Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Karslı

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Karslı Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Diyet planlamam. - sıfır karb -

    Herkese merhaba... 170 boy,86 kg,15 yağ oranım var..Daha önceden 14 haftalık bir testo bolde danabol kür geçmişim var. boyum kısa olduğu için kütleli duruyorum hemen hemen heryerde dikkat çekiyorum diyebilirim. Ancak aynada baktığımda ben kendimi beğenmiyorum karın fazla açık değil,kollar çok az açık.Boy ve kilo oranına bakıldığında yağ oranım vs aslında çok iyi ama şöyle bir düşündüğümde bu spor estetik sporu ben ve benım gıbı bır cok arkadasın(eminimki bu forumdada var) kütle yapıcam diye yağ torbası olup çıktığı bir ortam var spor salonlarında. 170 boy 86 kgde 15 yağ oranı ideal aslında tatlı bir yag oranı ama ben ustumu cıkarmaya utanıyorum arkadas ortamında insanlar işi bilmediği için hayvan gibi adamsın karın nerde dicekler bugun itibariyle sıfır karbonhıdrat diyetine basladım.. 10 gün boyunca sıfır karb alıp,11.gün 250 grm ( pişmemiş ağırlık ) basmati yukleyip sonra tekrar 10 gün sıfır karb alıp 11.gün bunu tekrarlıcam ilk 2 ay; 10 grm BCAA,15 grm Glutamine,600 grm pişmemiş tavuk,500 grm yeşillik,13 yumurta beyazı 3.ay ; 10 grm BCAA,15 grm Glutamine,Cleanbuterol,30mg Oxandrolone,700 grm pişmemiş tavuk,14 yumurta beyazı,500 grm yeşillik 4 ve 5.ay; 10 grm BCAA,15 grm glutamine,cleanbuterol,30mg oxandrolone,500 mg testo prop ( hergün 100mg),winstrol(winstrol sadece 5.ay gunde 50mg kullanılcak yani diyetin son ayı ),800 grm tavuk,15 yumurta beyazı,500grm yeşillik bu şekilde kadame kademe takviyeleri arttırdıgım bir program hazırladım.İlk önce doğal olarak atabildiğim,daha sonra oral destekleyicilerle yağı atmakta zorlandığım bölgelerle uğraşmak,son olarak testo propla artık diyetteki son rütuşları yapıp defineyi bitirmek gibi bir plan yaptım.Daha sonra testo cyp,tren enant,bolde kürüne girip saf adale kasma yoluna baslıcam. siz beslenme ve program hakkında ne dusunuyorsunuz ?
  2. Kür sonu tedavide kolaylık

    Salonda pct icin hastaneye giden bi arkadas vardi.Doktor cocuga boyle seyler bidaha kullanma cok zararli,hormonlarin kendiliginden yerine gelir tedaviye gerek yok demis Su 2 cumleyi duymak icinde 150 tl muayene ucreti vermis Yani isin ozu doktorlar steroiddir pct dir bilmiyor dostum adama ilaclarin ismini soluyosun suratina bakiyor
  3. Genesis trenbolon enanthate

    Beyler Genesis Trenbolon Enanthat kullanan var mi ? Varsa nasil kalitelimiydi ? Testosunu kullandim gayet iyi calisiyordu treni bilemicem.
  4. Ilk kür düşüncem

    evet fazla bi yaglanma söz konusu değil.Bence o kadar yuksek değil yağ oranınız 17*18 cıvarlarında. 500 testo,400 bolde,danabol başlangıc kürü önerimdir
  5. Ilk kür düşüncem

    Yag oranin cok yuksek.Hacim kuru yaparsan daha kotu bi goruntu ortaya cikacak. Ek olarak bu yazdigin dozajlarda bulk kuru sana hic bisey katmaz.Enanthat kullanicaksan en az 500 olmali. Benim sana tavsiyem 400 prop - 300 masteron -winstrol kuruma kuru.
  6. Bulk - marka ( bir kaç sorum olacak )

    Benimkisi bir oneridir.Bu mesaji sana degil konuyu acan arkadasa yazdim hayirdir iranmi satiyosun ustune alinipta cevap verdin ? Cevremdeki herkes defalarca kure giren insanlar iran kullandilar,bende iran kullandim.750 MG ye kadar ciktim.Dostlarim ve abilerimde benim dedigimi destekliyor.Iran 5 para etmez.Ha bunu diyenler senin gibi cit kirildim vucuda sahip olan insanlar degil ha bilgin olsun.100 kiloluk kutleye sahip olan insanlar.Attigin yorumlara goz gezdirdim simdi defalarca kure girmis gibi bi havan var oyle yazilar yaziyosun.Sana aci bir sir vereyim vucuduna soktugun kimyasallarin hakkini verememissin.Sen iran kullanmaya devam et kelin ilaci olsa kendi basina surer demisler. Bu isi profesyonel ve ciddi anlamda yapan herkes iranin en dandik testo oldugunu soyleyecektir.Iran kullanilir kotu degildir ama vasattir. @v0lkan eline iran gecmis bosa para verme kullan mesela ama kure giricem diyipte iran almak sacmaliktir.
  7. Tecrübeli arkadaşlar

    Bence ilaclarla alakasi yok
  8. Bulk - marka ( bir kaç sorum olacak )

    Iran testo bes para etmez bosa sokma vucuda. Genesis orjinalse guzel marka iyi calisir.
  9. Ikinci bulk kürüm ?

    18 hafta tren kullanmak adamı mahfeder Kimine göre 2.kurde 12 hafta tren girmek bile fazla.10 hafta yeterli diyolar. Decayı sevmiyorum.Balon yapıyor adamı çevremde kullananlar var.Kas kütlesi değilde balonla şişirilmiş gibi duruyosun.Ek olarak yan etkileride cabası.Salondaki antrenörüm defalarca küre girmiş hemen hemen piyasadaki bütün peptidleri steroidleri kullanmiş birisi.Şuana kadar sadece deca kullandıktan sonra ereksiyon sıkıntısı yaşadım decanın zamanı geçti artık tavsiye etmem dedi.Bu arada amacım sağlam bir bulk olduğu için tren koyuyorum zaten Decanın etkisi 200 ise trenin 400. Kürümün 18 hafta olma sebebi boldenonun uzun vadede çalışan bir ilaç olması.12 den sonra platoya çıkıyor boldenon oyüzden 16-18 arasi ideal.
  10. Ikinci bulk kürüm ?

    Herkese merhaba. 20 yaşındayım,168 boy 81 kiloyum. Yaklaşık 8-9 aydır bu forumu takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş. 12 hafta 500 Testosteron Enanthat,400 Boldenon ve Danabol kürüne girmiştim.Kürüm yaklaşık 2 ay önce bitti. Kürden istediğim verimi alamadım.Testte olmadım zamanım yoktu ama ilaçların dibine kadar çalıştığına asla ihtimal vermiyorum. kollarımı bulk 45-46 cm yapmadan define kürüne girmeyi düşünmüyorum.İlk öncelikle bulkun hakkını vermek lazım bence. Bulk beslenmem şöyle söyliyim günde 15 yumurta beyazı,8-10 brokoli,300 grm yulaf,500 grm tavuk veya kırmızı et kesinlikle olur.Onun dışında şeker hariç herşeyi yiyorum dürümdür odur şudur.Yarışmacı değilim icabında. Benim kafamda planladığım kür şu şekilde ; 1-12 Hafta : 500 Testo Enant - 400 Boldenon - 300 Tren Enanthat - Danabol 12-18 Hafta : 500 Testo Enant - 400 Boldenon sizler ne düşünüyorsunuz ? Varmı şunu çıkar şunu ekle dediğiniz birşey.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×