Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

sonata34

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

sonata34 Hakkında

  • Yaş 29
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 25-08-1994

Profil Bilgileri

  • Yaş 29
  • Meslek:
    Sales Managemen
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Lütfen yardım edin oxandrolone+winstrol

    Kardeşim kendini boşuna strese sokuyorsun merak etme bi sıkıntı olmaz. Git aktardan çoban çökerten ve çakşır suyu al çok sıkıntı yaşıyorsan en kötü birliktelik yaşıyacaksan cialis kullan. Sen kendini strese sokmuşsun 2 günde kimseye birşey olmaz.
  2. Prolaktini bir tık aşağı çekersen cabaser kullanıp işine yarayabilir ancak kendine biraz zaman ver hemen herşey düzelmiyor kendini strese sokma düzeleceğinin bilincinde ol. Bitkisel takviyeler kullan çakşır suyu çoban çökerten otu tribulus vb.
  3. Steroid kürünü yarıda bırakmak

    Kardeşim kullandığın mg lar zaten işe yarayacak düzeyde değil 150 bolde testo zaten olmaz sen kafandaki soruların cevabını almadan küre girmişsin kes gitsin kendini tribe sokup düşüneceğine hiçbirşey olmamıştır o mg lardan zaten pct falanda gerek yok
  4. Ilk kürüm yorum lütfen

    Kardeşim bence makara olsun diye yazmışsın bende ona istinaden cevap vereyim hulk olursun bu kürle ama decayı 900 e çıkar bence
  5. Bacaktan enjeksiyon şişme. yardım lütfen

    Kardeşim orası ve diz kapağının hemen üstü riskli bölgeler tam bacağının ortalarının dış tarafı en uygun yerlerden birisi ve ben yeşil uç kahverengi uç farketmeksizin vuruyorum sorun yaşamadım bu zamana kadar. Tecrübeleri olan üstadlar yorum yapacaktır önemli olan damara gelmemiş olması deri altında kaldıysa vücut bi şekilde atıyor diye makale okumuştum, geçmiş olsun.
  6. Bacaktan enjeksiyon şişme. yardım lütfen

    Kardeşim diz kapağının başladığı yerden 4 parmak koyarak yan tarafı veya üstten kanama kontrolü yaparak vurman gerekiyordu sen çok üst taraftan vurmuşsun.
  7. Kahverengi uç enjeksiyon

    Enjektörü geri çektiğinde eğer hava geldiyse kasın içerisine vurmuşsundur, aynı bölgeye yapılan enjeksiyonlar bir süre sonra ağrı, ödem vs. yapmamaya başlıyor. Sorun olmaz tereddüt etme.
  8. Kür kesmemek

    Kardeşim burada binlerce kişi kür yapıyor forumda belli başlı kişiler var metin abi olsun burak abi olsun agfitness hocamız olsun ve bir kaç kişi daha bu arkadaş kadar yorum atıp her konu hakkında bilgisi olan yok, tecrübe tecrübe tecrübe.. umarım anladın ne demek istediğimi..
  9. Novactor+andro medical kür

    Merhaba kardeşim lh fsh değerlerin düşmüş, görünüşe bakılırsa total testo yükselmiş yani ilaçların çalışıyor gözüküyor.
  10. Bacaktan intramascular injection ve ağrı

    Kardeşim bacağımdan yaklaşık 60-70 defa enjeksiyon yaptım malesef ki o ağrı ertesi gün baya bir şiddetli oluyor diz çökerken, eğilirken özellikle hareketi kısıtlıyor. Haftada 2 defa enjeksiyon yaptığım için sağ sol değişerek atıyorum 4. Haftada ancak ağrı olmamaya başlıyor.
  11. Iron pharma ?

    Tabiri caizse çöp kardeşim boşa para verme bu sitede dağ gibi @Loving hocamız dururken macera arayıp o ilaçlara para verme derim.
  12. Burak hocama sevgilerle

    Teşekkürler hocam güzel dilekleriniz ve sözleriniz için form durumumun son halini tekrardan atacağım saygılar Çok teşekkür ederim hocam
  13. Only testosteron? ve boldenon oyunu

    Dostum iştah artışını hissetmen gerekiyor az da olsa ama her insanda aynı tepkiyi vermiyor tabi ilaçlar. Pump ve damarlanman artmış olması lazım.
  14. Burak hocama sevgilerle

    Herkese merhabalar; Burak hocamla birlikte çıktığımız yoldaki gelişimimi sizlerle paylaşmak istedim, kendisine çok teşekkür ediyorum hem ürün için hem de sorduğum tüm sorularda sıkılmadan cevap verdiği için kendisi mükemmel bir insan. Şuanda hala daha küre devam etmekteyim başlangıcım farklı ilaçlarla oldu marka vermeyeceğim ilaçlar çalıştı fakat öyle muazzam derecede değil 2 flakondur Burak hocamın ilaçlarıyla devam etmekteyim ciddi anlamda pump olsun, güç artışı olsun, gelişim olsun her şeyi yaşıyorum iştah konusunda zaten normalde de tabiri caizde sığır gibi yiyen birisi olduğum için boldenonla bu ikiye katlandı buna istinaden de yağlandım biraz fotoğraflarda göreceksiniz zaten ama sorun yok yaza doğru güzel bi definisyon ile toparlayacağız .Bu arada kullandığım ilaçlar boldenon ve testo cypionate. SONRASI;
  15. Dahiliyeden hocam direk değerlerime baktırmak istiyorum derseniz yönlendiriyorlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×