Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Umut1905

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Umut1905 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Tamamdır hocam değerli bilgiler için teşekkür ederim.
  2. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Anladım hocam teşekkürler. @AS1L Hocam size birşey daha sormak istiyorum, yukarıda bahsettiğiniz hormon ve kan testlerini nerede yaptırabilirim devlet hastaneleri yapıyor mu? ve hangi bölümden randevu alınıyor ? Ve kür içerisinde armidex'i küre başlar başlamaz mı alıyoruz? arkadaş bana 3.hafta alıyorsun dedi armidexi, benim jinekomasti yatkınlığı var göğüslerde o yüzden nasıl kullanılmalı sizce ve dozaj genelde ne oluyor?
  3. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Hocam tren çok ağır diyorlar başlangıç için yan etkileri fazlaymış ben bu kürde testo ve boldenon alsam sadece daha mı uygun olur acaba?
  4. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Ürünler elime ulaştı testo enant+bolde+tren verdi dedim tren çok ağır olmaz mı birşey olmaz diyor başlangıç olarak bu ilacı kombine eklemenin ne gibi eksileri olur detaylı kullanınımı anlatacak ürünlerin...
  5. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Hocam sadece tren hariç diğer üçünü bana satacak. @AS1L hocam bu üçü içerisinde 2 adet testo aynı anda basılmıyor sanırım yani sadece testo enanthate ve boldenon kullansam yeterli olurmu bulk için?
  6. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Paylaştığınız bilgiler ve tavsiyeler için çok teşekkürler. Hocam arkadaş ürünleri teslim ettikten sonra detaylı kullanımı anlatacak bana ben tabi öncelikle bulk, sonra definasyon yapmak isterim arkadaş ürünler elime geçtikten sonra kullanımını anlatacağını söyledi bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz göreceğiz
  7. Ilkkez kür kullanacağım bu ilaçlar uygunmudur?

    Merhaba bilgilendirme için teşekkür ederim bahsettiğim ürünlerin ekte görselini paylaşıyorum Bu ürünler arasında Trenabol yazan ürünü kullanmayacağım ağır ve yan etkileri fazla olduğu söyleniyor onun haricindeki diğer üçünü kullanacağım. Bahsettiğiniz aromatize inhibitörü nedir acaba? Bahsi geçen ilaç hangi ilaç oluyor östrojeni baskılamak için. Tekrardan teşekkürler.
  8. Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık olarak 3-4 senedir fitness ile uğraşıyorum ve artık steroid kürlerine girmeye karar verdim fakat tedarik konusunda sıkıntıdayım internet sitelerinde ''orji.....com'' gibi siteler mevcut buradaki ürünler orjinal mi bilmiyorum. Fakat bir arkadaşın yardımı ile kendi hocasından tedarik ettiği Swish pharma markalı 3 adet steroid siparişi verdim bu ürünlerin aynısı internetteki sitelerdede mevcut arkadaşın kendisi hoca desteği ile bu steroid kürlerini kullanmakta bende onun kullandığı dozaj ve aralıklarda kullanacağım ekstra Hoca desteği alacak bütçem olmadığından... forumda çok fazla bilgi mevcut ve kafam karıştı açıkçası, bu yüzden sizlerden destek istiyorum bazı sorularım hakkında; 1-öncelikle kür öncesi hangi hormon testlerini yaptırmalıyım ? 2-Kür sırasında ve sonrasında yaptırmam gereken testler nelerdir ? 3-Alınması gereken dozajlar kişiden kişiye farklılık gösterir mi? Başlangıc için örnek veriyorum haftada ''500mg-1000mg'' arası dozajlar olursa eğer bu normal dozajlar mı olur? 4-Bende jinekomasti yok fakat jinekomasti olmaya yatkın bir göğüs yapım mevcut bu kür jinekomasti riskini arttırır mı? eğer arttırır ise nasıl bir tedavi yapılmalı ve bu tedavi kür sırasında mı sonrasında mı olmalı? bu konularda tecrübeleriniz ve bilgileriniz ile yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. 5-Kullanacağım ilaçlar aşağıdaki ürünlerdir bu marka ve ürünler hakkında da rica etsem görüşlerinizi alabilirmiyim ? Kür başlangıcı olarak bu kür sizce uyumlu bir başlangıçmıdır? -SWİSH PHARMA TESTABOL 350 -SWİSH PHARMA TESTABOL 100 -SWİSH PHARMA BOLDEBOL 250

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×