Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

hectordoyle

Üye
  • İçerik sayısı

    1.240
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    9

hectordoyle kullanıcısının son zaferi 18 Kasım 2022

hectordoyle en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

637 Mükemmel

8 Takipçiler

hectordoyle Hakkında

  • Derece
    Profesyonel

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

1.859 profil görüntüleme
  1. 2023-2024 kür günlüğüm / detaylarıyla birlikte

    Abim geçmiş olsun
  2. Tren sonuçta aynı tren, haftada 2 defa yaparsın ilacın dalgalanması da fazla olmaz. Su tutumu denilen olay e2 yi kontrol altına almayla alakalı esterle değil. Bunu kim neden demiş onu da açıklasaydı bari
  3. Ovitrelle'nin doğru enjeksiyonu nasıl olmalı?

    Şahsen bir sıkıntı yaşamadım, hatta enjekte ettikten sonraki gün spor salonunun tuvaletinde toplara bakıp ne ara bu kadar büyüdüler diyip şaşırmıştım
  4. Ovitrelle'nin doğru enjeksiyonu nasıl olmalı?

    Bacaktan kas içine nasıl ilaç vuruyorsam öyle yaptıydım. Deri altı da kas içi de uygulanabilir.
  5. Uyku problemi yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?

    Hocam sadece mk677 yetiyor rad140'a gerek yok aslında ama neden olmasın
  6. E2 değerin yüksek çıkmış, etrafında meme ucunda hassasiyet yoksa arimidex vs kullanma diyen insanlara bakma, bu değerlerde e2 değeri hem yağ yakmada hem de su atmada sıkıntı yaşatır. E2 yi normal referans aralığına çekersen çok daha iyi olur, kürüne de npp eklemişsin östrojene iyice dikkat etmek lazım.
  7. Kimse bahsetmemiş ama trenbolon enjeksiyon steroid olmasına rağmen karaciğerde etki bırakabilecek türden bir ilaç. Zaten tren küründeyken değerlerin yüksek çıkmış. Onun etkisi devam ediyor da olabilir. Onun dışında, bence vücudunun genel anlamda ilaçlara ara verilip dinlenme sürecine geçmesi lazım. Only testo ve koruyucular dışında başka bir ilaç vs. kullanıyor muydun abi.
  8. Yüksek hgb ve hct değerleri ile ilgili soru ve deneyimleriniz

    Benim RBC değerlerim kür esnasında normalden biraz çıkıyor, HGB için de aynı. Bunun kan vermeden çözümü corapsin kullanımı ve kalp ritmini arttıracak kardiyo tarzı egzersizler. Koşucuların ve yüzücülerin HGB ve RBC değerleri referans aralığında düşük tarafa yakın olur genelde.
  9. Gün içindeki kan basıncın nasıl? Eğer yüksekse kan basıncın yani tansiyonun varsa bu da uzun vadede kan damar sistemini olumsuz etkileyebilir bu da ereksiyon sorununa yol açabilir, progesteron yüksekliği de ereksiyon sorununa yol açabilir çünkü testodan dönüşen DHT ile bir nevi rekabet içinde progesteron. @rastlantisal abinin dediği gibi viagra veya bitkisel karışımlar fayda sağlayabilir ama kısa vadeli değil uzun vadeli bir çözüm lazım. Bağırsak ve sindirimde sorun varsa bu da ereksiyonda sorun yapabilir, seratonin-dopamin dengesindeki değişiklikte aynı şekilde. Valla aklıma gelenler bunlar şimdilik, antidepresan veya antipsikotik vs. kullanmıyorsun değil mi?
  10. Daha öncesinde yazmıştım zannedersem, sustanon'da 4 farklı ester olduğu için ve her esterin içindeki mg miktarından dolayı tek esterde alınabilecek peak değeri sustanon hiçbir zaman yakalayamaz. Sustanon'da 30 mg testosteron propionat 60 mg testosteron fenilpropionat 60 mg testosteron izokaproat 100 mg testosteron dekanoat var. Vücut her bir esteri kendi uzunluğu kadar kullanmaya başlar ve bunu yaparken her bir testosteron esteri kendi peak değerini yapar. Hal böyle olunca tek esterdeki peak miktarı da az oluyor. Şöyle resimli anlatayım: İlk resimde sustanon peak mg miktarı, diğerinde de testosteron propionatın.
  11. Blast & cruise / bıraktığımız yerden kür günlüğü

    Valla o kadar aromatize oluyor musun ya Güçlü bir ilaçtır kendisi, arimidex ile kıyasladığın zaman mg başına arimidex daha güçlü ama exemestan'ın etki süresi daha fazla arimidexe kıyasla. Herkes farklı sonuçta. Tren küründe evet, karbonhidrat'ı aldığın zaman vücut fırın gibi oluyor. Özellikle karbonhidratı abur cubur veya fastfood şeklinde alıyorsan durum daha da vahim
  12. Blast & cruise / bıraktığımız yerden kür günlüğü

    Psikolojik olarak zor bir dönemden çıktıysan trenbolonu önermem. Acetate formunu kullanıyorsun etkilerini kısa sürede görmeye başlarsın. Testo ve oxandrolon ile devam etmek daha iyi gibi duruyor ama yine de tercih senin. Onun dışında DHEA takviyesini cruise döneminde kullanman daha mantıklı blast döneminde değil, hissiyat olarakta pek bir farkı yok zaten. Beslenme konusunda da; kür esnasında süt ve süt ürünlerinin kullanılmasına pek olumlu bakmıyorum, beslenmeni gözden geçirmeni tavsiye ederim, yağ miktarı diyette olan birine göre fazla geldi. Yağı 50-60 gr arası alıp gerisini protein ve karbonhidrat ile tamamlarsan 'recomp' denilen durumu (yağ yakıp kas kazanma) çok daha hızlı yaşarsın. Exetu'nun kullanım sıklığını yazmamışsın, kaç günde bir ne kadar kullanıyorsun? Güçlü bir aromataz inhibitörü çünkü.
  13. Düşük testosterona bağlı yan etkiler yaşıyor musun?
  14. Uykusuzluk ve terleme treni kullandığım süre boyunca vardı ancak bu yan etkiler beni pek rahatsız etmiyordu o yüzden çok kafama takmadım, adapte olma gibi bir durum olmadı. Halsizlikte karbonhidrat almadığım zamanlarda oluyordu.
  15. Şuan kürde değilim be ya, 2 yıl önce girdiğim kürün ilk 3 4 ayında trenbolon kullanmıştım. Şuan gayet iyiyim Yeni kürüme başlayabilmek daha nasip olmadı onda da trenbolon kullanmayı planlıyorum. Treni bıraktığımda yan etkiler geçmişti.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×