Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

MediumSize

Üye
  • İçerik sayısı

    23
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

MediumSize kullanıcısının son zaferi 8 Eylül 2020

MediumSize en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

MediumSize Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

Güncel Profil Ziyaretleri

427 profil görüntüleme
  1. Ventolin efedrin ?

    Teşekkür ederim hocam
  2. Ventolin efedrin ?

    Metin hocam merhabalar. Size bir kac sorum olucak cevaplarsanız sevinirim. 73 kiloyum %16-17 yağ oranım var, %10 a cekmek istiyorum fazla hacim kaybetmeden. Kafein aspirin ve efedrin kombinini nasıl kullanmalıyım? Beslenme olarak ise hedeflemem gereken kalori eksiği ve makrolarımı nasıl tutmalıyım? Kardiyo ve antreman planlamasını nasıl yapmalıyım? Cevap verirseniz sevinirim hayatım hocam hep zayıf oldum yağ yakma sorunum hic olmadı ama covid yüzünden karantina zamanında okul ve spor olmayınca istemediğim tarz yağlandım.
  3. Definasyon kür günlüğüm

    @Emrahtkty bu arkadaşın yaptığı ilk şey değilmiş kanka baksana bu konuya denk geldim burada da aynısını yapmış hahahaha bu arkadaşı iyice analiz etmek lazım aslında, psikoloji ile ilgilenenlerimiz varsa üzerinde calışma yapsın
  4. Only testo kürü (burak hoca ile)

    Hahahhaahaha
  5. Yağ yakmada yardıma ihtiyacı olan bir genç

    bu yağ oranında bu fotoğraf açısı ile zor anlarsın.
  6. Yağ yakmada yardıma ihtiyacı olan bir genç

    Senin amacın direk zayıflamak zamanın varsa kardiyoyu sabah aç karnına yap, akşam üzeri ağırlık antremanı+hit kardiyo yap Antreman sonrası ilk 1 saat hiç bir şey yeme, Sabah kahvaltıda ve akşam yatmadan bitki cayı ic vucutundaki ödemi atması icin Günde 4-5 litre su tüket Antremanlardan önce kafeini kademeli olarak artır. Ve en önemlisi alman gereken kalori miktarını protein ve sağlıklı yağlardan al(zeytinyağı,kuruyemiş)karbonidrathı düşük tut.
  7. Kürde 8. haftam lütfen yardım eder misiniz hocalarım (fotolu destek)

    Son durum nedir?gelişim ne safhada
  8. Podyum yağ oranına ulaşmak

    Hormon olmayan ilaçlar var ama İlaçsız bir insanın podyumda şansı 0
  9. 2.0 tdi jetta mı 1.6 cruze mu 1.6 fsi passat mı ?

    Hiçbiri. Anladığım kadarı ile arabalardan pek anlamıyorsun cünkü bütcem kısıtlı diyip otomatik arac bakıyorsun ve 3üde sana satarken ve binerken masraf cıkartıcak arabalar.Arabaların biri izmir biri istanbul biri konyada sen tam ortada mı kalıyorsun ? Sadece 2 km yol gidiceksen güzel bir bisiklet al, bu sıcakta cekilmez diyorsanda toplu taşıma kullan hergün 3 gidiş 3 geliş versen yılda 2160 tl yapar oda seni zora sokmaz.
  10. Çift bölgeden tek bölgeye gecmelimiyim

    Saolun hocam forumda çok iyi bilgiler veriyorsunuz ama full bodyde size katılmıyorum ben her bölgeden 2 hareket yapıyordum 1 gün idman 1 gün dinlenme şeklinde bir hafta 4 gün bir hafta 3 gün gidiyordum antremana ve gayet geliştim belki split ve yahut başka bir idman programı yapsam daha iyi gelişirdim ama fullbody ile de hacim aldım
  11. Marka güvenilir mi?

    Yerli üretimlerde hijyen konusuna hiç önem verilmiyor,bir kaç kişi ile sohbet esnasında kullandıkları ilaclar yüzünden vücutlarında et beni çıktığını duydum bunun yeterince steril ortamda üretim yapılmadığından kaynaklandığını düşünüyorum cünkü bir kac forum sitesinde daha görmüştüm. Totalde 100-200 lira ucuz temin edicez diye riske atmaya gerek yok.
  12. Bulk kürü 8. hafta gelişim sürecim

    Maşallah abi baya iyi form
  13. Zayıflarken kas kaybı

    önerdiğiniz nedir peki makroları tamamlayarak yağ yakımını uzun vadeye yaymayı mı oneriyorsunuz, yani kilo alırken +300+400 kalori fazlası hedefliyorken kilo verirkende bu -300 -400 mü hedefleyelim
  14. 40 kg versem 1cm uzarmiyim ?

    Peki siz mi ölçtünüz 2.5 cm uzadığını? Yoksa ömer mi söyledi te allahım
  15. Definasyon için yardım

    Bende 1 aydır only testo yapıyorum 2 kilo aldım bu ayın sonuna kadar daha devam ettirip definasyon yapıcam. Nasıl kombine edilmeli ilaçlar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×