Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Emremmt

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

Emremmt Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 25-08-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 29
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Nükleer enerji) </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Kamu
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ekran kartı önerisi

    3060 ti tavsiye ederim
  2. Omega3 gerekli mi

    omega 3 kür içerisinde kolesterol dengesi için ve kan yoğunlaşmasının önüne geçmek için kullanılar olmazsa olmazdır kür içerisinde.
  3. Fragment doğru seçim mi?

    İlk haftayı yeni bitirdim sonuca göre yazarım
  4. Fragment doğru seçim mi?

    Fragmenti başka vs atabilecek karşılığı yokki sınıfında bildiğim kadarı ile Tren a. Enova test prop. Flex fragment pepty.
  5. Fragment doğru seçim mi?

    şu an tren a. ,test p. ve fragment küründeyim tren kadar etkili değil gibi.
  6. Kas gelişimi , uyku kalitesi, anti inflamatuar etki ve testo serum düzeyine katkı sağladığı için omega 3 ile alımı fark yaratır naturel sporcular için
  7. Çinko östrojen ve prolaktini baskılar, vücutta inflamatuar hormonları baskılar, testonun daha etkin kullanılmasını sağlar ve yurtdışında bazi vucutcular arimidex veyahut dostinex kullanmak yerine 150 mg çinko alarak günde işi kökten çözer kür içi ve sonrası için olmazsa olmazdir.
  8. Yeni cut kürüm

    Düzgün beslenme ve bol kardiyo olmadan nasil dusecektim bu yağ oranına?
  9. Yeni cut kürüm

    Kürde 2. Ayim bitti yağ oranim 23 ten 11.64 e düştü kalpte ve diğer organlarda sıkıntı yok sorum şu olacak elimde kısa ester tren var 1 ay daha testo prop, tren acetat, hgh fragment ve igf1 lr3 kombinasyonu yaparak kış öncesi tamamen kurutuyummu ?
  10. Enova pharma, medivia pharma, pharma gen

    ben bir arkadaşımdan temin ediyorum enova orjinali ise güzel çalışıyor.
  11. Yeni cut kürüm

    Merhaba abilerim ve hocalarım Geçen sefer sahte deca boldenon küründen sonra belli başlı sebeplerden de dolayı %27 ye fırlayan yağ oranimi düşürmek için yaptığım kür gelişim ve sonuçlar hattında fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Kürüm testo ve tren enanthate 500 1.5 ay oldu Winstrol günde 2 tab Saç dökülmesi için androvium diye bir sprey saç dökülme hızını zayıflattı. @hectordoyle Diyetim low carb son günlerde zero carb günlük 700 gr tavuk 5 yumurta 2 sarısı 14 zeytin. Bol bcaa. @metinav @rastlantisal
  12. Baries bp

    Bende genontech testo deca bolde kullandim bos ilaç satıyorlar testosuda %20 dolulukta
  13. Ilaçlar calisiyormu

    Merhaba hocalarım kurumde 4. Haftanin sonu haftada 500 testo 500 bolde 350 deca almama rağmen etki hissetmedim ve kan tahlilleri yaptirdim. Yorumlarsaniz sevinirim anti östrojen ve anti prolaktin kullanmiyorum
  14. Bulk kürü start

    8. Haftadan sonra growft ve deca yi kesip fragment ve winstrol ile bitirmeyi planliyorum.
  15. Bulk kürü start

    Merhaba değerli abilerim, hocalarım ve kardeşlerim. İlk bulk kürüme start verdim Haftada -500 mg testo- -500 mg bolde -240mg deca -gunluk 2 unite growtf hormon Supplement; - king size on cyle - monster pak -bcaa ve glutamine - bigmass gainer - zma 2 güne bir nolvadex Beslenme: Gunluk 600 gr tavuk 4 yumurta 100 gr ceviz yulaf yiyebildigim kadar pirinç veya patates Kürün 2 haftasindayim güç artışı başladı sürekli açlık hali oluşmaya başladı eklemlerde bir rahatlama meydana geldi. Kürüm ve programim ile ilgili tavsiyelerinize açığım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×