Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

NamasteGodDamnİt

Üye
  • İçerik sayısı

    468
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    3

NamasteGodDamnİt kullanıcısının son zaferi 18 Şubat 2023

NamasteGodDamnİt en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

328 Mükemmel

6 Takipçiler

NamasteGodDamnİt Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Bilgin
  • Doğum Günü 23-02-1994

Platform İstatistikleri

  • Yaş 30
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Stay Golden. </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Meslek:
    Serbest meslek
  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

2.530 profil görüntüleme
  1. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    Formunu görebilir miyiz ?
  2. 17 yaşında birine göre göğüs genetiğim çok mu kötü?

    Yahu yaş 17. Neyin şikayetindesin ? Ne olacaktı 17 yaşında 4/4'lük olup vücudu odanın duvarına mı asacaksın ? Genetiği de boşver sen keyif al süreci yaşa.
  3. Fiziki gelişimim olmuş mu? yorumlarınızı bekliyorum.

    Yaşına göre bütün kas grupların ahenk içerisinde gelişmeyi başarmış. Görüntü çok başarılı ve temiz. Tebrik ederim.
  4. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Anladım 3 hafta sonra tekrar değerlendirecek. Sustanonun en uzun esterı aynı zamanda içerisindeki en yüksek ester onun sayesinde kandan tamamen çıkması uzun sürüyor. Enjeksiyon sonrasında da enerjisini hissediyorsun propionat zirve yaptığı için. E2'de de yükselme olacaktır.
  5. Sustanon kür günlüğü ve eksiklikler için tavsiyeler

    Testesteron düşüklüğü için haftada 1 ampül sustanon reçete etmek hmmm. Ben doktor değilim ama bu TRT doz değil. Sustanon 250 mg 14 veya daha fazlası gün için kullanılır tedavi maksadıyla.
  6. Ilk kür için yardım

    18 yaşındasın ve önermiyorum. Street workout tarzı parçalı ve zayıf bir vücudun var. Daha güzeli bu vücudu dolduracak senelerin var önünde. 25 yaşına kadar bırakmazsan zaten cok rahat 10 15 kg temiz kütle koyacaksın. Seninle antrenman, beslenme ve supplementler hakkında detaylı konuşalım. Steroid için çok erkensin ve ender görülen bir genetiğin yok.
  7. Sağlam bir beslenme nasıl olmalı ?

    Anladığım kadarıyla yalnız yaşıyorsun. Öğrenci misin ? Boyunu düşünürsek en azından 70-75 bandına gelmen sağlıklı olacaktır. Bu beslenme ile kilo alamıyorsan artık karbonhidrat tozuna ağırlık vermemeni öneririm. Öğün aralarında mısır patlaklarının arasına fıstık ezmesi sürüp onları kapatıp sandwich gibi yiyebilirsin. Muzlu müsli yiyebilirsin. Yine hindi füme, marul, light kaşar ile aralarda sandwich yapabilirsin. Mutlaka yumurtayı öğünlerine eklemeni öneririm. O karbonhidrat tozuyla pankek de yapabilirsin. Blender, mixer tarzı bir şey alabilirsin sağlıklı ve yüksek kalorili shake yapabilirsin. Seçenek çok umarım vaktin ve maddi imkanın da vardır çünkü light kaşar yazarken bile duraksadım ucuz değil.
  8. Kürde saç dökülmesi.

    Bu yüzden 250 hatta 150 mg testesteron ile başlanmalı. Belki 150/200 mg'da herhangi bir yan etki görmeyeceksin. Bu işin çözümü budur. 500 mg testesterondan kazanacağın kastan fedakarlık yapıp saçlarını kurtaracaksın ya da 150-250 bandında bir testesteron aldığın halde o dökülme yavaşlasa da durmuyorsa bir karar vereceksin.
  9. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    21 yaşında bir çocuk olarak yanlış ve bilinçsiz hareket ediyorsun. Senin kilo alacak, hacimlenecek, güçlenecek yeteri kadar vaktin ve yılların var yeter ki sağlıklı olsun. Diyelim ilaç kullandın ki kesinlikle aman aman bir fayda görmeyeceksin 3,4 ay sonra bırakabileceğini mi sanıyorsun ? 3,4 ayda steroid ile biraz değişeceğine 6 ay steroidsiz biraz değiş ? Steroid sonrası bir kazanımın olmayacak. İkinci olarak burada insanlara deca ve testo diyorlar sen ne önerirsin sorusunu soruyorsun. Sana cevap verenler senin gibi çocuk; konuya ne kadar yabancı olduğunun farkında değiller. Bu yorumumdan sonra ne yapacağın sana kalmış. Steroid kullanacak fiziksel ve zihinsel olgunluğa sahip değilsin.
  10. Steroid ilk defa kullanacğım hacim kürü ne önerirsiniz

    Yaşın çok genç steroid kullanmamanı öneririm. Beslenmeni ve antrenman şiddettini oturtursan bu vücut 25 yaşına kadar çok güzel dolar.
  11. Kürdeyken antrenman sıklığı arttırılmalı mı?

    Giriş seviye bir antrenman bu.. haftada 2 gün antrenman yapabilen birisi bu programı uygulayabilir kür ile birlikte elbette fayda görürsünüz ama PPL gibi programlarla göreceğiniz faydayı maksimize edersiniz. Haftada 4-5 gün yeterli.
  12. Ürün aldım dozajlama bilmiyorum

    Genelde müteahhitler insanları çarpıyor ama bu sefer sen çarpılmışsın.
  13. Gelişmeyen lat kasları

    Kendi adıma genetik olarak şanslı olduğum bir bölge ve seneler içerisinde çok güzel büyüdü latlarım ama niyetim onları büyütmek, odaklanmak değildi. Diğer kas gruplarını nasıl çalışıyorsam öyle çalıştım. Her tekrarı 2-3 saniyeye yayarak, negatife odaklanarak, lat pull yapıyorsan bırak sırtın yukarı kadar yufka gibi açılsın. Zihin, kas bağlantısı oturduğunda sete başlar başlamaz gözler kapanıyor. Yaylanarak lat pull yapmayın, 10 kg düş ama kusursuza yakın bir lat çalış. Testere hareketini de mutlaka yaparım, zaten sırt antremanım genelde hep aynıdır bazen sırtın altı ile başlarım bazen lat pull ile başlarım. Kontrollü, ağırlığa hükmederek, 6-10 tekrar ve formu bozmadan yapabildiğim en ağır kg ile.
  14. Androchem yorum

    Decasını kullandım ama 250 mg'ı geçmedim. Fiziğimde bir değişim göremedim ama zaten belki o dozlarda 65 kg birisi ayna karşısında bir değişim görebilir. Decayı kestiğimde dirseklerimdeki o ağrı geri dönüyor o yüzden 50 mg dahi olsa almaya devam ediyorum yıl boyu.
  15. Mükemmel bulk kürüme başlangıç

    Bu kadar ilaca gerek yok yaşın daha çok genç. 9 aylık küründe bırak 4000'i düzenli 2500 kalori alsaydın bundan daha iyi form yakalardın diye düşünüyorum. Bu dozları hak edecek bir altyapı yaşın gereği yok.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×