Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

cavalera

Üye
  • İçerik sayısı

    123
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    3

cavalera kullanıcısının son zaferi 2 Aralık 2021

cavalera en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

93 Mükemmel

cavalera Hakkında

  • Yaş 48
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 13-10-1975

Profil Bilgileri

  • Yaş 48
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Burak hocaya tesekkurler konu icin. Baska yerde bulunamayacak bilgiler bunlar. Paranoya kismina ozellikle dikkat etmek gerekiyor. Tren kullandigim donemde oyle bir paranoya olmustu ki, esim beni aldatiyor paranoyasina kapilmistim. Eve normal geldigim saatlerden daha erken geliyor, arabayi bir iki mahalle asagida park edip (hanim gormesin geldigimi diye) eve dalip dolaplari, balkonu ariyordum. Allahtan durumu fark ettim ve trenden uzaklastim. Bir daha da tovbe, haftada 100 mg bile olsa bulasmayi dusunmuyorum.
  2. Ayakta kalçaya enjeksiyon

    Ilk basladigim gunden beri yuzlerce kez ayakta, ayagim yere basili yapiyorum kalcadan, bugune kadar bir veya iki defa odem oldu o da buyuk ihtimal benim hatamdan kaynaklandi. Baska bolge denemedim o yuzden yorum yapamiyorum.
  3. Enjeksiyon sonrası ağrı

    Her zaman kullandigim urunu bu hafta soldan enjekte ettigimde dort gun bende de agri oldu, buyuk ihtimal sinire denk geldigini dusunuyorum. Yukarida da denildigi gibi urunun 1ml icindeki ilac miktari fazla ise o da yapabiliyor ki zamaninda mix bir urunde ve enanthate de 1ml=500mg kullanmistim, direk 1 ml veya uzeri enjekte ettigimde ateslenme, enjeksiyon bolgesinde agri yasamistim. Bunun uzerine enjeksiyon arasi gunleri azaltip 1 yerine 0.5-0.6 ml vurmaya baslamistim ve gecmisti. Ayrica urunu siringaya cekmeden once sicak suyun icinde 2-3 dakika tutmadigim, isitmadigim zamanlarda da bende agri yaptigi olmustu.
  4. Satin aldiginiz saticiniza saygim sonsuz, zamaninda ZPHC hatri sayilir derecede kullandim, yasadigim ulke urunun uretildigi Cin Halk Cumhuriyetine sinir komsusu olan bir ulke. Ona ragmen bazen sahtesine denk geldim ki kod sitesinde urunun orjinal oldugunu gosteriyordu (analizler urunu ortaya cikartiyor zaten). Bundan sonra marka degisikligine gittim ve su anda gayet memnunum kullandigim urunden. Bu sebeple yeniden temin ettiginiz saticiya olan butun saygimla beraber urunun gercekligini kod ile degil de analizlerlerle dogrulamaniz, umarim benim gibi gercek urun kullaniyorsunuzdur. Iyi sporlar, sagliklar dilerim.
  5. Testo-deca-anapolon

    Genetik olarak ailemde ince bacak ve calf sorunu hep vardi. Sene basinda kafaya taktim, haftada 1 bazen iki gun idmanlarda 6-8 set calf calistim, ayrica her pazar sabah 07.00'de en az 15km parkta kosu grubumuzla kosu yaptim (genelde yari maraton 21.2 kosuyoruz, bir kere de tam maraton kostum 42.2 km). Kurunde etkisiyle calfta gelisme aldim, bu yasima ragmen gorsel olarak epey fark var. Ben kafaya taktigim icin denedim basarili oldum, eksik goruyorsaniz sizde haftada en az 2 calismayi deneyebilirsiniz.
  6. Anlık chat özelliği

    Zamaninda bende forumlarda moderatorluk yaptim, mesajlasma forumlarin ana mantigi olan "Paylasma" ruhuna tamamen aykiri. Herkes ozelden mesajlassin, sorunlarini cozsun, o zaman foruma ne gerek var? diye bir soru geliyor akillara. Forumlarin ana mantigi yillar sonra bile ayni sorunu yasayan kisilerin gelip o konuyu bulmasi, yorumlari okumasi. Kisisel gorusum forumlarda mesajlasma olmamali, bu sekilde bilgiye tum arayanlar ulasabilir.
  7. Tablet kürü steroid sorum var ?

    Son 15-20 gundur mk-677 kullaniyorum, ben pek bir etki alamadim, acikma hissi olmuyor. Onun yerine sekeri az gainer daha basarili olacaktir diye tahmin ediyorum.
  8. Askere gideceğim sizce ne yapmam gerek

    Askerde spor ile alakali ne zaman bir yazi gorsem aklima istemsiz bir sekilde su video geliyor. Affiniza siginarak paylasiyorum Askerde Spor
  9. Pregnyl - ovitrelle piyasada yok nasıl bulunur?

    Eger Rusya'ya gidecek yada yasayan tanidiginiz varsa eczanelerde recetesiz fotosunu ekledigim urun 500ui, 1000ui, 1500ui ve 5000ui olarak satilmakta. Daha once 1000ui olanini kullandim, en son gectigimiz ay 1500ui olanini da denedim ise yariyor. Bir kutuda 5 adet distile su ve urun bulunmakta, bir tanidik varsa sordurun zor da olsa eczanelerde bulunuyor.
  10. Bu markaları bilen var mı? androchem ve zphc

    Onceki kurlerimde kullandim ZPHC, Cin Halk Cuhmuriyeti menseeli marka. Eger orijinal ise gayet guzel calisiyor. Fiyat konusuna birsey diyemem zira yurtdisinda yasiyorum ve temin ediyorum.
  11. Benelux pharma markası

    Selamlar, Aram bolumune Benelux Pharma yazar ve ara tusuna basarsaniz urunle igili acilmis bir cok konu gorebilirsiniz. Kolaylik olmasi icin sizin yerinize yaptim, su sonuclar cikti; Iyi forumlar, 1 - 2 -
  12. Amerikan animal cuts

    Animal Cuts yilla once kullanmistim, cok etki alamamistim. Son 2 aydir Black Mamba urununu kullaniyorum, 5 hafta ameliyat yuzunden ardinda da 2 hafta pandemi nedeniyle spor salonlari kapali oldugu icin antrenman yapamiyorum, ona ragmen 87 kilodan 83'e indim. Spora yapamadigim icin ill ki kastan kaybettim ama ozellikle gobek bolgesinde ve belin yanlarindaki yaglarda gozle gorulur azalma oldu. Urun tanitiminda yazdigina gore merkezi sinir sistemine etki ediyor ve aclik hissini koreltiyor. Gercekten de sabahlari evden cikarken 06.15-06.30 gibi ac karnina ilk tableti iciyorum, oglen 12.00'ye kadar zerre acikmyorum, oglen yemegi yedikten sonra 15.00 gibi ikinci tableti iciyorum ve gece eve gittigimde 21.00-22.00 gibi birazda mecburiyetten yemek yiroum, zerre acikma olmuyor. Bu sekilde beslenmek elbette ilerleyen donemde zarar veecektir vucuda ama ilk defa bir urunden bu etkiyi aldigim icin yazmadan gecemedim. Turkiye'de bulabilirseniz degerlendirin dedim bu urunu.
  13. 19 yaşında kısa süreli kür kullanımı

    Bu kadar tecrubeli insan kure girmeyin diyor size zararlarindan bahsediyorsa inanin zamaninda kendi yaptiklari hatalardan aldiklari dersler yuzunden ayni hataya dusmemeniz icin yaziyordur. Bende ayni sekilde kisa surede tek kure girmenin size bir faydasi olmayacagi yonunde. Elinize gececek bir miktar parayi beslenemenize ayirmaniz bence dahah iyi olacaktir, askerlige basladiktan sonra oradaki ortami test eder, maddi durumunuzu duzeltip biraz da tecrube kazandiktan sonra tam anlamiyla istediginiz kuru destek alarak yaparsiniz. Sizi anlayabiliyorum, heyecanlisiniz, hemen kure gireyim bir anda buyuyeyim, hacimleneyim istiyorsunuz ama maalesef oyle olmuyor, olsa etrafta Mr Olympia dolu olurdu.
  14. George peterson - mr.Olympia 2021 - otel odasında ölü bulundu

    Bu haberi okuyup spor yapan cocuguna "Bak protein tozu kullaniyormus o yuzden olmus" diyen ebevenyler olur diye korkmuyor degilim. Benim kizim ilgilenmiyor bu sporla, ilgilense her turlu destegi de verirdim o ayri bir konu.
  15. 7-10 Ekim tarhileri arasinda duzenlenen MR.Olympia 2021'de 212 Klasik Fizik kategorisinde yarisan ve bu sene favori gosterilen 37 yasindaki Geogre Peterson otel odasinda olu olarak bulunmus. Haber henuz yeni oldugu icin cok detayli bilgiye ulasamadim, olum nedeni henuz bilinmiyor, Bakalim otopsi sonucunda ne cikacak.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×