Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

onursnl

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

onursnl Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testo boldenone dianabol kürü

    Merhaba bende bu kürü yaptım 12 hafta yeni bitti 4 hafta daha uzatmak istiyorum , testo bolde tren yapsam son 4 hafta faydası olurmu yoksa fazla mı olur ? Daha önce tren hiç kullanmadım sadece testo ve boldenon
  2. Test-boldenon-dianabol kürü ne kadar faydalı olur !

    Dediğiniz gibi kullanacağım kilo açısından ve kas kütlesi açısından etkisi olacak dediğinizden anladığım kadarıyla turinabole ile biraz tolere edecek en azından 14 haftalık kür her halükarda işime yararmı sizce testo boldenon olarak yoksa decamı mantıklı ?
  3. Test-boldenon-dianabol kürü ne kadar faydalı olur !

    14 hafta kilo açısından istediğim seviyelere çıkarırmı beni ? Kas kütlesi olarak istediğim için decayı felan istemedim sorduklarımda o daha çok su tutuyor deniyor , ayrıca turinabolu araştırmadım bu kürde ne gibi etkisi olur benim açımdan ?
  4. Merhaba 27 yaşındayım 5 yıldır fitness yapıyorum ve biraz daha hacimlenmek istiyorum. Boyum 171 kilo 71 yağ oranım 9-10 civarı testo-boldenon kürünü 10 hafta kullansam ne kadar faydası olur uzun vadede bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olup yorumlarını paylaşırsa sevinirim. Şuanki formum resim de göründüğü gibidir. Not: olmak istediğim kilo 75-76 kastan alarak bu kilolarda olmak istiyorum yağ veya su değil
  5. Testo ent - bolde - dianabol

    merhaba bende 5 yıldır fitness yapıyorum ve kür yapmadım daha önce 171 boyum 71 kilom var biraz daha hacimlenmek istiyorum salondaki hocalara sorduğumda bolde testo kürünü öneriyorlar sizce ne kadar faydası olur ? bu konuda tecrübem olmadığı için araştırmadan girmek istemiyorum.
  6. 16 haftalık kürden sonra kaç hafta ara ?

    Bu 16 haftalık kürde ne kadar büyüdün , ne kadar kilo aldın bilgi verir misin faydasını gördün mü bende bu kürü merak ediyorumda
  7. Deca sonrası 2.Kür test+tren+bold

    Merhaba bu kürden 10 kilo aldığınızı belirtmişsiniz acaba kastan mı aldınız yağdan mı bende kararsız kaldım da bu kürüde boldenon kürünü de öneriyorlar ama büyüme açısından bu daha iyi diyorlar bilgi paylaşımı yapar mısınız
  8. Testo ent - bolde - dianabol

    Bende bu kürü merak ediyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×