Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Mickey

Üye
  • İçerik sayısı

    485
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    26

Mickey kullanıcısının paylaşımları

  1. Mucize mi?

    Üç yılı aşkın süredir blast and cruise şeklinde kesintisiz devam ediyorum ve ilaçlı olmama rağmen baba oluyorum arkadaşlar. Mucize gibi bir şey benim için:) Yanlış hatırlamıyorsam %2 ihtimal vardı ve bu gerçekleşti. Eski tarihte bir arkadaş daha vardı burada, çocuk sahibi olan, postları okumuştum. Diğer taraftan pct yapmama gerek kalmadı blast&cruise a devam edeceğim:) Sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
  2. 2021 - kür günlüğüm bulk sürecim

    Eğer imkanın varsa Saizen kullan ancak anladığım kadarıyla asıl amaç insuline sinerji oluşturması için tamamlayıcı olarak kullanmak istiyorsun bu durumda Geno da iş görebilir. Piyasadaki tüm GH ları hem de defalarca kullanmış biri olarak söyleyebilirim Saizen verim anlamında hepsinden bir kaç gömlek üstün. Benim en verimli insulin+GH kombinasyonum aşağıdaki şekilde idi. Sabah kahvaltı öncesi uzun ester Lantus 15 ünite ile başla her gün arttırarak devam et. 15 20 25 gibi.. günlük 30 üniteyi geçme. Kısa ester Humalog antrenman öncesi öğününden 5 dk önce. Kısa ester Humalog antrenmandan hemen sonra çalıştığın bölgeye bilateral, 5 dk sonra öğün. Kan şekerini sürekli ölçmen gerekiyor en azından dozları oturtuncaya karbonhidrat dengesi oluşuncaya kadar ilk bir kaç hafta. Kan şekerini öğünden bir saat, iki saat ve üç saat sonra ölçmen lazım. Yine sabah açlık ve yatmadan önce son ölçüm. GH ise sabah Lantusdan önce 2 ünite en uygun saat sabaha karşı 4-5 arası bir süre sonra bünye alışıyor ben hala sabah 4te hep uyanırım. Antrenmandan hemen önce salonda (buz aküsü taşıman lazım) çalışacağın bölgeye bilateral olacak şekilde 2şer ünite GH. Antrenmanda dekstroz ya da maltodekstrin (30gr) karışımlı EAA+ (10gr) kullan mutlaka. Ben günde 7 öğün toplam 6000kcal alıyordum. Bu sisteme en uygun kür Testo enantat, Rimobolan (alternatif boldenon) ve mutlaka NPP ya da Deca. Şekerli ve yağlı bir şey yememen lazım temizin de temizi olmalı. Yağı komple hayatından çıkar sindirimin baş belası sindirimi uzatır öğünlerini tamamlayamazsın. Sadece sabah 30gr-40gr civarı badem ceviz alman kafi. Büyüten karbonhidrattır. Multi vitamin, Omega-3, çinko, magnezyum, c vitamini Aklıma gelenler bunlar, sorabilirsin kardeşim. Biraz karmaşık gelebilir ama bir iki denemeden sonra kolaylıkla alışıyorsun ve mantığını anlıyorsun. Aşağıdaki yazıma da bakabilirsin aslında çok şey paylaştım GH ve insulin hakkında kendin daha fazla bulabilirsin, araman lazım.
  3. Insülin hassasiyeti

    Hipervitaminoz D çok nadir görülen bir durumdur ve aşırı dozda D vitamini ile ortaya çıkabilir ki yine de genelde vücudun yüksek doz D vitaminini depolama kompanze edebilme eğilimi çok daha yüksektir. Yüksek doz alımı burada kilit noktadır. Eğer yüksek doz alınacaksa çinko magnezyum çok daha tehlikeli toksik sonuçlar ortaya koyabilir. Hatta en zararsız bilinen suyun yüksek miktarda (literatür günlük 7-8 litre olarak belirtir) alındığında toksik etkisi ölümcül olabilir. Yarışmacılar yükleme dönemi vücuttan su atabilmek için günlük 8 litreye kadar su alımı gerçekleştirebilir bu konu karıştırılmasın çünkü vücut bu duruma alıştıra alıştıra getirilir. Zehirle ilacı birbirinden ayıran dozudur.
  4. Insülin hassasiyeti

    evet, anlık değer yüksek çıkabilir ayrıca çinko, magnezyum, D vitamini ve Omega 3 de tahlile bakılmaksızın sürekli kullanılmalı kürde olan arkadaşlar bunlara dikkat etmeli
  5. Insülin hassasiyeti

    İlaç kullananların folik asidi sürekli kullanması lazım
  6. Insülin hassasiyeti

    Sıfır karb daha çok definasyon döneminde dip görmek için zaman zaman uyguladığımız bir yöntem ve her bünyede etkili de olmayabilir. Bende oluyor üst üste 3 gün sıfır karb haftanın diğer günleri düşük karb definasyon döneminde uygulayabiliyorum. Tabi sıfır karb veya düşük karbın negatif yönü müthiş yavaşlayan metabolizma ve buna bağlı düşen yağ yakım hızı. Belli bir noktadan sonra uzun kardiyolar da etkisiz kalıyor. Tabi burada gh ve t3 destekleri ayrıca anabolizanların desteğiyle sorun aşılabiliyor. Bu kurgu tamamen definasyon üzerine. Yüksek kalorili bulk dönemi ise apayrı bir senaryo. Burada sıfır karbtan bahsetmek doğru olmaz. Daha çok alınan besinlerden faydalanımı arttırabilmek için vücudun doğal insulinini korumak önemli. Bunun için dalgalı karb tavsiye edebilirim. Bazı günler yüksek bazı günler düşük karb giderek insulin hassasiyetini dengeleyebilirsin ancak bundan da daha güzeli sabah 30dk kardiyodur. Bulk döneminde sabahları aç karnına yapılan 30dk kardiyolar sonraki öğünlerden tam olarak faydalanmanı sağlayacaktır. Tabi yüksek kalori çok çok sert antrenman demek bunu söylememe gerek yok sanırım. Sabah kardiyosu ile antrenmanın arasında 8 saat olsun ve antrenmanına mutlaka 2 en güzeli 3 öğün alarak çıkman. Ben bulk dönemlerinde günde 7 öğüne kadar çıktığımı biliyorum bu nedenle antrenman öncesi öğün sayın ne kadar fazla olursa o kadar sert ve temiz idman çıkarırsın. Tabi antrenman sonrasına da min. 2 öğün bırakman toparlanman için önemli.
  7. Bulk kürü planlamam- yardım gerekli :)

    Decayı biraz daha geç gir ben genelde 7.hafta başlarım. Bu sayede boldenon açılmaya başlar decanın etkisini daha verimli alırsın. Özellikle 20. haftadan sonra tansiyonun ve baş ağrıların ciddi boyutlara ulaşabilir kızılaya kan verebilirsin, bu seni rahatlatır. GH kesinlikle çok yakışır. 2+2iu sabah ve gece yeterli 6'ya çıkmana gerek yok ancak adele üstündeki etkisini tam olarak görebilmen için min 6 ay kullanman şart. GH yanında insulin bu kürün etkisini maks düzeye taşıyacaktır ki bana göre bulk ın olmazsa olmazıdır. Uzun ester Lantus deneyebilirsin. İlk üç gün 5 10 15 iu ile başla ve kan şekerini kontrol et. Duruma göre günlük 30 iu'ye kadar çıkabilirsin. Tabi imkanın varsa özellikle eksik bölgelerini daha hızlı ilerletmek için IGF-1 kullanabilirsin ama bana kalırsa bu kadar silahı tek seferde harcama bunu başka bir küre saklayabilirsin ya da kullanabilirsin de tercih senin. Eğer igf-1 kullanacaksan follistatin yerine MGF kullanman daha doğru olur. MGF ile IGF-1 LR3 beraber uyumlu çalışır. En hızlı ve kaliteli büyüdüğüm dönemlerde bu iki peptid önemli rol oynamıştı. Tabi böyle bir kürde beslenme ve antrenmanın mükemmel olması gerekir. Mutlaka kardiyolara özen göster. Vücuda fazla kalori almak istiyorsan yer açmalısın ki bu da kardiyo ile olur. Kardiyo definasyonda olduğu kadar bulk döneminde de önemlidir. Kalbini korumak için 40mg Telmisartan kullan, diğer standart koruyucuları zaten bilirsin, söylemiyorum. Gayet güzel şablonu iyi oturtmuşsun başarılar dilerim.
  8. Definasyon da 0 karb alımı?

    Güne aç karnına kardiyo ile başla. 100mg kafein + L carnitine, yohimbine imkanın varsa fragment kullanabilirsin. Yağ oranına göre min 30dk ile 60dk arası. Kardiyo sonrası kas yıkımını önlemek için sıfır karb içeren eaa+ 10mg ve yine yağ oranına bağlı olarak düşük karb içeren tamamen yağsız ilk öğün. Bundan sonraki öğünler artık antrenmana hazırlık aşamasıdır ve vücut yağ oranına göre düşük karblı sıfır yağ öğünler tüketmelisin. Antrenmana gelince. Antrenman için kardiyolardan ve düşük karb nedeniyle enerjisiz kalan vücuda antrenman için hızlı karb vermen lazım. Bu dekstroz, maltodextrin, vitargo vb hızlı basit herhangi bir karb olabilir. Bunu 10mg eaa+ ile karıştır ve intra workout olarak kullan. Antrenman sonrası öğünlerinde yine yağ oranına bağlı olarak düşük oranda kompleks karbonhidrat alabilirsin. Akşam yatmadan önce min 30dk ile 60dk kardiyo. Hiç bir öğününde ekstra yağ kullanma. Yağlar zaten yumurta (sabah tek sarı kullan) ve etlerle birlikte gelecek. Aslında bundan sonrası yukarıdaki şablona göre bmr üzerinden bazal metabolizmanı hesaplayıp harcaman gereken kalori miktarını belirleyip makrolarını oluşturmak. Yağ yakımı için kalori açığı şart ve bunu aşırıya kaçmadan 200 300 kcal mertebelerinde tutman doğru olur. 500 kcal ve üstü kortizol ve katabolik durum demek toparlaman güç olur. Bu nedenle sıfır karb tavsiye etmem ancak eğer yukarıdaki sistemde uzmanlaşırsan insulin kontrolü için arada sıfır karb yapabilirsin. Tavsiye etmiyorum çünkü metabolizma hızını düşürüyorsun ve akabinde istediğin kadar karbı sıfırla vücut yağ yakımını durduruyor. Kesinlikle ilaçlara güvenmeyin eğer metabolizma yavaşlarsa yağ yakımı durur. Bunu ne tren ne de başkası engelleyebilir. İnsulin direnci ve metabolizma hızı bu işte anahtar kelimeler.
  9. Genotropin içinde kan

    Böyle bir şey başıma gelmedi ama sıkıntı olacağını düşünmüyorum zaten fazla kalmamış içinde, bitir hepsini. Karın bölgesi artık vurulamayacak kadar incelince yan arka bel bölgesinden ve/veya kalça üstündeki yağlı bölgeden yapıyorum. Derinin yağlı kaldığı en son bölgeler buraları oluyor bende.
  10. Başlıkta da belirttiğim gibi PCT' de yepyeni bir dönem başlıyor gibi. Alınan sonuçlar mükemmel. Bildiğiniz gibi klasik PCT protokolünde HCG sonrası Tamoxifen ve Klomen uyguluyoruz. Yeni durumda ise yine HCG yapılıyor ancak sonrasında haftada bir 0,1mg triptorelin uyguluyoruz hepsi bu. Bunu bir hafta arayla iki kere yapıyoruz PCT bitiyor:) Türkiye' de triptorelin, DECAPEPTYL isimli bir ilaçta mevcut ve piyasada bulunabiliyor. Tek sıkıntı 400 küsür liralık fiyatı. İleride hesaplı muadilleri çıkacaktır diye umuyorum. Takip etmekte fayda var. En azından elimizde alternatif bir tedavi yöntemi daha olmuş olacak. Ve teknik anlamda da bir çok avantajları mevcut. Bunu başka bir başlıkta yazacağım. Bu bilgi vücut geliştirme yapan yarışmacı bir doktordan (gerçek tıp doktoru, akademisyen vs. değil) geliyor. Bu nedenle kesinlikle dikkate alınmalı.
  11. Aci yardımm tren kürü

    300mg tren yanında 750 testo fazla. Trenin verimini düşürüyorsun ayrıca enantat olması da baska bir sıkıntı. Testo azaldıkça trenin etkisi artar ancak bu sefer yan etkileri de artar, optimum nokta bilinmeli. Onun yerine masteronu arttırmanı tavsiye ederim. 300mg propionat, 450mg masteron, 300mg tren A çok daha verimli çalışırdı. Nefes darlığı için soruyorum bu ilaçlar haricinde başka bir uyarıcı alıyor musun? Efedrin, clen, sinefrin, yohibine vs...? Günlük kafein miktarın nedir?
  12. "Tecrübe bilginin denenmiş halidir" der Ahmet Enünlü hocamız. Tam da bu cümleye yakışır bir yazı olmuş, tebrikler @L0ving Bir de sürekli o mucizevi hareketi arayanlar var ki evlere şenlik.. Her antrenman başka bir program, adele neye adapte olacağını şaşırıyor:) Bir kas grubunun bir hareketi gerçekten hisseder halde ağırlık arttırarak çalışmaya başlaması için bir süre geçmesi gerekiyor. Bu süre zarfında artık hedef kas grubu doğru açıda ve doğru ağırlıkta gerçekten hissedilerek ve yardımcı kas grupları minimum seviyede devreye girerek çalıştırılır. Her hareketin en az bir kaç haftalık hedef kas grubu üzerinde bir oryantasyon süresi vardır. Eğer siz sürekli hareket değiştirirseniz bu evliliği her seferinde başa sararsınız. Yine hoşuma giden Serdar Aktolga'nın sözü "oldschool olan diğerinin içinden geçer.." Fazla maceraya gerek yok işin püf noktasını @rastlantisal kardeşim harika özetlemiş, gerçekten tam olarak vücut geliştirmeyi anlatıyor.
  13. Igf vurulduktan sonra yemek süresi

    Aynen öyle, nereyi çalışıyorsan o bölge. IGF/MGF aslında profların gelişimi geride kalmış bölgeleri eşitlemek için sıkça kullandıkları bir yöntemdir. Sırt için yandan latlara yapman yeterli.
  14. Igf vurulduktan sonra yemek süresi

    Ek olarak magnezyum ve çinkoyu düzenli al yoksa kramplardan dolayı çok acı çekersin, IGF adelenin sürekli sert ve dolu olmasını sağlıyor. Yani 24 saat bir pump hali oluşuyor. Su ve sodyum dengen de iyi olmalı. Biraz zor bir konu tecrübe ettikçe bünyene göre çözmelisin.
  15. Gh kullanımı

    GH'ın kardiyoya bir etkisi olmaz, bunun için antrenman öncesi fragment kullanman lazım. Çalışanını bulmak zordur ve pahalıdır.
  16. Igf vurulduktan sonra yemek süresi

    IGF adeleye yapılır, insulin iğnesiyle antrenmanda çalıştığın bölgeye uygulaman gerekiyor. Buz aküsüyle yanında taşıyacaksın. Antrenmandan hemen sonra hangi kas grubunu çalıştıysan oraya bölüştürerek (bilateral) yapmalısın. Akabinde birer ölçek whey+eaa+glutamin içeren bir karışım içmen çok faydalı olur bundan yarım yarım saat sonra da normal öğününü yemelisin. MGF ve IGF'i uzun süre kullanmış biri olarak deri altı uygulamanın verimli olduğunu düşünmüyorum.
  17. Gh kullanımı

    GH mutlaka ama mutlaka aç karnına kullanmalısın. Tavsiyem 2 ünite gece yatmadan önce (son öğününü 2-3 saat önce yediğini ve sindirdiğini kabul ediyorum) 2 ünite de sabah uyanınca. Deri altına (göbek bölgesi ya da arka bel bölgesi) insulin iğnesiyle yapacaksın. Saizen kalemsiz olduğu için enjektöre çekip yapman lazım. 1 mg 3 ünite İnsulin iğnesinde 2 ünite 8,25 noktasına denk geliyor. 8 buçuk gibi alırsın bu iki ünite yapar. Bahsettiğim turuncu uçlu 0,5ml insulin iğnesi. Üzerindeki scala 10 20 30 diye gider ve 50de biter. 50 birim 0,5 ml demek. Günde 4 ünite beslenme şekline göre ya bulk ya da definasyon olarak çalışır. Saizen piyasadaki en pahalı gh, umarım eczane almışsındır aksi halde çalışmayacaktır. Çalışmayacağı gibi içindeki kortizon ve insulin ciddi sıkıntılar doğurabiliyor dikkatli olmak lazım.
  18. Gh kullanımı

    Eğer antrenman ve beslenme düzenini oturttuysan en az bir kaç sağlam kür yaptıysan (üç/beş yılı devirdiysen) formun ve kas kütlen belli bir noktaya geldiyse gh kullanabilirsin ancak şöyle bir durum var bu noktaya gelmiş birinin foruma girip GH ile ilgili bu kadar basit bir soruyu sorması düşündürücü. Senin daha işin çok başında olduğunu düşünüyorum ve gh ile başlamanı doğru bulmuyorum en azından kesene yazık, hiç gerek yok.
  19. Yemeyi unuttugumuz besinlerin geri dönüşü

    Vücut geliştirme obsesif kişileri çok sever Diğer taraftan emin ol o uyku senin için o kadar değerli ki bırak öğün atlasın. Vücudun ne yapacağını bilir ileriki dönemlerde vücudunu dinlemeye başlayacaksın o sana ne yapman gerektiğini söyleyecek. Kalori hesaplarını günlük değil haftalık yapmak lazım, özellikle bulk döneminde dalgalı karb çok etkilidir tabi bünyeye göre değişebilir denemekte fayda var.
  20. Gh kullanımı

    Düşük dozda, haftalık 100mg deca alabilirsin ama kürün süresi nedir? Anabolik etkiden ziyade sinerjik etkilerini kullanacaksın. Eğer kürün bitmek üzere ise yeni küründe kullanırsın. Deca almak istemiyorsan şimdilik gh için yazdığım kullanım metodunu denersin ama yine de eklem ağrısı kaçınılmaz. Seninki biraz ortaya karışık olmuş. Yerinde olsam böyle bir kürde turinabol ve masteron yerine npp/deca alırdım. Küçük bir doz bile gh ve testo ile birlikte güzel işler ortaya koyabilirdi tabi tecrübeli birinin desteğini alman lazım. Protokolü daha çok hacim kürüne çevirip karb ve proteine yüklenirdin. Daha sonra propionat masteron winstrol/oxand ile definasyon yapabilirdin. Tabi kür burada tren acetat ister ama deneyimli biriyle yapabilirsin bunu.
  21. Kürde hastalık

    Tam olarak iyi oluncaya kadar testo dozunu düşür, ne alıyorsun bilmiyorum haftalık 150mg geçme. Doktora git ne verirse kullan. Antrenman kardiyo vs yapma, dinlen. Tam olarak iyileşince antrenmana devam. Öğünlerinde karbı düşür protein ve sebze ağırlıklı beslen. Antrenmana geri dönünce çok çabuk toparlarsın, bizler sayısız defa yaşadık bunları. Kesinlikle dinlenmen ve iyileşmen en önemlisi aksi halde antrenman hastalık sürecini uzatmaktan başka bir şeye yaramaz.
  22. Yurtdışı uçuşlarında steroid taşımak

    Bagaja verdiğin sürece bu ölçekte ilaç hiç bir sıkıntı yaratmıyor, belki 50ye yakın ülkeye bu şekilde gidip geldim. Ama mesela uyku apnesi için kullandığım cpap aletine takık durumdalar her seferinde açıp bakıyorlar çözemedim.
  23. Gh kullanımı

    Evet normal. GH eklemlerde su tutar bu da ağrıya neden olur. Tek seferde 4 üniteden fazla kullanma. İdeali sabah kalkar kalmaz (becerebilirsen sabah 4) ve gece yatmadan önce 2'şer ünite yeterli. Doğru etki için en az 6 ay düzenli kullanım şart ve bu esnada kürlerini akıllıca programlaman lazım. Temiz ve kalıcı büyümenin anahtarı gh ve insülindir. Hiç bir madde bunlardan daha etkili ve kalıcı kas kazanımı sağlamaz bunu bilmek lazım. Tabi gelişmek için ağır ama çok ağır çalışman gerekiyor fakat eklem ağrıların izin vermiyor, paradoks, ne yapılacak? Kurtarıcı deca veya npp'dir, kürlerinde bunlara yer vermen lazım. Kür protokolü oluşturmak başlı başına bir sanattır. İlaçların birbiriyle sinerjisini ve yan etkilerini çok iyi bilmek lazım. Beslenme antrenman ve protokol bir bütün olmalı. Programlar senelik yapılmalı. Hatta gerekirse 2 yıl 3 yıl bulkta kalınmalı. Tabi ki arada geçici definasyonlar yapılmalı bu hem dinlenme ve adele armonisini görme açısından önemli hem de rebound için önemli. Konu çok kapsamlı. GH vuralım büyüyelim şeklinde bir dünya maalesef yok. Çok dikkatli, akıllı ve sabırlı olmak lazım. Bu işte çok hızlı kas kazanıyorsanız (ki kas değildir o) bilin ki o kadar çabuk gidecektir. Uzun süreli kalıcı hacimli kaliteli adele sabırla inşaa edilir, kesinlikle ilaçla değil. İlaç sadece dikkatli kullanılması gereken bir araçtır. Bu forumun da en sevdiğim yanı her zaman mantığı savunması. Herhalde başka bir ilaç forumunda olsam bu sözlerimle atılırdım ki yıllardır burada bu tür yazılar yazıyorum
  24. Genotropin ve zayıflama

    Eskiden hgh bu kadar pahalı değildi definasyon amacıyla kullanırdık, üç günde bir kalem bitirdiğimiz olurdu (bu protokolün dinamikleri çok farklı kimse denemesin). Tabi bunu doğru bir kür, antrenman ve beslenme ile desteklemek şartı ile. Şimdi fiyatlar uçtu. En doğrusu imkan olduğunda büyüme amacıyla bulk döneminde kullanmak olur. Sabah ve akşam 2şer ünite yeterli ancak etkili bir görüntü için min. 6 ay şart. Kısaca artık definasyonda yüksek fiyatı nedeniyle kullanmak pek akıl karı değil yukarıda arkadaşlar yazmış diğer alternatifler daha mantıklı. Tabi dersen benim için bütçe sıkıntı değil definasyonda en etkili kullanım için çalıştığın bölgeye antrenmandan hemen önce 2 ünite yine aynı bölgeye antrenmandan hemen sonra 2 ünite ve akşam yatarken 2 ünite olacak şekilde uygulayabilirsin. Bu protokol tren acetat, propionat ve oxan. ile desteklenirse ve güzel bir karbonhidrat kontrolü sağlanırsa tam olarak yarışma formu yakalanabilir. Ancak sabah ve antrenman sonrası kardiyo şart.
  25. Pct siz arka arkaya kür

    Her kür öncesi ve sonrası mutlaka kan testi alın arkadaşlar. Testin nasıl hangi şartlarla verileceği bu forumda çok detaylı olarak yazıldı çizildi, aratarak bulabilirsiniz.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×