Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

yasings81

Üye
  • İçerik sayısı

    217
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    2

yasings81 kullanıcısının son zaferi 19 Mart 2020

yasings81 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

68 Mükemmel

yasings81 Hakkında

  • Yaş 42
  • Derece
    Uzman
  • Doğum Günü 21-04-1981

Profil Bilgileri

  • Yaş 42
  • Meslek:
    .
  • Konum:
    ist.
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

624 profil görüntüleme
  1. Definisyon

    patron 6 -7 litre böbreklerini çok yorar 4 ideal bence. Gerçi Burak hoca söylemiştir.
  2. Kürdeyim test yaptırdım. yardım lütfenn

    günde 1 tablet yatmadan önce tok karnına alabilirsin.
  3. Kürdeyim test yaptırdım. yardım lütfenn

    maydonozların mümkünse küçük saplı yapraklı olsun.
  4. Kürdeyim test yaptırdım. yardım lütfenn

    Merak etme dediklerimi yap karaciğerin tertemiz olur. Nac600 + enginar suyu + Maydonoz kürü.. test sonuclarını mutlaka paylaş..
  5. Kürdeyim test yaptırdım. yardım lütfenn

    milk thisle enzimleri düşürmez. benimde enzimlerim yüksekti. google.prof saraçoğlu maydanoz kürü diye arat. 1 ayda düşer değerler. Mümkünse sabahlarıda enginar suyu iç mutlaka. 1 kutuda nac 600 yada nac 900 bitir.
  6. Kürdeyim test yaptırdım. yardım lütfenn

    Karaciğer değerlerin çok yüksek. Acil maydonoz limon kürüne başla.. 15 gün yap 1 hafta ara ver 15 gün. toplam 30 gün. Karaciğerin tertemiz olur.
  7. Burak hoca ile sarms ve danabol kürü

    hocam kürden önce foto yok. kür tamamen bittiğinde çekip aracağım. Pek resim cekme taraftarı değilim.
  8. Arkadaşlar selamlar, Yaklaşık 25 gün önce Burak hoca ile başladığım iş yoğunluğumdan dolayı konu başlığını açamadığım , öncesinde temin ettiğim 2 kutu yk11 2 kutu rad 140 ve 100 tablet danabol küründe aldığım bireysel/sözel destek ile gayet güzel ilerliyoruz. Dianabol bitmesine 3 gün kaldı. 2 kutu sarms bitti . son 2. kutuyu kullanıyorum. 74 kiloyla başladığım kürde şuan 81 kiloyum. Dün burak hocaya da telefonda belirttim. Danabol dan mı bilmiyorum. fena hacimlendim şirkette herkez ne kullandığımı soruyor. Demekki doğru yoldayız. Burak hocaya buradan tekrardan çok teşekkür ediyorum. yazdığım ve aradığım herzaman sıkılmadan yorulmadan samimiyet ile bana verdiği cevaplar için. Kullandığım ürünlerin orjinalliğine hiç değinmiyorum bile.. aynaya baktığım her daim kendimi çok iyi hissediyorum.
  9. Clenbuterol ve yağ yakımı

  10. Alt çok yüksek

    Arkadaslar gerekeni söylemiş nac600 , enginar suyu bunlara ilaveten mutlaka maydonoz kürü uygula ramazandan sonra. Tertemiz olur karaciğerin. Çok yüklenme ilaçsız 6 öğün çok.
  11. Anapalon mu ? dianabol mu ?

    Hangisini kullandın hocam
  12. Alibaba ve peptit

    Tamamdır.
  13. Alibaba ve peptit

    yok. güvenemedim. Burak hoca ile güzel bir kür planımız var sarms ve tablet steroid. İlaçları kendimce temin ettim. sadece Anapolon kaldı. onuda ay başı alacağım. Konu açacağım
  14. Test sonuçları

    tebrikler geşilimin güzel.
  15. Mh pharma

    Daha önce hiç dikkat etmemiştim. Verdiğin bilgi gerçekten çok değerli. Acana güvenli değil ibaresi olan her site sahtemi kafama takıldı gerçekten. mesela http://nanoxbio.com/ bi setede güvensiz diyor. Acaba sahtemi şüphesi uyandırdı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×