Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Rdm

Moderatör
  • İçerik sayısı

    5.118
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    76

Rdm kullanıcısının son zaferi 25 Şubat

Rdm en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2.527 Mükemmel

Rdm Hakkında

  • Yaş 42
  • Derece
    ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎
  • Doğum Günü 17-09-1981

Platform İstatistikleri

  • Yaş 42
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 42
  • Konum:
    Yalova
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

3.601 profil görüntüleme
  1. Ilaç sahte mi test sonuçlarım ve sorumlarım var?

    Testosteron dışındaki anaboliklerin çalışıp çalışmadığını normal kan testi ile anlamak zor. Görünüşe göre ya beslenmende ya antrenmanlarında ya da ilaçlarında bir sıkıntı var. İlk kürde sadece testosteron bile iyi iş çıkartırdı aslında, öncesi ve sonrası fotoğraflarını atarsan daha gerçekçi yorumlar yapılabilir.
  2. TRT doza ne kadar süre devam etmeyi düşünüyorsun ?
  3. Uzun soluklu trenbolone kullanımı sonuçları ne olur?

    Uzun soluklu trenbolone kullanımı uzun vadede nasıl etkiler bırakır kestirmek zor fakat kısa vadede ve kür sürecinde; Prolaktin Kaynaklı Ciddi psikolojik sorunlar Aşırı kıskançlık Gereksiz agresiflik Cinsel problemler (libido kaybı, libido varken ereksiyon olamamak, ereksiyonu sürdürememek) gibi etkiler görmen kuvvetle muhtemel. Prolaktin kaynaklı sorunları dostinex veya casaber gibi ilaçlarla kontrol altına genellikle mümkün oluyor fakat, fakat bronşların daralması ile nefes kapasitenin azalması bir süre sonra çekilmez bir hal alıyor.
  4. Aşırı derecede terleme sorunum var ne yapmalıyım?

    Terlemenin bir diğer nedeni de oksijen yetersizliğinden kaynaklanıyor. Bu konu ile ilgili tetkiklerini yaptırmayı da ihmal etme.
  5. Bulk kürüm hakkında yorum bazı sorunlarım var?

    1- Hayır henüz erken, 1 aydan önce etki alman pek olası değil. 2- Boldenon ekleme 3- Sol alttaki whatsapp butonundan konu hakkında bilgi alabilirsin. 4- Sadece 250mg testo ile devam edip sonrasında verim düşer ise 500 mg'a çıkabilirsin. Kullandıklarını aynı şekilde kullanmaya devam et
  6. Noxy labs test sonuçlarım - değerlerim nasıl?

    Değerlerin gayet iyi, kür içi koruyucu kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanmıyorsan kullanmaya başla, bol yeşillik tüketmeye özen göster.
  7. En ucuz protein kaynağı- dana akciğeri

    Zamanında bahsettiğin bütün akciğeri kasaptan bedava alır eve getirir, annem haşlar ve sokak kedilerine verirdik. Ben yiyemem ama yiyebilene afiyet olsun
  8. Antrenman programını aylık olarak değiştirmek son yapılan meta analizlere göre farklı açılarda çalışma olanağı sağladığından ve kasların çalışmayan diğer kısımları uyarıldığından kas gelişimi açısından daha avantajlı. Fakat bu biraz da biz gibi deneyimli vücut geliştiriciler için geçerli.Ben 5 yıldır salona gidene kadar hangi bölgemi hangi hareketlerle kaç set çalıştıracağımı planlamadan gittim. Bu bir avantaj sağlamamış olabilir ama dezavantajını da görmedim.
  9. Hormon test sonuçlarını görmeden nasıl yardımcı olabiliriz mesela ?
  10. Kür öncesi testim - küre girmeme engel bir durum var mı?

    Test sonuçlarının doğru ve nitelikli olması için sabah erken saatlerde 3 günlük cinsel perhiz sonrası verilmesi gerekli. Prolaktin değerin neden yüksek onu araştırmak lazım Yoğun stres altında, Uyku düzeni bozulduğunda, Sık cinsel aktivite yaşanan haftalarda Hafif/orta derecede artıyor. İşin kötü tarafı her üç hastanın birinde prolaktin hormonunun neden arttığı hakkında teşhis konulamıyor. Ben de zamanında bu şanslı üç kişiden biriydim Eğer cinsel ve ruhsal bir probleminiz yok ise endişelenecek bir şey yok. Ama ikisinden biri var ise mutlaka yukarıda ilk belirttiğim şartları sağlayıp ve nedenleri kısmen ortadan kaldırarak tekrar bir test vermelisiniz. Cinsel problem yaşamıyor ama son zamanlarda kendinizi sinirli ve agresif/depresif hissediyorsanız dahi mutlaka üzerinde durmalısınız. Bunun dışında ben her zaman kardiyovasküler bir sıkıntı olmadığı sürece küre girilebileceği taraftarıyım. Düzenli ve sıkıntısız olan hormonal dengeyi zaten küre girerek bozuyoruz, bozuk olduğunda "küre girme önce hormon dengeni düzelt" diyenleri anlamakta güçlük çekiyorum çünkü düzeltip küre girerek tekrar bozmanın mantıksal bir açıklamasını kendi adıma bulamıyorum Fakat az önce de belirtiğim gibi dışarıdan alınan tüm androjenik ve anabolik destekler kardiyovasküler sisteme çeşitli yan etkiler neticesinde ilave yük bindirirler, bunu da göz ardı etmemelisin.
  11. Definasyon kürümde neler kullanabilirim?

    Yanlız bu kadar proteini hayvansal kaynaklardan almaya çalışma 1/3 kadarını bitkisel proteinlerden de alabilirsin.
  12. mg/dl pg/ml farkından kaynaklanıyor, E2'deki 65 rakamından sonraki sıfırları dikkate alma.
  13. Serbest testosteron e2 ilişkisi

    Sürekli ishal şikayetin olmadığı sürece deneme amaçlı 1 ay kullanabilirsin, yan etkisi çok düşük olan bir ilaç.
  14. Tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    İlacı bıraktıysan zamanla düzelecektir, veya tiroid kaynaklı değil de boğazında enfeksiyon vardır
  15. Tiromel kullanımı nasıl olmalı?

    Yapar ve bir kaç güne geçebilir, eğer devam ederse bırakman gerekir. @janbertozen

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×