Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

jacklorenzo

Üye
  • İçerik sayısı

    26
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

jacklorenzo Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. Kürüme bugün başlıyorum yardımlarınızı bekliyorum

    1 ampul sustanon 1 ampul rimabolon bugün yap. Perşembede kalan kısmı ysparsın. Eğer hijyene dikkat edersen ödem yapıcağını zannetmiyorum.
  2. Tarihi geçmiş bazı ilaçlar

    Geçen sene tarihi yaklaşık 1.5 - 2 sene geçmiş balkan sustanon kullandım. Herhangibir sıkıntı yaşamadım. Etki olarakta gayet iyiydi.
  3. Sivilce sorunu yardım

    Enginarın üzerine limon sıkıp birazda elma sirkesi ilave et . Bu şekilde tüketirsen iyi gelicektir. Deniz ve güneşte gayet iyi iş görür. Krem olarakta Madecassol ve Sudo krem önerebilirim. Sudo kremi sadece sivilcenin üzerine sürmelisin . Sivilce olmayan yere sürüldüğünde sivilce çıkartabiliyor. .
  4. Genesis pharma yerli üretim olduğu ispatladı

    https://anaboliclab.com/lab-results/brand-name/genesis-rejuvenation-products/genesis-trenbol-100-lab-test-results-2017-09-18/ Buda yabancı kaynak test sonuçları. İçerğine tren koymayı unutmuşlar😁
  5. Genesis marka düşünceler acill

    https://anaboliclab.com/lab-results/brand-name/genesis-rejuvenation-products/genesis-bolde-250-lab-test-results-2017-07-24/ Boldenon test sonucu sen karar ver
  6. Deca dick sonrası deca kürü

    https://m.vitaminler.com/urun/ocean-ultimate-1200-mg-balik-yagi-30-kapsul-7478 Bu ürün içerik olarak çok iyi fakat bu sene fiyatını çok şişirdiler malesef..
  7. Hindistan tayland gibi ülkeler de steroid üretimi yapmak serbest mi?

    Hindistan da serbest steroid üretimi. Tayland da 2009-2010 civarı üretim yasaklanmıştı diye okumuştum. Thaiger pharma fabrikayı Hindistana taşımıştı diye biliyorum. Hindistan da üretim yapan Thaiger, Alpha, Andro Medica benim bildiğim..
  8. Son kullanma tarihi geçmiş danabol balkan pharma kullanılır mı?

    Bir buçuk yıl son kullanma tarihi geçmiş sustanon kullandım. Herhangibir sıkıntı olmadı.
  9. Stereoid kürü ve pct

    Bence o hocandan kesinlikle uzak dur. Sıfır bilgiyle küre girmek sağlığın açısından risk teşkil ediyor. Başta bir araştır neyin ne olduğunu öğrenmelisin. Bu sitede bir çok konu var. İllada ben araştırmayla uğraşamam veya vakit kaybedemem dersende. Bu sitede @Loving ile iletişime geçebilirsin. En azından neyin ne olduğunu söyler..
  10. Anapolon

    Anapolon 50 mg alıyorum ilk hafta 3 - 3.5 kg arası aldım. Şuan ikinci hafta bitecek. Bu üçüncü kürüm karb. İlk iki kürüme göre biraz daha aşağı çektim hızlı kg almamak için ama buna rağmen daha fazla kg aldım.
  11. Son kullanma tarihi

    Herkese selamlar. Merak ettiğim konu son kullanma tarihi geçmiş steroid kullanılabilirmi? Kullanılabilirsede son kullanma tarihi geçmiş steroidin sınırı ne olmalı? Son kullanma tarihi geçmiş steroidin kullanıldığı taktirde etkisi ne olur?
  12. Peptide sciences hepsi sahte

    Efe tatarın sitesi tam bir karaktersiz. Geçen sene banada kelek ysptı. Watsapptan etmediğim küfür kalmadı. Hepsinede yarabbi şükür dedi.
  13. Danabol en fazla kaç hafta kullanılmalı

    Yüzde sırtta göğüste kollarda çıkıyor. Sudo krem ve kükürtlü sabun kullanıyorum. En azından azaltıyor.
  14. Danabol en fazla kaç hafta kullanılmalı

    Testo C ve Boldenon küründeyim 7. Haftaya giricem danabol 30mg kullanıyorum. 8. Hafta kesicem kür süresi 16 hafta. Şuan için kür iyi gidiyor. Milk thistle yada nac 600 1 tablet kullanıyorum. Suyuda bol içiyorum. Herhangibir sıkıntı yok şuan. Sadece steroid kullanırken her zamanki sivilce sorunu..
  15. Vucudum yüzünden psikolojim bozuluyor

    @thevolker gereken cevabı vermiş. Bende buna ilaveten dostum kesinlikle intiharı aklından bile geçireyim deme, yeterki inancını kaybetme herşey düzelir. @Loving le iletişime geçmelisin destek için. Benim tavsiyem psikiatriylende görüşmeyi düşünmelisin.. Umarım herşey yoluna girer..

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×