Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Hasankurtt

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Hasankurtt Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Resepsiyonist
  • Konum:
    Antalya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Yağ yakımı kürü fragment!

    Anlıyorum ama tren + testo ile desteklemeyi düşünüyorum daha iyi verim alacağım konusunda düşünüyorum
  2. Yağ yakımı kürü fragment!

    Ürün bu, yurtdışı sitesinden baktığımda 100 dolar site fiyatı, temin edip satışını sunan kişi 20 dolarlık pay alabilir ki orjinal ürünse hakkıdır diye düşünüyorum. @loving hoca dan da görüşlerini bekliyoruz
  3. Yağ yakımı kürü fragment!

    Öncelikle herkese selamlar, Fragment kürü için yardımlarınızı bekliyorum ! 1.75 boy 94 kg birisiyim 5 senelik vg geçmişim var son 2 senesini bırakmadan devamlılık haline getirdim. kür planlamamı araştırıp okuyup şöyle bir yola karar verdim , yorumlarınız nedir? Güncel form’un fotosu ek’tedir. # Testo p. / tren a. / oxandrol/ Fragment. eskiden çok kilolu olduğum işin vücutta çok fazla yağ vardı, vücut ne kadar kendini antrenmanla toplasada yağ oranım kolay kolay inmiyor. sıkı diyet + sağlam antrenman + bu kür ile verim alabilir miyim ? # fragment merdiven altı değil, ABD canada ürünüdür. Ve 10 ml 120$ civarı. Bu fiyat normal mi? Bu paralara bu üründen verim alımım nasıl olur? Yorumlarınız değerli ❤️
  4. Başlayacağım testo+bolde+tren

    Selamlar iyi formlar, Yorumlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum. Amacım Sezona temiz beslenip temiz büyümek ! sezona hazırlık için yapacağım kürde Testo, boldenon, trenbolon, / Sustanon ( 10 günde 250 ml) rimabolon ( 10 günde 250 ml) Kür içerisinde suplement ; Preworkout-Aminoasit- Kür içerisinde vitamin ; Multivitamin- Benoxol b vitamini vs karaciğer koruyucu. ilaçların mg larını vücudun tepkisine göre ayarlayacağım ilerleyen zamanlarda güncel tutarım. varmıdır eksiğim önerinizin tavsiyeniz.
  5. 120 günlük değişim ilk kürüm !

    Çok teşekkür ederim yorumlarınız kuşağıma küpe olarak kalıcak.. peptit olarak ne yapabilirim ?
  6. 120 günlük değişim ilk kürüm !

    Kan tahlili yaptırmadım
  7. 120 günlük değişim ilk kürüm !

    Kullandığım ürünler vücudumda çalıştı testi seviyem inanılmz arttı. Hocam; şeker,tuz,yağ hamur ürünlerini zaten komple kestim. 15 günde bir ödüllendiriyorum kendimi. İşim gereği beslenmeye dikkat edemiyorum ama kendi yemeklerimi kendim hazırlıyorum. 10 kişiden 10 u genetiğimin iyi olduğunu söyledi bu en büyük motive kaynağım oldu. üst kademe veya profesyonel bir geçmişim yok öğreneceğim zamanla, define dönemine haftaya başlayacağım. Kesin uygula dediğiniz veya bunları ihmal etme dikkat et dediğiniz fikir alışverişlerine açığım.
  8. 120 günlük değişim ilk kürüm !

    Kullandığım ürünler vücudumda çalıştı testi seviyem inanılmz arttı. Hocam; şeker,tuz,yağ hamur ürünlerini zaten komple kestim. 15 günde bir ödüllendiriyorum kendimi. İşim gereği beslenmeye dikkat edemiyorum ama kendi yemeklerimi kendim hazırlıyorum. 10 kişiden 10 u genetiğimin iyi olduğunu söyledi bu en büyük motive kaynağım oldu. üst kademe veya profesyonel bir geçmişim yok öğreneceğim zamanla, define dönemine haftaya başlayacağım. Kesin uygula dediğiniz veya bunları ihmal etme dikkat et dediğiniz fikir alışverişlerine açığım.
  9. Selamlar herkese, yaklaşık 12 haftalık bir küre girdim, ilk kürümdü iyi kötü yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum. Vücudum acayip yağlıydı geçmişte hızlı kilo alıp vermelerim oldu bir 75 kg den 105 e çıktım 80 a düştüm vs gerek yağ gerek deri olsun çok kötüydü şimdi net 90 kg. kullandığım ürünler ( vortex marka ) testo, trenbolon, deca, 12 hafta sürdü winstrol ve clenbuterol 6. Haftada kestim 1. Foto ilk gün 2. Foto 10 hafta son foto 15. Hafta güncel Halim Tekrar küre girmek istiyorum winstrol enjekt, winstrol tablet, clenbuterol+testo kuruma kürünü düşünüyorum şimdi yorumlarınızı bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×