Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

fert

Üye
  • İçerik sayısı

    175
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

fert kullanıcısının son zaferi 24 Temmuz 2022

fert en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

75 Mükemmel

3 Takipçiler

fert Hakkında

  • Derece
    Uzman

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

494 profil görüntüleme
  1. Decadan neden verim alamadım ?

    Yakın çevremden 2 kişi 2 şer flakon orjinal SP deca kullandık 3 ümüzde de etki. Başka marka deca denemeni tavsiye ederim. Açıkcası ben de şuan çalışan deca arıyorum sonraki kürüm için.
  2. Dragon pharma

    hocam decasını Almayı düşünüyorum. Decası hakkında kullandırdığın kişiler üzerinde bi deneyimin gözlemin var mı? Nasıldır acaba?
  3. Dragon pharma

    Hocam şuan dragonun hangi ürününü kullanıyorsun? Ve ne etkiler aldın? Sen optimum yarışmacı serisi kullanıyodun en son onla kıyaslarsan doluluğu nasıl?
  4. Dragon pharma

    Hangi ürününü kullanıyorsun? Ne etki aldın?
  5. Uzun ester deca max kaç kafta kullanılmalı

    Toplu dragon pharma almıştın galiba. Dragondan verim alıyor musun? Gidişat nasıl?
  6. Pharmtec

    Günlük 0.5 vuruyorum her gün vuruyorum ben 1cc lik enjektöre her gün 0.5 npp 0.3 testo prop ve 0.2 masteron vuruyorum. Ayrıca 2 günde 1 1cc boldenon vuruyorum. Bu da haftalık 800 bolde 350 npp 140 masteron ve 210 testo prop yapıyor. 5. Haftamdayım. Açıkcası en az 30 hafta gitmeyi düşünüyorum. Tüm ilaçlarım SP marka. Ama bu küre bir de uzun ester deca girmek istiyorum. Ama daha önce SP orjinal deca kullandım 10 hafta psikolojik yan etki ve jinekomasti dışında en ufak etki alamadım. O yüzden başka marka usun ester deca arıyorum.
  7. Pharmtec

    Bi dahaki kürüne SP npp yi tavsiye ederim. Şuan SP npp nin 5. Haftasındayım güzel etki alıyorum hem daha ucuz. Senle aynı durumda olduğumuz için söylüyorum bazı insanlara kısa ester ilaç daha iyi yarıyo.
  8. Pharmtec

    Senin şuanki piyasada önereceğin marka hangisi olurdu?
  9. Pharmtec

    Senle bire bir aynı doz ve sürede bire bir aynı şeyleri yaşadım. O yüzden sordum zaten. Ya SP nin decasında sorun var ya da bizim bünyelere deca yaramıyo anlamadım. Bilen birinin bu durumu açıklığa kavuşturmasını isterdim.
  10. Pharmtec

    İran testo zaten malum bu aralar ben dahil kimse memnun değil. Ancak SP decadan ne gibi etki aldın yada alamadın kaç hafta hangi dozda kullandın?
  11. Only testo propionate e2 sorunu

    Belirledikten sonraki doza vücut uyum sağladı mı yani tolerans geliştirdi mi? Yoksa hep aynı doz yeterli oldu mu? bi de sizdeki yüksek e2 belirtileri tam olarak neydi özellikle en şikayetçi olduğunuz yan etki neydi?
  12. Deca kullanırken nelere dikkat edilmeli?

    Hocam şöyle bişey var yalnız şuan prolaktini 2 gün önce sıfırladım dostinexle bu sefer düşük östrojen ve sıfır prolaktin yine depresyona neden oldu. Açıkcası bu prolaktin yönetimi çok zor işmiş. Lohusa kadınları şimdi daha iyi anlıyorum vallaha çok zor. Hem östrojen hem prolaktin bu 2 sini sürekli test yapmadan (çünkü çok maliyetli oluyo) referans aralığında tutmanın bi yolu var mıdır acaba?
  13. Deca kullanırken nelere dikkat edilmeli?

    Yemin ediyorum decanın bu etkisinden nefret ediyorum. Ben moğol kökenli bi adamım normalde çelik gibi sinirlere sahibimdir ama npp nin 4. Haftasında dün arabada hüngür hüngür ağladım sebepsiz yere. Tren öfke küpü ve potansiyel katil yapıyo ama deca ağlak ve depresif bi ezik hale getiriyo insanı. Hayır dostinex kullanıp prolatini düşürünce bu sefer yine düşük prolaktinden sebep depresyon oluyo. Deca küründe hem östrojen hem prolaktin referans aralığında tutulmalı. Her hafta sadece bu 2 değer için kan vericem bundan sonra.
  14. Growth fiyatlari

    27.599 tl yapar 12 haftada sadece yağ yakarsın ve cildin güzelleşir değmez bence definasyon yapacaksan başka tabi
  15. Anavar seçim

    Hellasın anavarı nasıldı iyi etki aldın mı? Doğrudan marka sahibiyle iletişimim var ama malum kimse yoğurdum ekşi demez. Ona göre almayı düşünüyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×