Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Askabar

Üye
  • İçerik sayısı

    1.607
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    17

Askabar kullanıcısının son zaferi 12 Nisan

Askabar en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

902 Mükemmel

Askabar Hakkında

  • Derece
    Kıdemli
  • Doğum Günü 1 Mayıs

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Hayalperest
  • Konum:
    Mersin
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

2.427 profil görüntüleme
  1. İğneyi ben trendyoldan alıyorum çok daha ucuza geliyor. Toplam ilaç atıyorum 1.5 ml ve 36 iü ise basit matematik hesabı ile 2 iü kaç a geliyor bulursun sonra enjektörde o seviyeye kadar çekip vur
  2. Bence peptitler varsa gh ye gerek yok gh varsa peptidlere gerek yok. Bu kadar Peptit extra vurmaktansa 5 yerine 8 iü gh al. 4 seferde vur çok daha optimal. Tabi ki bu benim fikrim tecrübe ettiğim kadar böylesi daha optimal
  3. Kol altı beze oluştu ne yapmalıyım?

    Muhtemelen lenf bezlerin de bir sorun var. Bence kesinlikle doktora gitmelisin
  4. Bence bu kadar fazla kombine gerek yok. Yurt dışında bir çok Koç sadece gh veriyor. Gh dediğimiz ilaç zaten tüm peptitleri içerisinde barındırıyor. Bence bu kadar fazla vurmaktan sa sağlam gh daha iyi iş görecektir. İgf-1 muhtemelen sahte orjinal igf-1 i 6 ay kesmeden kullanımını kimse önermez zaten.
  5. Genel söylüyorum. 1 mg somatropin 3 iü yapıyor. Tabi enjektöre çekeceğin miktarı içerisinde ki sıvıya bağlı değişiklik gösterir fakat 1 mg 3 iü. Yani bizler iü hesabı ile gittiğimiz için mg a çok takılma derim. Marka olarak eczaneler genelde genotropin veriyor o güzel ama o yoksa saizen humotropin vs de olur. Yeter ki eczane ürünü olsun.
  6. Kürde '' yüksek tansiyon '' problemi yaşıyorum sebebi ne olabilir?

    1 gün on 1 gün off olacak şekilde yarım tablet micardis alabilirsin ama kesinlikle takipli al bilinçsiz alınacak bişey değil
  7. ALA 100-200 mg yeterli olur. Hyaluronik asit 1 servis yeterli olur.
  8. Gh bu iş için gerçekten mükemmel. Senin çok yüksek dozlara ihtiyacın yok sadece cilt kalitesi için kullanacaksan hergün 1 iü kaslara da faydası olsun dersen 2 iü yeterli olur. Kesinlikle eczaneden al. Extra ALA ve hyaluronik asit kullabilirsin.
  9. Yok pıhtı değil de Nörötoksik etkiler azalsın odaklanma artsın vs vs diye sitikolin kullanıyorum birde fosfotidiserin.
  10. Nihayet iştah sorunu çözüldü - mageca isimli tablet ile.

    Bence gerek yok bunlara. Orjinal ghrp6 da köpek gibi iştah veriyor. Ayrıca genel olarak bu tip uyaranlarla sağlanan iştah artışı bunları bırakınca yerleşe düşüyor. Eskisinden daha beter hale geliyor genellikle
  11. Koruyucu olarak başka bir ürün yok ama vitamin mineral vs vs her şey full. Ha birde kolesterol tansiyon beyin sağlığı vs için ayrı koruyucular alıyorum.
  12. Ben bu sene muhtemelen yarışmayacağım. Hazırlığımı büyüme yönüne çevirdim. Malum evli olunca bazen bazı şeyleri ertelemek zorunda kalabiliyoruz.
  13. Kanka böbrek için zaten kullanabilecek en verimli şey üzüm extrası oda bunda yeteri kadar var. Benim ailemde de böbrek sorunları geçmişi var bana yeterli geliyor.
  14. Kanka sadece bu gayet yeterli oluyor. BG ye gerek yok ya
  15. Bende yıllarca farklı farklı bir sürü ilaç kombinledim fakat uzun zamandır tek bir favorim var. King size ONE CYLCE mükemmel içerik.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×