Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

psychedelic

Üye
  • İçerik sayısı

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

psychedelic Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Mühendis
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür kan testi sonuçları

    Merhaba değerli forum arkadaşlarım, İlk streoid kürümun 8.ci haftasındayim. Bu hafta kan testi verdim sonuçlarını alt tarafa koydum. Testo bolde dianabol kürü yaptım ilk kür olarak. Danabolu 1 hafta önce kestim. Bolde yeni yeni açılmaya başladı sanırım. Kollarımda Biraz damarlanma olmaya başladı. Gücüm her hafta artmaya devam ediyor. Kürden önce 80 kg bench pressde 6 tekrar felan zor çıkarıyordum. Şimdi 100 105 kilolarda 8 tekrar yapıyorum. Kan testi sonuçlarımi doktor inceledi herhangi bir sorun görmedi sadece prolaktinin biraz yükselmiş dedi ama nasıl önüne geçebilirim gibi bir bilgi vermedi. Orasına ben karışmam dedi. Kan testi sonuçlarıma göre arimidex hap mı almayalım yada neye başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Testo, bolde dozajlari hk

    Arimidex aldım hocam hazırda bekletiyorum. Dediğiniz gibi 5. Haftalarda bir kan testi vericem sonucuna tekrar foruma atarım ona göre yol çizerim.
  3. Testo, bolde dozajlari hk

    Tamamdir sagolun arkadaşlar deca yi almaktan vazgeçtim. Decadick probleminden şikayet eden çok sporcu var. 500 testo 500 bolde günde 10 mg dianabol devam ediyorum
  4. Testo, bolde dozajlari hk

    Merhaba Değerli Forum sakinleri, Kürümun ilk haftasini bitirdim. Herhangi bir etki henuz ortaya çıkmadı. Testo bolde ve dianabol kullanıyorum. 2.haftada decaya da başlamak istiyorum. İlk haftada 250mg testo ve bolde kullandım. 2.haftada yani bugün tekrar 250mg testo ve bolde kullandım. Haftaya 500mg olarak devam edicem. Boyum 1.90 kilom 86. Aklıma takılan sorulardan ilki 500 mg testo yada bolde ile 750 mg testo ve bolde arasında fark varmi. 500 yerine 750 mg alsam daha mı fazla hacim alırım yoksa ilk kür için zararlı mı? İkinci sorum ilk kur için deca Alicam ama bunu haftada ilk kür için kaç mg almalıyım yada ilk kür olduğu için deca almalımiyim kararsız kaldım. Üçüncü sorum ise proviron almamı tavsiye ettiler sizce kür esnasında almalımiyim hormon dengemi iyice mi bozar yoksa gerek yokmu? Son sorum ise böbrekler ve prostat için eczanede satılan koruyucular var mı tavsiye edeceğiniz? Sorularımın hepsini yanitlarsaniz çok sevinirim. Hemde ilk kürüne girecek olan arkadaşlar içinde bilgi olmuş olur. Şimdiden teşekkürler.
  5. Kür etkileri ve iğne ağrisina çözüm

    Saolun Teşekükrler hocam ventrogluteal bölge enjeksiyonunu araştırıcam .
  6. Merhaba Değerli Forum Arkadaşlarım, İlk kürümü Dün kendi bacağıma vurarak gerçekleştirdim.Baya bir video izledikten ve doktor arkadaşlarımdan tüyoları aldıktan sonra kendime vurma cesaretini edindim. Kendine ilk defa vuracaklar için siyah uçlu iğne tercih etmeliler bence. Çünki iğneden korkan biriyim ve dün nasıl girdiğini hiç hissetmedim. Kür içeriğinde testo e-boldenon-dianabol var 12 haftalık bir kür. Benim merak ettiğim konu ilaçlar etkisini göstermeye başladığında takribi 2 hafta sonra sanırım, beni nasıl bir şey bekliyor olucak. Etkileri nedir tecrübeli ve bilgin hocalarımdan bu konu hakkında yorum bekliyorum. Güç artışı olucak mı mesela şuan bencte 80 kilo giriyorum 1 ay sonra 100 mü giricem yoksa daha mı fazla. Yada motivasyonum daha mı iyi olucak, daha mı enerjik olucam vs vs. Onun dışında bu iğneyi yaptığım yer dünden beri acayip ağrı yapıyor oda yağlı olmasından sanırım Testo ve boldenin markası hilmo bio care olması lazım. Birde bazıları omuzundan vursan daha iyi olur dedi.Şimdi bacaktan vurdum ağrısı gerçekten fazla aynı acı eğer omuzdada olursa spor yapmama engel olur. Bu ağrıyı geçirecek yöntemler varmı acaba ?
  7. Steroid iğneleri ve dozajları saklama koşulları hk.

    Saolun Hocamda kendi kendime vurmam zor birinin göstermesi lazım bacaktan vurmayı. Hemşirede sonuçta bu işten ekmek yiyor bana göstereceğini sanmıyorum ama yinede şansımı denerim.
  8. Steroid iğneleri ve dozajları saklama koşulları hk.

    Ama İlk 2 hafta 250 mg yaptıracağım için testo ve bolde toplam 2-ml yapıyor ilk 2 hafta tek enjeksiyon olsam sıkıntı olmaz sanırım.500 e çıkınca 2 ayrı enjektöre geçerim.
  9. Steroid iğneleri ve dozajları saklama koşulları hk.

    Çok sağolun hocam valla şuan acayip aydınlandım hemde rahatladım. Elimde 5000mg testo 5000mg bolde var. Dediğiniz gibi ilk 2 hafta 250 mg yaparım ilk iki haftadan artan 250 şer miligramlarla kürü 11 haftaya uzatabilirm. Olmadı kendi enjektörümü kendim alırım birini sağdan birini soldan yaptırrım dediğiniz gibi.
  10. Steroid iğneleri ve dozajları saklama koşulları hk.

    Hocam bir sorum daha olucak boldenon tek başına kullanılabilir mi acaba? Testesteronu baskılar mi?
  11. Steroid iğneleri ve dozajları saklama koşulları hk.

    Spor Hocam ilk hafta 250 mg ile başla diyor daha sen yeni başlamışssın ama ilerleyen haftalarda arttırıcaz onu diyor toplam 6 haftada 5000 mg bolde ve testoyu bitirmeyi planlıyor. Hocanın matığına göre yeri gelince 500 mg dan fazla testo ve boldeyi enjekte edicem yeni başlayqan biri için bu değerler zararlımıdır bilemedim. Hocamın dediği ne kadar doğru bu konuda bilgim olmadığı için bilmiyorum. Sizce Hocam doğru bir yol mu gösteriyor ?
  12. Merhaba Değerli Forum Arkadaşlarım, İlk Kür için gerekli olan siparişlerim geldi. 10 haftalık bir kür olucak 5000mg testesteron enanthe 5000mg boldenon 100 adet dianabol aldım. Şimdi Bunları önümüzdeki pazartesi başlamayı düşünüyorum. Ama bunları nasıl harmanlamam gerekiyor.500mg testo ve 500mg boldeyi karıştırıp tek seferde vursam bir şey olurmu acaba? Ayrıca kendim iğne yapmayı bilmediğimden dolayı Dışarıdan bir hemşireye yaptırıcam iğne başı 30 lira olarak anlaştım. Sürekli her günde iğne vurmak baya masrafa sokabilir beni.Testesteron bir şişesi 10 vurumluk sanırım. 1 kere kullandıktan sonra nasıl muhafaza etmem gerekiyor nerede saklamam gerekiyor aynı şey boldenon içinde geçerli.Bunlar 1 kere açıldıktan sonra bozulurmu acaba ? Aklımda birsürü soru var. Bunları hakkında hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar varmı acaba ? Ve dianabolü günde kaç tablet alıcam kaç saat aralıkla ? Yardımcı olabilecek varsa şimdiden çok teşekkür ederim...
  13. Ilk ve son kürum hakkında

    Baya baktımda bu konuyu göremedim. Teşekkür ederim
  14. Ilk ve son kürum hakkında

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam dedikleriniz hepsini tedarik edip kullanicam. İlk kürde bırakacağım nedeni ise sonuçlarını ve yaşayacağım psikolojik çöküntüyu göze alıyorum yaşanilacak her şeye kendimi önceden hazırladım ne yaşayacağımı az çok biliyorum onun için bırakınca aaa niye böyle oldu diye bir soru sormam kendime. Benim amacım natürel sınırıma daha hızlı gelmek. Zaten 2 Küre girecek bütçede yok. Havadan bir yerden para geldide Küre giriyorum yoksa girmezdim hocam.
  15. Ilk ve son kürum hakkında

    Merhaba Arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi ilk ve son Kürum olucak yapacağım kür. Siz değerli hocalarımın fikirlerini almak istedim. 1.5 senedir vücut geliştirme ile uğraşıyorum. Belli bir kas kütlesi yaptım natürel sınırımda değilim ama yakınım. 1.90 boy ve 85 kiloyum Testesteron enanthate - boldenon - dianabol kürüne giricem önümüzdeki hafta kan tahlillerimde bir sıkıntı çıkmazsa başlıcam. Kür 10 hafta olucak maglum ramazan ayı geliyor. Benim sorum kür içinde nasıl Takviyeler almalıyım karaciğer koruyucusu olsun böbrek olsun testesteron olsun ve kur bitimi nasıl bir pct uygulamaliyim. Hangi supplementleri almalıyım yardımcı olucak varsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×