Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

abdullahk.

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

abdullahk. Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Beşinci hafta kan/test sonuçlarım

    Evogen
  2. Beşinci hafta kan/test sonuçlarım

    Teşekkür ederim. Kan verdim bugün ama çıkmadı henüz sonuçları
  3. Beşinci hafta kan/test sonuçlarım

    Boldenon- Testo Cypionat kürümün 5. Haftasındayim. Haftada 500 mg Testo 500 mg boldenon alıyorum. Üroloji yalnızca bu degerlere baktı. Geri kalanlar için yarın dahiliyeden kan vereceğim. Şimdilik bu degerlere göre yorumlarımızı bekliyorum.
  4. Bolde - cypionat kürü

    Cevaplar için teşekkür ederim
  5. Bolde - cypionat kürü

    Herkese merhaba. İkinci kürümün 4. Haftasindayım. Haftalık 400 bolde 400 testo cypionat alıyorum Kür bitiminde ani düşüş yaşamamak adına trunabol ya da dianabol tarzı steroid almıyorum. Sizce bu mantıklı mı küre bunları dahil etmeli miyim? Çünkü bir ay olmasına rağmen pek bı güç artisi yaşadım diyemem. Tamam bolde geç çalışır biliyorum ama yine de sormak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. Kür sonu tahlil sonuclarim. yardım lütfen

    Tüm cevaplar icin teşekkür ederim
  7. Kür sonu tahlil sonuclarim. yardım lütfen

    Hocam öncelikle cevap için teşekkür ederim. Bulk cut olarak sormak istediğimi sanırım yanlış anladınız. Şuan çok yüksek kalori alıyorum ve vücudum bunu kaldırıyor. Normalde kür yapmiyorken bu kalorileri alsaydım baya bı yaglanirdim. Sorma sebebim şu: Şuan çok yüksek kalori alıyorum. Buna devam edersem kür bittiği için gereksiz mi olur ? Yoksa kaloriyi düşürürsem kas kaybı mi artar? Natureldeki gibi vücudu dinleyim derken gereksiz kayıp vermekten korkuyorum o yüzden sordum
  8. Kür sonu tahlil sonuclarim. yardım lütfen

    Bunu da e devletten çıkardım
  9. Kıymetli hocalarim ilk kürümun üstünden geçen 21 gün sonra verdiğim tahlil sonuçları. Pct için hangi ilaçları hangi dozlarda kullanmalıyım. Bundan sonraki antrenman sertliği ve beslenmem konusunda (bulka devam mi diyete mi gireyim gibi) fikirlerinize ihtiyacım var .. Kürüm su sekildeydi: İlk 6 hafta 250 mg sustanon 100 mg rimobolan 7.8 hafta only sustanon @metinav @rastlantisal @hectordoyle @agfitness
  10. Eczane kürü

    Roac., Zoretanin, akne trend gibi ilaçlar tek başına bile karaciğeri çok fazla yoruyor. Ben ergenlikte kullandığimda dikkatli olmama rağmen karaciğer enzimlerimden dolayı 4. Ayda kesmek zorunda kalmıştım. Sen küre gireyim diyorsun ne diyeyim büyük kumar.
  11. Kür bitimi testis durumu

    Hocam kür bitiminin 22. Gününde kan tahlili veriyorum. Sustanon için yeterli bı süre mi
  12. 8 hafta sustanon 250 mg rimobolan 100 mg (son iki hafta only sustanon 500 mg ) kürüm bitti. Tam 17 gün oldu. İki sorum olacak. Kür esnasinda başlayan nefes darlığı problemim devam ediyor. Bu ortalama ne kadar sürer. (Kişiden kişiye değişir yazacaksınız zahmet etmeyin) Testislerde hafif küçülme vardı ama son bı kaç gündür daha da artmisti. Pct ye henüz baslamadigim halde bugün ağrımaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir? Şimdiden teşekkürler
  13. Ilacı bölerek kullanmak ?

    Evet başta sürekli iğne vurmayım haftada bir daha sağlıklı olur gibi yanlış bı düşünceye girdim ama sonra araştırınca bolerek vurmanın daha mantıklı olduğunu anladım. Teşekkür ederim bilgilendirme için
  14. Ilacı bölerek kullanmak ?

    Çok teşekkür ederim. Gardropun içine karanliga koyuyorum o zaman enjektörü
  15. Yağ oranı hesaplama

    Salonlardaki makineler yağı ve suyu ayırt edemebiliyor. Benim fikrim mezura ile ölçerek hesaplamak daha güvenilir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×