Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Selcuktuncer

Üye
  • İçerik sayısı

    2
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Selcuktuncer Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Nalbur
  • Konum:
    Bursa
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kesme ve hacim kürü

    Arkadaşlar bu konuda bana fikir verebilecek kimse yok mu?
  2. Kesme ve hacim kürü

    Selamun aleyküm arkadaşlar, forum üyeleri, yöneticiler tüm kardeşlerim abilerim. Uzun araştırmalar neticesinde en mantıklı forumun burası olduğuna karar kıldım. Uzun zamandır sizleri ve paylaşımları takip etmekteyim. Çok yakinen tanıdığım bir arkadaşım bu siteden defalarca alışveriş yaptı ve çok memnun. İsmim selçuk bursada yaşamaktayım, iş sebebiyle 1 aydır istanbuldayım uzun zamanda burda kalacam. Sizden yardım istediğim bir konu olmakta. 90 kilo 175 boy yaş 25 daha önce 1 kür deneyimim oldu 3 senedir vücut geliştirme yapıyorum. 6 haftalık thaiger pharma propionat ve masteron ile yağ temizleme işlemi yapmaktayım ve çok iyi sonuçlar ile memnun kaldım. 6 haftalık propionatı tamamladıkran sonra adele ekleme evresine geçip cypionat ve tren ile devam etmek istemekteyim. sizlere sorularım şunlardır. 1-) kanka propionat varken reseptörlerde testo varken cypionat enjeksiyonu kaç günde vücuda girip çalışmaya başlar? Kısa esterlerin bitmesine 2-3 hafta kala 250 250 eklemeye (ön yüklemeye) başlamam gerekir mi? (Thaiger 300mg cypionatı var: 250cypionat 50mg propionat...) 3 hafta var kısa esterin bitmesine şimdiden cypionat ekleyimi...? (Burdaki amacım propionatı bırakınca cypionat çalışana kadar vücutta testo düşmesin birbirini yakalasın...) 2-) tren olarak enantat mı yoksa parabolin mi tavsiye edersiniz?? ikiside thaiger ürünü ve %100 calısmakta geçtiğimiz yarışmaya arkadasım hazırlandı ve kullandı cok memnun 2. Oldu... tren enantat 400mg haftalık ağır mı olur iyi bir trende? parabolin ise 75.5 mg bir tüp haftada 3-4 enjeksiyon mu yapılmalı? tren dozları ne olmalı şuanda 78 kiloyum burdaki amacım temiz diyet ile gidip ufak ufak adele eklemek aynı zamanda yağları tamamen yakmak... diyetime çok sadıkım. yanıtlarsanız çok sevinirim değerli abiler tşkler şimdiden kafam çok karışık.....

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×