Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Montrey

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Montrey Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Kür sonrası pct destek

    Teşekkür ederim, pct'ye başadım. Peki bu dönemde yağ yakımına yardımcı olarak kullanabileceğim bir şeyler var mı? hgh-fragment vs.?
  2. Kür sonrası pct destek

    Teşekkür ederim, şu an alimde 3 kutu pregnyl 1500 ve proviron var. 2 günde 1, 1 flakon pregnyl ve günde 2 adet proviron kullanmayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur?
  3. Kür sonrası pct destek

    Tekrar merhaba, son olarak testo sonuçlarım da çıktı, paylaşıyorum. Sanırım normalden düşük geldiler. Son sonuçlara göre pct yapmama gerek var mı? Bir de merak ettiğim acaba bu sonuçlara göre ilaçların çalışma durumu hakkında bir yorumunuz olur mu? Teşekkür ederim şimdiden.
  4. Kür sonrası pct destek

    Hocam, 13kg aldım. Son 2 hafta hariç çok temiz beslendim. Günlük 4-5000kalori almaya çalıştım ve 3-4 saat ara ile. Min. 4-5lt sus tükettim, alkol, sigara vs. hiç bir şey kullanmadım. Min 6 gün antremanımı aksatmadım. Her antreman sonrası mutlaka kardiyomu yaptım. Milkthistle, nac, multivitamin, d vitamini, omega düzenli aldım. Deadlift 200kg, squat 140kg, bench 85kg'ye çıkartabildim. Vücudumda farkedelir değişiklik oldu. bu 13kg'nin 2-3kg'si kas olsa benim için çok güzel bir şey. Şimdi yağları vermeye odaklandım. Ama benim anlamadığım PCT yapmadan nasıl bu kadar normale dönebildi? Total testo başka bir yerde yapıldığı için henüz çıkmamış. Çıkınca paylaşacağım.
  5. Kür sonrası pct destek

    merhaba, ilk sonuçlar bu şekilde. Siz değerli hocalarımdan yorum bekliyorum. Sanıyorum diğer test sonuçları daha sonra çıkacaklar. Testleri son iğneden 10 gün sonra yaptırdım.
  6. Merhaba, Kürümde 2 günde 1, 100mg testo p., 50mg tren ace., 50mg masteron kullandım. Yani 400 testo, 200 tren, 200 mast. gibi düşünüyorum. Kür yaklaşık olarak 8-9 hafta sürdü. PCT için yardımınızı isteyeceğim fakat öncelikle hangi testleri yaptırmam gerekiyor? Sanıyorum son iğneden 1 hafta sonra yaptırmam lazım. Teşekkürler
  7. Beslenme programım

    Ben bunları yersem günde 10kg yağ alırım. Yat kalk metabolizmana dua et arkadaşım Her gün bıkmadan bunları hazırlayıp yiyebiliyorsan sana da helal olsun Ufak bir tavsiyem olacak: yeşil sebze ekle mutlaka min. 1-2 öğününe. Var da göremediysem kusuruma bakma.
  8. Ilk kür - testo p. masteron, oxa

    Teşekkür ederim cevap için. Milk Thistle, b12, nac600, calsium magnesium zinc ve kiraz sapı-mısır püskülü-karahindiba-ısırgan otu karışımı çayı alıyorum hergün. Günlük'te min. 4-5lt su alımım var. Yeterli olur mu? Yoksa kesin al dediğiniz başka ürünler de var mı?
  9. Merhabalar, En sonunda bir küre başladım. Testo. P, Masteron, Oxa küründeyim. İlk 4 hafta; - 100mg Testo p., 2güne1, 300mg/hafta - 100mg Masteron, 2güne1, 300mg/hafta - 30mg oxa kullanıyorum. İlerleyen zamanlarda testo p.'yi arttıracağım. Şu an ilk haftam doldu. Antremanları sert yapıyorum. Her antremanda 2 bölge girmeye çalışıyorum. Sormak istediğim bir soru var. Ne kadar araştırsam da emin olamıyorum. Boy 1.90, kilo 97, 3 senedir naturel ilerliyordum. Haftanın 6 günü antreman+kardio yapıyorum. Günlük almam gereken kalori miktarı yaklaşık olarak nedir? Kalori eksiği oluşturmam lazım diye biliyorum ve öyle de yapıyorum ama ilk hafta kilomda oynama olmadı. 1Hafta içinde ilaçlar etki eder mi zannetmiyorum ama sanki adelelerim sertleşmeye başladı. Peki kalori fazlası alsam bu kürden ne gibi sonuçlar beklemem gerekir? Bir de geceleri yatarken vücudumdan su boşalıyormuş gibi terliyorum, uykuya dalmam da çok zorlaştı ve grip gibi oluyorum zaman zaman. Acaba yetersiz beslenme belirtileri olabilir mi? İlerlemeleri buradan yazmayı düşünüyorum. vakit bulunca resim de eklemek isterim. Teşekkürler.
  10. Bacaktan intramascular injection ve ağrı

    Cevaplar için teşekkür ederim. Uyarılarınızı dikkate alarak devam ediyorum. Her iğnede biraz daha az ağrı olmaya başladı.
  11. 1yil 3 aylik naturel gelişim

  12. Bacaktan intramascular injection ve ağrı

    Verdiğiniz tavsiyelere uymaya çalışarak; - Buz uygulamadım, - Siyah uçlu iğneye geçtim, - Flakondan çektiğim iğne ucu ile enjekte ettiğim iğne ucunu değiştirdim, - 2ml enjekte etmesi yaklaşık 1 dk sürdü. Ağrırsa yarın ağrır diye düşünüyorum. Bilgilendirme yaparım. Deneme yanılma yolu ile öğreniyoruz bazı ince detayları sonuçta, burayı okuyan da deneyimlerinizden faydalanmış olur. Teşekkür ederim.
  13. Bacaktan intramascular injection ve ağrı

    1.90, 98kg
  14. Bacaktan intramascular injection ve ağrı

    İğne ucunu değiştirmemiştim. Siyah iğne ucu alıp deneyeceğim birazdan, iğne ucunu da değiştireceğim. Ama benim bacaklar baya kalın, kaslara yetişememe gibi bir durum olur mu? Desteğiniz teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×