydalarini gordum ama saticilari veyahut satanlari bulman cok zor is isimde vermem asla burada ben Spec, Canada ve ZPHC'den katki gordum ama bunlari stoklari kalmadigi icin Swiss kullandim bir sure oda idare ederdi. (Bu kisimdaki markalarin sahteleri cok kesinlikle dikkat edilmesi lazim ayrica forumun kurallarina aykiri ise uyari verebilirsiniz tesekkurler.) Onun disinda bu piyasada eczane urunu tercihin olmali ilk. Primobolon, Iran test vs. Sol altta wp linki var ben bir kere bile yanlisini gormedim veya sattigi kisiyi yari yolda biraktigini gormedim.
  6. Magnus-optimum sahte ilaçlar mı? yardımcı olur musunuz

    Yarim yamalak? ALT yuksek ise Test 15+ gecmediyse genelde sahte oldugu ve steril olmadigini gosterir.
  7. Ilk kür (testo-bolde)

    Soguk su, ayran ve kekik suyu. genelde buyuklerinde ogretileridir bunlar Beslenme ise sebze, yogurt ve somon iyi gelebilir beslenmende ayrica kesinlikle tuzu cok kullaniyorsan azaltmalisin durmadan olcumlerini yaptir. Koruyucu icin tam bir sey onermem dogru olmayabilir ama dikkatli olmani oneririm onun yerine rimo dusunulebilir belki
  8. Mantıklı ve güzel bir açıklama çok teşekkür ederim. Öğrendiğim iyi oldu. Bende maalesef çekingen testis olduğundan anlayamıyorum ama sivilce, karaciğer vs değerlerim çok iyi. Bir sorun yaşamıyorum da sadece östrojenim biraz yüksek olduğu için sanırsam libido kaybı yasadığım oluyor nadiren. Ama dediğiniz gibi yaparım 24 haftaya doğru bakarım hocam elleriniz dert görmesin.
  9. Yurt dışından peptid/growth temin etmek

    Growth'un sahtesini bulamazsin eczaneden al gec. Oradan almak yerine ukranya vb gibi biraz daha ulkelerin eczane urunlerini tercih edebilirsin
  10. Magnus-optimum sahte ilaçlar mı? yardımcı olur musunuz

    Kişiler hakkında vs yorum yapmayacağım ama satan kişilerden duyduğum miktarlar söylediklerine yakın değerler. Tabii aldığın kişiyi veya kişileri bilemem denediysen ALT, AST, E2 ve TEST değerlerine bak
  11. Ilk kür (testo-bolde)

    300 testo cok az kalir bolde yaninda. Ama hipertansiyona vs dikkat et.
  12. cruise'da ilac dozajinida mi yariya indirmem gerekli mesela ? Testo da 250 maste 300 den 100 falan mi?
  13. Merhaba x kişisi Only testo veyahut Only testo + masteron kullandığını var sayalım şu kadar süre kullanmalı bu kürü nasıl diyebiliyoruz ben testo kullanırken hem iyi hissediyorum hemde çok iyi antreman geçiriyorum değerlerim çok iyi gelirse hep istediğim kadar gidebilir miyim hiç durmadan? Eğer hayır illa ara vermek gerekiyor ise iniş ve çıkış/blast ve cruise nasil hesaplayabilirim veya nasil hesaplanmalidir yardimci olur musunuz? Elimdeki veya kisinin elindekine gore degil nasil hesaplanmaliyi ogrenmek istiyorum Degerli hocalarim yardimci olursaniz sevinirim @metinav @rastlantisal
  14. Pct tahlil sonuclarim yuksek fsh ve lh

    Gec, epey gec 1 - 1.5 saat arasi suruyor. Gec geldigi icinde doktorum ereksiyonun sebebinin o oldugunu soyledi bende katiliyorum psikolojik etkide vardir tabii ama uzun surmesinden de kaynaklaniyor. LH'im kapaliydi kapali oldugu icin klomen onerdi daha hizli getirmek icin 2 veya 3 hafta kullandim suanki degerlerim bu. Tesekkur ederim, sizler sayesinde daha iyi ogreniyorum.
  15. Merhabalar 3-4 ay surecte maste ve testo kullandim EOS ve Mono degerlerim bi tik korkuttugu icin biraktim, biraktigim surecte. Milk Tshitle, Q10, B-Complex, Omega 3, D3 (3000), ZMA ya devam ettim ayrica gunde 1 adet yatmadan 1 adet sabahdan klomen ve proviron kullandim. Dongum acilmis fakat FSH ve LH degerlerim inanilmaz yuksek ciddi sorunlara yol acabilir mi yoksa kullandiklarimdan dolayi normal mi ? Ereksiyon sorunu yasadim cok az ama doktorumla konustugumuzda, ki doktorum cidden inanilmaz ilgili. Seks suresinin uzunlugundan dolayi oldugunu soyledi katiliyorumda basta sorun yok iken sonradan oluyor neyse bana gripin veya aferin onerdi seks oncesi (...Efedrin gibi bir sey dedi orayi yakalayamadim o yardimci olur dedi erken bosalima) fakat ben gec gelme konusunda kafaya taktigim bir sey yok. Tabii daha uzun ereksiyona talibim bu konuda da fikrinizi soyleyebilirsiniz. Tesekkur ederim. @rastlantisal@metinav Enabiz-Tahlilleri (4).pdf

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×