Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

realdeal

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

realdeal Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Aşırı ödem mahvetti

    ciddi bir durum iltihap cok yuksek uzman doktora gorunun acil sifalar.
  2. Ömür boyu kesmeden ilaç

    cinsel hayatında problem yaşama ihtimalin var. naturel gibi performans olmaz.
  3. Ilk kür tavsiye

    Yerinde olsam hiç bozmam doğal olarak gayet güzel gelişmişsin. Natural devam ederim bazıları aynı formu kürle bile yakalayamıyor. Tabi yine de senin kararın kolay gelsin.
  4. Seboreik dermatit olan var mı?

    bende de var hormonlarla bir ilgisi yok diye biliyorum. yani hiç duymadım. etrafımda tanıdıklarımda da var. geçmiyor ne yazık kı dönem dönem azalıyor bazen yok oluyor sonra tekrar çıkıyor maalesef.
  5. Bulkta clenbuterol kullanımı

    Vücut ısısını artırarak metobolizma hızlanır ve daha yüksek kalori yakar vücut, trigliserid parçalanması güçlenir bu da daha hızlı yağ kaybına sebep olur. Fazla kalori alıp clen kullanınca vücudun yağsız kas kütlesi kazanması gibi bir durum yoktur. Vücut kalori açığı verip zaten yağ yakmıyorsa bir işe yaramaz boşa kalbi ve organları yormuş olursun.
  6. Testom düşük mü?

    peki bu değeri doğal yollardan arttırabilir miyim? Tekrar body'e başlasam ağır kilo squat deadlift etkisi olur mu acaba?
  7. Testom düşük mü?

    Selamlar, geçenlerde test yaptırdım. Bazı yerlerde testom düşük 600-700 arası olmalı bazı yerlerde yaşına göre iyi vs. gibi yorumlar okudum sizce nasıldır? Herhangi bir kür geçmişim yok yaşım 31 ve 4-5 yıldır body yapmıyorum ama hep spor yapıyorum koşu, bisiklet, boks, crossfit vs. Pandemiden beridir de evde hiit, crossfit tarzı spor yapıyorum beslenmem falanda iyidir fit bir vücudum var diyebilirim boy 179 kilo 73, karın kaslarım çıtırdan belli oluyor o kadar
  8. Umbrella labs

    evet o satıcının ürünleri orjinal.
  9. Exbiotech rad140

    türk merdivenaltı ürün diye biliyorum
  10. Testo üretimleri %100 kapanıyor mu?
  11. Blackstone labs oral ürünler

    Supplement değil mi bunlar? Steroid değiller.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×