Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Tyler_durden

Üye
  • İçerik sayısı

    22
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tyler_durden kullanıcısının paylaşımları

  1. Bulk kür planlaması hk.

    Bolde arkasına 4/6 hafta arası düşük testo gidip daha sonrasında uzun estel tren ile devam etmeyi planlıyorum. Sonrasında duruma göre primabolon veya boldeye bağlanabilirim tekrardan. Cevapsız bırakmadığınız için teşekkürler.
  2. Bulk kür planlaması hk.

    Merhaba arkadaşlar, Boy 1.76 kilom 91 kürün 14. Haftasındayım 9. Hafta tahlillerimi ekledim. Şimdi sormak istediğim kürü tamamladıktan sonra Bulk’a devam etmek istiyorum. Testoyu 250 çekip 4/6 hafta arası düşük Doz testo gidip tahliller doğrultusunda bu haftalar içerisinde ufak bir pct yapıp tekrar bolde kürüne dönsem sizce mantıklı olur mu. Yoksa 250 testo 3ünite gh ile koruma amaçlı 6 ay 1 sene gitmek mi mantıklı olur. Açıkçası kararsız kaldım. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Testo e. bolde kürü 9.Hafta

    Merhaba arkadaşlar , kür ve tahlil sonuçlarım ekteki gibidir. 9.hafta tahlil sonuçlarını aldım. Değerli yorumlarınızı rica ederim.
  4. Baba oluyorum

    Tebrik ederim. Sağlıkla gelsin inşallah.
  5. Pct hk.

    Merhaba, Enant bolde 20 hafta arkasından 10 hafta prop tren acent.ile Kürümü tamamladım. Son enjeksiyon 5 gün sonra değerlerim. Pct konusunda destek rica ederim.
  6. Ürünlerin marka analizi hk.

    Merhaba, Ekteki ürünlerin marka ve kalitesi hk bilgi sahibi veya bu markaları kullanan arkadaşlar var ise değerli yorumlarını bekliyorum.
  7. Ürünlerin marka analizi hk.

    Kesinlikle katılıyorum dediklerini ben 2 senedir kullanıyorum. Hatta şuanda kürdeyim. Tabi çalışıyor desem yalan olabilir korona yüzünden test yaptıramıyorum kür içinde artık pct girmeden önce yaptırdığımda unutmazsam buraya yüklerim sonuçlardan daha net olur çalışıp çalışmadığı Enant 350 450 bandında satıyor getiren arkadaş piyasa baktığımızda yine sizin söylediğiniz gibi çok fazla piyasada yok olan yerlerde de 200 tl civarında teşekkürler cevap için 🙏
  8. Andro medicals

    Benim 2 senedir kullandığım ürün tren, prop, enant, bolde herhangi bir sorun yaşamadım enant fiyatı yaklaşık 350 450 bandında ilk elime aldığımda kutu ampul kalınlığı kabartmalı yazıları açıkçası kaliteli gözüktü gözüme etki olarak ilaçlar bende ve arkadaşımda çalışıyor. Tabi bunu yine bu kür bitiminde test sonuçlarını unutmazlar atarım sizlerde görebilirsiniz. Şuan öalum korona dan dolayı hastaneye gitmiyorum. Türkiye de pek satan da yok sanırım.
  9. Merhaba Enant, bolde kürüne igf eklediğimizde Kür içinde armidex vb bir Koruma kullanmayıp östrojeni baskılamadan kas gelişimi üst seviyede tutmak için. Multivitamin, omega, çinko, magnezyum, lv52, Q10 gibi multivitamin ile destekleyerek maximal kaç hafta kürde kalınabilir. Ayrıca önerileriniz ve desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
  10. Enant. bolde ve kürü hk.

    24 28 hafta gibi düşünüyorum aslında dediğiniz gibi kan tahlillerine göre dengeleme yapmak daha iyi olur teşekkürler cevap için
  11. Epilepsi ve steroid hk.

    Merhaba, İlk defa nöbet geçirdim. Ve teşhis olarak epilepsi dendi kappra 500mg günlük 1000 mg olarak başladım. Daha sonrasında ekstra bir nöbet vb geçirmedim. Daha önce kür geçmişim var. Kür epilepsi nöbetlerini tetikler mi? Konu hakkında destek rica ederim.
  12. Epilepsi ve steroid hk.

    Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Geçmişte kürde veya kür dışında zaman zaman göz yaşarmam oluyordu. Koku kısmını hatırlamıyorum. Kol bacak hareketlenmesi veya titremesi zaman zaman oluyordu. Dediğinize göre daha öncesindede nöbet geçirmediğim için anlamamış olabilirim. 2 hafta önce ağır grip geçirdim. Grip ilaçlarının tetiklemesiyle birlikte ilk ve inşallah son olacak nöbeti geçirdim.
  13. Kür hakkında destek.

    Merhaba Definasyon kürüne başlamak istiyorum. Resimde ve ekte belirttiğim üzere kendime bir planlama yaptım. Bu planlama doğrultusunda iki günde bir 100 prop 100 masteron olarak ilk 2 hafta ve clen ekleyerek gideceğim 3 hafta küre tren dahil edeceğim. Fakat 5 günde bir 100 vurmayı düşünüyorum. Etki alırmıyım. Yada prop gibi 2 günde biremi dönmem daha doğru olacaktır.? Örnek olarak 1 2 hafta 300 prop 300 masteron ve clen 2 10 hafta 300 prop 300 masteron 200 tren 10 12 hafta 300 prop 300 masteron Küre son 6 hafta kala winstrol veya Son 1 ayında fragment eklemeyi düşünüyorum. Hangisi daha iyi olacaktır. Yukarıda belirttiğim kür için Kür içinde kullanacağım mct için destek bekliyorum. önerebileceğiniz. Farklı planlama varmıdır.
  14. Kür sonrası pct hk.

    Sustanon ve primabolon küründen çıkalı yaklaşık 15 gün sonrası tahlil sonuçlarım. Pct konusunda destek rica ederim.
  15. Merhaba ; 3.küre girmeyi düşünüyorum 2 kür pt dahil biteli 35 gün oldu son tahlil sonuçlarımı göre yorumlarsınız sevinirim. İyi günler.p
  16. Merhaba , Yaklaşık 1 ay sonra ekte belirtilen mix kürüne başlayacağım mct tavsiyeleriniz nelerdir? İlk 2 hafta 2ml 3.haftadan itibaren 3ml olarak düşünülmektedir.
  17. Mix düşünüyorum mct tavsiyeleriniz nelerdir.

    bilen birisi çıkar umarım 😕
  18. Kür sonrası pct önerileriniz

    12 haftalık bir kür den çıktım testislerde küçülme mevcut kür içerisinde sadece proviron kullandım. Bugün itibariyle armideks başlıyorum yrn pregly 1500ui 3 günde bir olarak hcg tamamlayıp sonrasında pct ile devam edeceğim. Bu arada cevap vererek ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
  19. Merhaba , Testo enant. Tren enant. Bolde undecy ilk hafta diana bol küründen çıktım ve son iğneyi yaklaşık 10 gün önce attım pct önerilerinizi bekliyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×