Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Nisay67

Üye
  • İçerik sayısı

    268
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

Nisay67 kullanıcısının son zaferi 2 Şubat 2022

Nisay67 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

40 Mükemmel

2 Takipçiler

Nisay67 Hakkında

  • Derece
    Uzman
  1. Çölyak hastalığı ve body building

    Arkadaşlar, aranizda çolyak hastasi, gluten intoleransi olan var mı? Bu sekilde nasil bir beslenme plani uyguluyorsunuz.
  2. Nouveaux ghrp 6

    Urunu 5 gundur gunde 3 sefer toplamda 600mcg kullaniyorum. Aciktirma konusunda bir etkisi olmadi. Vurduktan biraz sonra dilde hafif uyusma, ilk iki gun biraz bas agrisi yapti. Bugunku enjeksiyondan sonra odada unutmusum 4. 5 saat disarda kaldi tekrar dolaba koydum ama bozulmustur sanirim. Bu peptidlerinde alayi yalan dolan, iclerinde ne bk oldugu belli degil. Parasiyla bile urun bulamiyosun adam gibi.
  3. GHRP 6 Nedir ? -Kullanım Rehberi

    Arkadaslar ghrp 6 sulandirilmadan once sogutlmasi mi gerekiyor. Yoksa oda sicakliginda sulandirildiktan sonra mi dolaba konacak?
  4. Nouveaux ghrp 6

    1400 tl. Gecen sene nisanda sormustum 800 idi. Euro ile satiliyor. İnsallah aciktirir ya aksam kullancam antenman sonrasi.
  5. Nouveaux ghrp 6

    Arkadaşlar selam. Çok güvendiğim bir satıcıdan, Güneşli merkezli bu ürünü aldım. İçinde kendisine ait 1.3ml suyu var. Şuan kullanmadım akşam kullanıcam, sadece iştah açması için aldım growth filan ilgilenmiyorum. Daha önce alan kullanan oldu mu? Ben etkilerini yazicam kullandıktan sonra. Birde 0.5lik siringa ile 2 cizgi sanirim 100mcg yapiyor. 10mg için 1.3 ml su az gibi hesaplama konusnda biraz zor olacak gibi.
  6. Nouveaux fragment

    Güneşliden ... Den mi aldınız hocam? Ben bu marka iyi sağlam bir marka diye biliyorum?
  7. Niye herkes ilaç kullanmaya başladı ?

    Body Building bir HORMON sporudur!!
  8. Lantus sorunsalı

    Hocam bu kanser ilacı galiba, bi sakatlık olmasın?
  9. Blueskypeptide

    Arkadas şu ülkeden nefret ettik ya, yani zaten ürün bulmak zor bide sahtemi orjinal mi onun derdine düsüyoruz. Motor yaginin bile sahtesi var bu nedir ya
  10. Almanya berlinden ürün

    Arkadaşlar, haftasonu 2 günlüğune Berline iş seyahatim var. Oradan alabileceğim peptid, eczane veya lab ürünü, ne olursa artik alabileceğim önereceginiz ürün var mı? Sarms vs? Krauzbergde kalicam.
  11. Lantus sorunsalı

    Dostum denemedim mi, kutu kutu kullandim. Boldenon ve mk677 dahil. Yok abi su içmek bile zulum gibi gelir mi insana. Şöyle bi mantik yüruttum ot içinde insan delo gibi acikirya, sebebi kan sekeri dusuyo. İnsulinde kan sekerini dusurcegine gore aciktirma amacli kullanmayi dusundum. İstahsizligi cekmeyen bilemez.
  12. Lantus sorunsalı

    Bende tam iştah için insülin denemek istiyordum ki bu başlığa denk geldim. mk677 kullanmıştım. şuan nanox ghrp 6 kullanıyorum fakat sıfır iştah. beni bu sporda en çok zorlayan konu iştah oldu. metinav hocam, iştah için eczane ürünü kısa ester insülin bulabilir miyiz. bilginiz varmı? @metinav
  13. Nanox ghrp 6

    bildiğim kadarı ile yok. 6 ayda bir tam kan testi yaptırırım. sorun olsa çıkardı diye düşünüyorum.
  14. Nanox ghrp 6

    Daha önce ghrp 6 kullanıp acıkmayan var mı?
  15. Pharm-tec marka

    uzun süre yoktum. konuyu açan benim. arkadaşlar pharm tec olağanüstü kaliteli birinci sınıf bir markadır. güncel fiyatları bilmiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×