Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

alperkrt17

Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

3 Nötr

alperkrt17 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> naturel vucud </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    ist
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Bilgisiz kiz arkadaşim

    Yazık vallahi yazık, salonların geldigi hale mi üzülelim, arkadaşının kabul edip ilaç kullanmasına mı.
  2. Boy uzamamı etkilemiş olabilirmiyim?

    @metinav hocam ne düşünüyorsunuz?
  3. Mk 677 kullanimi?

    Evet o kişi benim ucube seni. Git yap istediğini burada çok konu açılıyor ergenlikte anabolizan kullandım yok tikim kalkmıyor, büllüğüm küçüldü, sakalım yok bıyığım yok.
  4. Mk 677 kullanimi?

    Bu yaş ile, bu bilgi ile, bu tecrübe ile neden böyle bir şeye girdin sizi görünce deliriyorum kardeşim.
  5. Ilk steroid kürüne başlarken yapmam gerekenler

    Hiçbir tecrüben olmamasına rağmen araştırarak ve düşünerek müthiş bilgiler çıkartmışsın. Eline sağlık, ben de hiç kür yapmadım, daha kür yapmama da çok var. Ancak bu bilgiler bana çok faydalı olacak, teşekkürler hocam.
  6. Mucize mi?

    Tebrikler hocam🙂
  7. 16 yaşındayım eca tabletleri galiba yanlış kullandım (efedrin)

    Kardeşim benden 1 yaş kucuksun, sizi gordukce kendımı enayı gıbı hıssedıyorum kullanmadıgım icin ama Bak bende kullanıcam kullanmıcam demıyorum ama once bi hormon sıstemının oturmasını bekle sonra vur ne vuruyosan. Etrafımda cok fazla var akranlarım asagı yukarı senın yaslarda 1 yas kucuk bi yas buyuk falan cogunun vucut efsane ama tren dahil vurmadıkları bısı kalmadı.
  8. 16 yaşinda clenbuterol kullanilirmi

    Coraspi 17 yasında kullanılır mı?
  9. 80kg de definisyon

    Hocam ışık güzel olmayınca karın kapalı çıkıyor
  10. 80kg de definisyon

    Selamlar 1 yıl bulk yaptım, keşke biraz daha yavas yapıp yağ kazanımını minimize edip hiç cuta girme ihtiyacı duymasaydım ancak acemi hataları maalesef. Mayıs 21’de 17 yasıma giriyorum, boyum 1.82 1.83, kilom 80-81 civarı yağ oranımda aşağı yukarı %15. %11-12 ye kadar cut yapmayı dusunuyorum çok yavaş yapacağım ergenlikte oldugum icin kemik ve fizyolojik gelişimim sekteye uğramaması adına. En son çektiğim form fotoğrafımı paylaşıyorum ve cut’un sonunda güncelleyip aynı yerde formumu paylaşacağım. Yorumlarda bu genç kardeşinize cutting hakkında tüyolar verebilirseniz çok mutlu olurum, hayırlı bayramlar.
  11. Obez bireyin zayiflama serüveni

    Ah şu 5x5ciler ve onu lanse edenler. Arkadaşlar eğer kadınsı kocaman kalçalar ve bacaklar, kürdan kollar ve üst vücut istiyorsanız 5x5 uygulayın süper sonuç verir. Powerlifting ve 3 büyüklere odaklanılmış tüm programlar aşşağı yukarı yukarıda saydıklarımı verecektir. 200cm bacaklara sahip, ve yoğurt gibi sallanan kalçalara sahipseniz artık squat yapmanın bir anlamı yok (amacı vücut geliştirme olanlar için konuşuyorum, ipf yarışmasına katılacaksanız yapmak zorundasınız çünkü hakem sizin maksınıza bakar kaslarınıza değil.)
  12. Zararsız ne kullanabilirim?

    Est hocam.. bunları multivitamin olarak mı almalıyım? Ve sebze baya tüketiyorsam yine gerek varmıdır, çinko sanırım yine almam lazım, diğerlerine gerek var mı ek olarak?
  13. Zararsız ne kullanabilirim?

    Hayırlı Ramazanlar, yaşım 17 1 senedir vg yapıyorum, internette steroid tarzı ama yan etkisiz eczaneden alınabilecek ilaçlar gördüm coraspi gibi, küre bu yaşta girmem ama bu tarz bana ve fizyolojik gelişime zarar vermeyecek bildiginiz ilaç, doğal kürler var mı? Aktif creatin, d3 kullanıyorum.
  14. Doğal 1 yıllık vücut değişimim

    Kas kütlesinin durduğunu aynadan mı anlayabiliyoruz hocam?
  15. Doğal 1 yıllık vücut değişimim

    O nasıl olacak ki hocam, kalori arttırmıyormuyuz kg alma durunca

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×