Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

lucozade

Üye
  • İçerik sayısı

    83
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

lucozade kullanıcısının son zaferi 14 Mayıs 2023

lucozade en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

17 İyi

lucozade Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

417 profil görüntüleme
  1. Pct acil destek ve öneri lütfen

    250 mg sustanon muhtemelen bir mucize yaratmayacaktır. kilo alamama sorununu sustanonla çözemezsin. yavaş ve stabil bir şekilde kalori pushlamaktan başka çaren yok.
  2. Merhaba, İran testoyla (enantat) 24 haftalık kür yaptım. Son enjeksiyondan 22 gün sonra tahlil verdim. Sonuçları paylaştım. Henüz hiçbir PCT ilacı kullanmadım. Sistem yavaştan açılmaya başlamış. Testis boyutu normal. HCG'ye gerek var mı yoksa clomid nolva yapsam yeterli olur mu ? Dozaj ve süre hakkında bilgi verirseniz sevinirim @rastlantisal@metinav
  3. Pct için yardim

    sistem açılmış. ancak testo düşük. kürden önceki tahliliniz varsa paylaşın kıyaslama yapabilmek için.
  4. Ilk kürüm only testo

    haftada 2 kere enjeksiyon yapın. pazartesi-perşembe
  5. Testosterone markasını değiştirmek sorun çözer mi?

    benzer durum bende de var. iran testo kullanıyorum haftada 500 mg. 3 ay oldu fakat doğru düzgün bir etki hissetmiyorum. testlerde 1500 çıkıyor total testo
  6. Koltuk altı ağrısı

    lenflerinize baktırın ne olur ne olmaz
  7. Test sonuçları yardım

    Total testosteronunuz düşük. Arkadaşların bahsettiği müdahalelerle 400 civarına gelebilir. Söylenen takviyeleri kullanın. 3-4 günlük cinsel perhiz sonrası uykunuzu iyi almış şekilde tekrar kan testi verin. Ancak bu sefer SHGB ve serbest testo değerini de rica edin doktordan. Kimi insanda total testo yüksek olsa dahi albumin ve SHBG değerleri nedeniyle serbest testosteron düşük olabiliyor.
  8. Libido sorunu

    400 prop 200 masteron. e2 kaynaklı libido kaybı olmayabilir. prolaktin yükselmesi veya shbg'nin çok düşmesi kaynaklı olabilir.
  9. Kan testi ve cinsel ilişki

    doğal birinin testo seviyesi stress, yorgunluk, uykusuzluk yetersiz beslenme gibi faktörlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. dışardan alınan testoda bu durum yaşanmaz. testo seviyesi kanda sabittir. cinsel ilişki düşürmez
  10. Göğüslerde uyurken batma ve hafif kaşıntı olmaya başladı

    muhtemelen öströjen yükselmiş. 1 adet arimidex kullanın. küre giriyorsunuz hiç kan tahlili yaptırmadınız mı ? belki de vücudunuzda aromatizasyon yüksektir ve jinekomastiye meyilli bir genetiğiniz vardır. bence hemen bir kan tahlili yaptırıp hormonlarınıza baktırın.
  11. Ani kalp çarpıntısı

    yaşadığınız şey panik atak olabilir (buradaki bir çok kişinin). genellikle kalple ilgili bir sorun olduğu düşünülür. tam olarak emin olmak için bir kardiyoloğa görünün yine de. dışarıdan alınan hormonlar duygu durum değişikliklerine sebep olabildikleri için panik atak tarzı bir şey yaşamış olabilirsiniz.
  12. Tahlil sonuçlarım geldi

    Sertleşme problemi öströjenden çok prolaktinle alakalı gibi geldi bana. Prolaktin düşüerse libido düzelecektir diye düşünüyorum.
  13. Tahlil sonuçları 3.Hafta

    500 mg test varken istediğiniz kadar cinsel hayat olsun her türlü 15'in üzerinde çıkması gerekirdi total testin. ilaç underdosedur diye düşünüyorum. tabii testin enjeksiyondan kaç gün önce yapıldığı da önemli. ancak bir kaç haftalık kullanımdan sonra bunun önemi olacağını sanmıyorum
  14. Enjeksiyon tavsiye?

    Omuz bana göre en rahat yer. Sadece vurman gereken yeri bilmen lazım. Bunun için de youtubeda çokça video var. TRT should injection yazarsanız çıkar. İkinci olarak enjektör seçimi. Uç seçiminiz doğru. Ancak enjektör olarak 1 ml'lik ince enjektörlerden kullanın. Beybi 1cc İnsülin Enjektörü 26G diye ararsanız bulursunuz. Enjeksiyonu yaptıktan sonra 40 50 saniye beklemenize gerek yok. İğneyi çıkardıktan sonra az miktar ilaç dışarı çıkabilir normaldir.
  15. Pregnyl muadili?

    pregnyl, ovitrelle yani hcg denilen ilaçlar sperm üretimine yardımcı olmaz. bir başka deyişle hcg fsh görevi görmez. lh gibi çalışıp testosteron üretimi sağlar. hmg (Human menopausal gonadotropin) denilen ilaçlar fsh gibi çalışıp sperm üretimini tetikleyebilir. ancaklar onlar da oldukça pahalı. size bir pct önerisi yapmayacağım ancak genelde kür sonrası testislerin durumuna göre önce hcg kullanılıp testis hacmi büyütülür ardından klomen vb. ilaçlarla hipofiz uyarılarak tekrardan LH FSH döngüsü açılmaya çalışılır

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×