Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rastlantisal

Moderatör
  • İçerik sayısı

    5.796
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    303

rastlantisal kullanıcısının son zaferi 6 Nisan

rastlantisal en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5.330 Mükemmel

rastlantisal Hakkında

  • Yaş 44
  • Derece
    ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎
  • Doğum Günü 28-02-1980

Profil Bilgileri

  • Yaş 44
  • Meslek:
    Bilgi işlem uzm
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

9.135 profil görüntüleme
  1. Bulk kür günlüğüm v3

    Burada bir Trenbolone Alfasının coşkusunu görüyoruz Şaka bir yana kendisini çok seviyorum. Sapladığıma değen tek anaboliktir. Cinsellik konusunda seni uyarıyorum. Prolaktini dengeli tutarsan kardio kısmını sana cinsel hayatla yaptırır
  2. İşte bunlar artan reseptörlerin doğal üretim tarafından beslenmesinin zorluğundan kaynaklanıyor. Bir süre daha böyle gidecek. Yani eskisi gibi güzel bir vücut gördüğünde erekte olamayacaksın. Temas ettiğinde olacaksın. Yani güçlü uyarılma gerekecek. Sevgili dostum @SERKO'nun bitkisel kür 1 tarifinden yardım almanı tavsiye ederim. Keza değerlerin çok iyi.
  3. En son klomeni ne zaman içtin?
  4. Semih erarslan - 2024 yarışma günlüğüm

    Semih, seni her yerden ilgi ile takip ediyorum. Forumumuzun gurur duyduğu sporculardansın. Sarms konusunu bende çokça merak ediyorum. Hakkını vereceğinden zaten eminim.
  5. 20 yaş ilk kür - önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

    Kür işleri için çok bekledin. Girdiğinde sorunsuz ve stabil bir kür hayatın olsun istiyorum. Sonrası içinde tabi. O yüzden kesinlikle emin olmalıyız.
  6. 20 yaş ilk kür - önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum

    Aslında hala durum normal değil. Doktor neden böyle söyledi bilmiyorum. Oysa ki seni göndermemdeki en büyük neden varikosel var mı diye kontrol etmeleri idi. Bir doktora daha görünme şansın var mı?
  7. Son ilacı içtiğin gün sadece LH, FSH, TOTAL TESTO yaptırırsan eğer sonuca bakım PCT devam mı yoksa tamam mı karar veririz.
  8. Iran testo - sahtesi olabilir mi? marka hakkında bilgiye ihtiyacım var.

    Önce test sonra önlem. Ezbere hareket etmek doğru olmaz.
  9. Meme ucunda sertlik hakk.

    E2 kontrolü aşırı spesifik bir konu. Eğer sadece erektil süreci referans alırsan evet sorun yaşadığında kullanmalısın. Erkeğe has duyguların değişmemesi için hayır 50 civarında tutmalısın derim.
  10. Meme ucunda sertlik hakk.

    Total testosteron Free testosteron Prolaktin E2 LH FSH DHT Tam kan testi Bunlar yeterli olur.
  11. Meme ucunda sertlik hakk.

    Küre girdiğinde 2. ergenliğini yaşarsın. Meme ucunun belirgin olması normal. Ezbere arimidex kullanılmaz. Tam teşekküllü üreme hormonu testi yapılır ve lazımsa kullanılır. Libido için de test lazım. Hatta kür öncesi doğal halinin testleri de lazım ki genel olarak durumuna bakalım. Düşük E2 de libido azaltır.
  12. Ne kullanırsan kullan şu içinde bulunduğun ruh halini daha da çok bozacaktır. Yaşına değinmiyorum bile. Kesinlikle uzak dur.
  13. Bulk kürümü daha da nasıl zenginleştirebilirim farklı ilaçlarla?

    Çok genç olmasan Blast & Cruise git derdim ama henüz çok gençsin. İlk yapman gereken şey bronzlaşmak. Boldenon varken rimabolon eklemenin pek bir mantığı yok. İkisi de DHT türevi. Boldeyi kesip, yarılanma süresini bekleyip rimabolon ile devam edebilirsin. Keza 14kg gayet iyi rakam.
  14. Definasyon kürümde kg vermem durdu ne yapmalıyım?

    Definasyon kürü için deca çok doğru bir tercih değil. Dozajlar çok yüksek. Boy, kilo ve form fotosu atar mısın?
  15. Blast and cruise sürecine dair sorularım var?

    Buna blast and cruise diyoruz. Ama bazı temel yanlışların var. İlk olarak TRT dozu 100-150mg / hafta'dır. 250mg ile olana kür denir. Kullandığın testosteronun markası nedir? 250mg testosterona rağmen E2 baya yükselmiş. Testosteron da istenilen seviyede değil. Vücudun aromataza yatkın gibi duruyor. Ayrıca beslenmeni acilen düzeltmen lazım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×