Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

phDinSportSciences

Üye
  • İçerik sayısı

    233
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    13

phDinSportSciences kullanıcısının son zaferi 7 Aralık 2020

phDinSportSciences en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

233 Mükemmel

7 Takipçiler

phDinSportSciences Hakkında

  • Yaş 34
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 10-12-1989

Platform İstatistikleri

  • Yaş 34
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 34
  • Meslek:
    Coach
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 34

Güncel Profil Ziyaretleri

1.635 profil görüntüleme
  1. Yarışmacıyım eczane ürünleri tercih etmelimiyim acil

    Yani aylar önce almıştım, normalde aldığımın 2 katından fazla ödedim. Fiyat yazmak istemedim
  2. Yarışmacıyım eczane ürünleri tercih etmelimiyim acil

    Uzun süredir temin ettiğim arkadaşım vasıtasıyla
  3. Yarışmacıyım eczane ürünleri tercih etmelimiyim acil

    Ticarilerden uzak durmak lazım. En son SP ürünleri kullandım SP kullanıp da verim alamadığım olmadı ama fiyatları da fahiş oldu dolar bahanesiyle son zamanlarda bunun yanısıra testoları da irana çevirdim bir süredir iran testo kullanıyorum. Kesinlikle herhangi bir satıcıdan almam.
  4. Kas çalıştırıcı olarak ne kullanıyorsunuz?

    Uzun bir süredir big joy predator kullanıyorum
  5. Ilk bulk küründe göbekte aşırı şişkinlik

    Sık ve yüksek miktarda yiyip karnının şişmemesini beklemek olmaz. Çok normal. Yenilenler dolayısıyla şişmek yanısıra, vücuttaki su,bağırsaklardaki hava hepsi bunu etkileyebilir. Dış derinin kalınlığı da bir miktar şişkin gösteriyor. Normal yani, bunu istemiyorsan, çok sağlıklı ve hafif bir diye uygularsın, hiç bir şeyciğin kalmaz.
  6. Ilaçların birden kesilmesi

    Merhaba, definasyon kürlerinde özellikle güçlü su atıcı özelliği de olan ilaçların kullanımında eklem sakatları tesadüf değil belirteyim. Özellikle trenbolone gibi ilaçlarla birlikte kullanılan ostrojen baskılayıcılar da eklem sakatlığı riskini körükler. Ostrojen vücuttaki en güçlü su tutuculardan biridir, ostrojen eklemler için olmazsa olmaz. Eklem sakatlıklarıyla bağlantısı olduğu kanıtlanan araştırmalar var, araştırmalar olması da gerekmiyor ostrojen eksikliğine bağlı bir çok eklem ve kemik hastalığı var. Kaynak herhangi bir patofizyoloji kitabı. Bunun hakkında bilgi vermek istedim ilk olarak. En azından çok düşük bir miktarda testoyla devam edilebilirdi diye düşünüyorum, ben öyle yapıyorum genelde herhangi bir aksilik olmazsa. Bir kere hem tembelliğime gelmişti hem de antrenmanı kestiğim bir dönemde ilaçların tümünü kesip haftalarca testo bile almamıştım, yaklaşık bir ay kadar. LH FSH 1. küsür ve 2. küsür gibi rakamlarda çalışmaya başlamıştı ama o arada hiçbir cinsel sorun yaşamamıştım. Testo alt referans aralığının biraz üzerindeydi. Cinsellik sorunu yaşamamak için sağlıksız bulk diyetleri uygulanmamalı, bunu şu yüzden söylüyorum bu tarz yüksek kalorili ve sağlıksız diyetlerde kan akışı zaten steroidler nedeniyle sağlıksızlaşmışken sağlıksız bulk diyeti nedeniyle daha da sağlıklaşıyor. Badicilerin yaşadığı sertleşme bozukluğu sorunlarının birincil sebebi sağlıklı kan akışına sahip olmamaları bunu her yazımda tekrarlıyorum, tabii ki başka sebepleri de var ama genelde en önemli sebep bu oluyor. Bence çok sağlıklı bir diyetle devam et. Tadalafil, yohimbe gibi ilaçlar bir noktaya kadar senin de dediğin gibi, aralıksız kullandığım olmuştu bu ilaçları, uzun süreli kullanımlarında tansiyon sorunlarına neden olabiliyor. Sertleşmeyi sağlayan tek etken testo değildir, testo kullanırken bile penisin tamamının sertleşememesi gibi durumlar (uç kısmı özellikle) hissizlik gibi durumlar olabiliyor. Penis dokusunda da diğer dokularda olduğu gibi bir büzülme genişleme mekanizması var nitrik oksitle çalışan, nitrik okside duyarlı damar yüzeyindeki bu yapıların bazı steroidlerin kullanımında zarar gördüğünü düşünüyorum ben ve düzelmesi zaman alabiliyor. Atletlerde direnç antrenmanları ve nandrolone kullanımı ile ilgili yapılmış bir araştırmada bu dediğime yakın bir şeyi okumuştum, tek bir araştırmadan böyle bir şeyin kesin varolacağını çıkaramayız ama ben kendi fikrimi söylemiş olayım. Bence ilk etapta bir doktora uğra ve kan testlerine baksın, bu esnada da sağlıklı beslenme ve antrenmanına devam et.
  7. Pre workout içeriği

    Fiyatı için bu markayı alacaksan bence gerek yok piyasada tutunmuş ve kabul görmüş markalardan birini al bence. Kutu üzerine iyi güzel yazıyorlar hatta fazla bile yazıyorlar miktarları ama ben güvenemiyorum açıkcası. Bigjoy predator kullanıyorum uzun zamandır.
  8. Dht ye bağlı cinsel isteksizlik

    Şimdi zaten referans aralıklardaki ostrojeni ve prolaktini tekrar tekrar baskılamaya gerek yok diye düşünüyorum sıfırlamak da iyi değil, isteksizlik gerçekten zaman zaman hormonların referans değerler içerisinde olsa bile karşılaşabileceğin bir sorun. Her zaman önerdiğim bir şey var, ağır kürlerde kür içerisinde ve sonrasında sağlıklı kan akışının sağlanması için kardiyolar ve sağlıklı kan akışını destekleyecek beslenme programları olmalı. Kür sonrası yaşanan sertleşme bozukluklarının çoğunun nedeni sağlıklı kan akışının olmaması kanın katı kısmı artıyor, akmaya karşı direnç gösteren bir kan meydana geliyor yani kanın vizkozitesi azalıyor. Deca dick ,tren dick denilen sorunların bile temelinde genelde bu yatar. Sağlıklı kan akışı için kardiyolar yapar ek olarak citrulin malate, arginin içeren destekler kullanırsın, beslenme planına ek olarak. Ayrıca yapay alınan testosteronun verdiği o yüksek cinsel isteği ilacın etkisi geçtikten sonra yakalayamaman normal olacaktır.
  9. Dht ye bağlı cinsel isteksizlik

    Şimdi gördüm, yani zaten yeşil zone kısmında çıkmış değerin, yani normal görünüyor bu sonuca göre. Ben sorununun dht olduğunu nereden anladın onu anlayamadım. Kullandığın maddelerin miligramları neydi bu arada? Bir de sorununu anlamak açısından soruyorum isteksizliğin ve ereksiyon sorununun sebebi farklı olabilir, senin sorunun ereksiyon sorunu mu yoksa cinsel anlamda bir şey hissetmiyor musun bunu mu kastediyorsun cevaplarsan ona göre yorum yapabilirim
  10. Dht ye bağlı cinsel isteksizlik

    Sorununuz ve dht arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz anlayamadım, dht değerleriniz nerede hem neden dht o kadar başka neden olabilecekken az mı çıkmış dht?
  11. Kürde total testosteron kavramı!

    Testlerin ölçebilirlik limiti değişebilir hastaneden hastaneye. Ayrıca enjeksiyondan 5-6 gün sonra test verdiyseniz bile farkeder, çünkü vurduğunuz gibi kalmıyor dolaşımda olan testo var globüline bağlanmış testo var, fazla olduğu için dönüşmüş testo var, vurduğunuz miktarı sonucunuzda göremeyebilirsiniz bence buyüzden. Ayrıca total testo sekresyonu gün içerisinde bile değişen bir şey normal koşullarda, vücut ne kadarını kullanılabilir tutuyor bu kişiden kişiye değişir sanıyorum. Tüm bunlara ek olarak kullandığınız testo miktarı da tahlil sonucunda göreceğiniz sonucu etkiler diye düşünüyorum, 500 testo kullanan ile 1500 testo kullananın testo değerleri aynı olmayacaktır. 500 testo kullanıp 6-7 gün sonra gidin test verin max referans değerler içinde çıkacak testonuz büyük ihtimalle, pikleri görebileceğinizi düşünmüyorum. Özellikle bu tahlili enjeksiyondan kaç gün sonra verdiğiniz konusunu bir değerlendirin çünkü farkediyor. Bununla birlikte toplam testosteronun bildiğim kadarıyla sadece yaklaşık %2'si serbest bir şekilde dolaşımda bulunuyor. %45 kadarı seks hormonu bağlayıcı globüline %53 gibi bir miktarı ise ise albümin proteinine bağlı halde bulunuyor... Sex hormonu bağlayıcıya bağlanan testo depodur, depolanmış testodur diyebiliriz. Serbest testosteron azalınca kullanılır. Serbest testo dediğimiz her an kullanılabilir olan testodur. Buyüzden bir fikir edinmek için tüm testolara bakmak gerekir. Bence eğer bir ilaç kullanıyorsanız sahte olup olmadığı oturup konuşabileceğiniz bir doktor öncülüğünde çok rahat anlaşılabilir diye düşünüyorum. Macera aramaya gerek yok. Bununla birlikte yazdıklarım biraz kendi tecrübelerim biraz da internet araştırmalarımdan ibaret, hatalarım olabilir, medikal expert değilim sonuçta ben de bilgi paylaşımı için bu konudayım merakımdan dolayı araştırıyorum.
  12. Kür içindeyken viagra , levitra kullanmak

    Tadalafil daha makul oluyor hem etki süresi de fazla 36 saat dense de daha uzun etkisini görüyorum, balkanın tadalafilleri vardı 20mg onlardan alıyordum. Dikkat edilmesi gereken bu gibi ilaçlar kan basıncını ciddi anlamda yükseltiyor, uzun süreli devamlı kullanım olacaksa etki görülen makul bir dozda kullanmak mantıklı, mesela balkanın 20mg tadalafilini ikiye bölerek alıyordum yetiyordu. Dediğim gibi kan basıncına dikkat etmek lazım bir de kürde olacaksın ve kan basıncın zaten normale göre yüksek olacak.
  13. Kür içinde soğuk algınlık grip durumları

    Boldenon grip benzeri semptomlara neden olabiliyor bir yanetki olarak kaynak; https://www.bionity.com/en/encyclopedia/Boldenone.html#:~:text=Boldenone is also known to,%2C cypionate%2C and undecyclenate forms. side effects kısmında. Ayrıca anabolik steroid kullandığın için bağışıklığın ortadan kalkmış değil, bir taraftan anabolik steroidlerin etkileriyle de boğuşuyor anlamına geliyor, yaşadığın basit bir soğuk algınlığıysa hayli hayli başa çıkar. Tavsiyede bulunamam ama ben bugüne kadar hasta da olsam devam ettim. Danabolü hasta olmasan da kullanmanı önermezdim. İnsan vücudunun bir süre sonra bu ilaçlarla da bağışıklığını korumaya devam ettiğini bir çok kez gözlemledim, hatta bana göre bir süre sonra steroid kullanımına ara verildiğinde bağışıklık daha da güçlü oluyor. (Kaynak yok, kendi fikrim) ayrıca kendimde gözlemlediğim steroid kullanırken basit bir soğuk algınlığını daha çabuk yeniyorum. Geçmiş olsun.
  14. Pct destek

    Testlere göre bebek gibisin hiçbir şeyin yok pct ye de gerek yok, hayatımda böyle sorunsuz kür görmedim
  15. Tecrübelerime göre b.B fazla tekrarlar daha önemli.

    20-25 tekrar yazacaktım 20-35 yazmışım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×