Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kaslıveofkeli

Üye
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

kaslıveofkeli Hakkında

  • Derece
    Deneyimli
  1. Arimidex kullanımı hakkında yardım !!

    Arkadaşlar nolvadex tamoxifen piyasada bulamadımm3 haftadır arıyorumm. Elimde armidex vardı pct için arimidex başladım 3 günde 1 tablet alıyorum 20 gün kullanacağım . Sorum şu nolvadex tamoxifen yerine armidex kullanılırmı. Ben kür esnasında proviron kullandım kür sonu arimidex de olur dediler 3 günde 1 tablet . Olay ostrojeni baskılamak olduğu için sorun olmaz dediler . Sizin düşünceniz neler ?(ayrıca preglyn kullandım 1500 iu 2 kere kullandım 6 gün ara ile. Ve günde 50 mg klomen alıyorum ) Kürüm 13 haffa testo en 500 mg ve boldenone 400 başldım 650 mg a kadar yükselttim )
  2. Nolvadex eş değeri ?

    Arkadaşlar nolvadex piyasada yok eş değer ilaç olarak ne kullanabiliriz acil yardım edin .
  3. Arkadaşlar boldenone testo kürnün 13. Haftasındayım.büyük bir şirkette işe gireceğim ve şirket bikaç evrak istedi . Hemogram testi (tam kan sayımı) istediler. Biliyosunuz boldenone kırmızı kan hücresi sayısını arttırıyor. Raporda çıkarmı acaba bilginiz varmı . Napmam lazım yada ?
  4. Proviron kullanımı !

    Arkadaşlar ben testo boldenon kürünün 12 . Haftasındayım . Antiostrojen kullanmıyorum proviron 50 mg kullanıyorum . Sabah 25 mg akşam 25 mg alıyorum fakat ara sıra akşam almam gereken provironu unutuyorum haftada bir muhakkak oluyor. Sorun olurmu bu acabs ?
  5. Tren acetat Yardım !

    Kürüm 20 hafta İlk 10 hafta 500 testo enant 400 le başlayıp 600 boldenone aldım . Şuan 11. Haftadayım testo pro a döndüm temiz büyümek için . Yani 11-20 400 testo prop ve 600 boldenone yapcam . Tren acetat eklemek istiyorum elimde 3000 mg bvs tren acet var fakat çekiniyorum yazılanlardan dolayı . 86 kiloyum 4. Kürüm . Tren acet düşük doz kullansam 225 300 mg arası sıkıntı yaşarmıyım ve yanında koruyucu olarak ne almalıyım cabaser kaç günde bir tüketmeliyim . Şuan proviron 50 mg + vitamin c + çinko kullanıyorum . Yardımlarınızın için teşekkürler .
  6. Tren acet dozaj hakkında !!!

    Arkadaşlar 1-10 testo ent 500 mg 1-7 boldenone 400 mg 8-10 boldenone 650mg Kürümün 10. Haftası bitmek üzere . 11-20 hafta 300-400 mg testo p 11-18 hafta 650 800 mg boldenone ( aslında boldenone bvs ve omega karıştırıp kullanıyorum . Sonrada aldım boldenonun yarısını o yüzden farklı markalar oldu. Omegabın ampulleri 250 mg yani ben haftada 650 wurmuş oluyorum o yüzden . 800 e çıkaracağımdada muhtemelen 750 mg felan vurulcam belki 1000 bile olabilir . Şuan su tutumu yok 650 almama rağmen ve sadece proviron kullanıyorum . ) Sorum şu arkadaşlar : 11-18 hafta tren acet eklemek istiyorum elimde şuan 3000 mg var ama kaç mg kullanmalıyım bilmiyorum . Sadece yağ yakmak istiyorum bu kür 4. Kürüm . Amacım yağ yakmak 225 mg yeterli olurmu acaba veya 300 mg ? cabaser eklemelimiyim ve kaç mg almalıyım . Arimidex eklemeliyim . Tren aldığımda ne kullanmalıyım bilmiyorum . Yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler .
  7. Arkadaşlar merhaba 10 haftalık testo enantat boldenone küründen sonra direk kürü kesmeden testo prop boldenone tren acet kürüne geçecektim . Şuan 9. Haftadayım testislerde küçülme 8. Haftadan sonra başladı 500 testo 600 boldenone alıyorum son 2 haftadır . Ondan önce 500 testo enant 400 boldenone alıyordum . Yalnız işin garip tarafı küre başladığımdan beri 3-3.5 kilo alabildim 9 haftada. Ama amacım temiz hacim almaktı we bunu yaptığımı düşünüyorum çünkü daha önce deca boldenone testo kombine edip kullandığım için ve defalarca kullandım o yüzden tek boldenone dan etki alamayacağımı biliyodum . Güzel hacim aldım 9 haftada 3.5 kiloya göre fakat testislerimdeki küçülme yüzünden definasyon kürüne geçmeye tereddüt ediyorum . Sizce geçmelimiyimmdirek . Aşırı küçülme yok ama definasyonda boldenone u 600 dan 800 lere çıkaracağım 300 mg da tren acetat ve 400 mg testo prop alacağım . Kür içerisinde proviron çinko c vitamini biotin gibi vitaminler tüketiyorum . Sizce 10. Haftadan sonra 10 hafta definasyon yapsam sıkını olurmu.
  8. Enjeksiyon Günlleri Hakkında Yardım!

    Normalde Enjeksiyonları Perşembe 500 Testo 400 boldenone yapıyordum.Şimdi boldenonu 600 e gelecek haftalarda 800 e yükselteceğim . Sorum şu : perşembe günü yaptığım 500 testo 400 boldenone enjeksiyonunu artık cuma 250 testo 200 boldenone pazar 200 boldenone salı 250 testo 200 boldenone şeklinde yapsam sorun teşkil edermi. Hepsini bir günde vurulmak istemiyorum artık 9. haftadayım antriostrojende almıyorum . yavaş yavaş ilaç almak için böyle yapmayı düşündüm . Zaten bir hafta sonra propionate e döneceğim için ister istemez bu şekle dönecek enjeksiyonlar .
  9. Shree Gamma Omega

    Anladım kardeşim senin durum biraz değişik yağ oranın yüksek bayağı benim yağ oranı sana göre düşük yani 4 karın kası belirgin . Küre daha yağlı girdim yağ oranım düştü hacim aldım ve 2 kg daha aldım 6.haftam daha bitmedi. Bakalım ne olcak .
  10. Hocalarım arkadaşlrım kürün 5. Haftası bitti 500 testo 400 boldenon kullanıyorum daha önce kür yaptım 5. Haftasına kadar anca 2 kilo kas alabildim gelişme gerçekten var vucutta git gide gelişiyorum ama bi kaç kilo daha almak istiyorum . Az kilo almamın sebebi temiz beslenmem . Sorum şu 1) 6 . Haftadan itibaren boldenonu 600 mg e çıkarmak istiyorum 11. Haftadan itibaren de dozu 800 mg e çıkarmak istiyorum sorun olurmu ? Kürüm 18 - 20 hafta olacak . 2) testo enantathı 10. Haftadan sonra kesip yerine 300-400 mg propionate kullanmak istiyorum . Esteri değiştirsem sıkıntı olurmu ? Olacağını sanmıyorum ama genede sorayım istedim . 3) proviron çinko ve c vitamibi kullanıuorumm. Dozajlar attığında provironu kesip 2 günde bir yarım tablet arimidex almak istiyorum ve 10. Haftadan itibaren 300 tren acet eklicem cabaser kaç mg kullanmalıyım . Boldenon için proscar kullanmalımıyım kullanmasam bi sıkıntı olurmu . Teşekkğrler.
  11. Kürü kesmek.

    Arkadaşlad 500 testo en 400 boldenone ve 30 oxandralone kürümü 4. Haftası bitti ve kesmek istiyorum. 4.kürüm bu ama ilkdefa saçlarının bukadar döküldüğü gördüm ilk defa bukadar sinir yaptı ilaçlar bende ve işlerimden dolayı yeterince antreman yapamıyorum . Kürü 4.haftasında kessem sizce pct yapmam gerekirmi?
  12. 500 testo 400 bolde 30 anavar kürünün 2. Haftası bugğn gitcek ama sağ yumurtama bir ağrı giriyo iğne batması gibi sebebi ne acaba . Sabah akşam 25 mg proviron alıyorum . Ağrı iğne batması gibi ani giryo hemen geçiyor nedendir acaba ?
  13. Arkadaşlr ilkdefa bacaktan enjeksiyon yaptım . Öncelikle şunu söyliyim iğneyi hızlı saplamadım yavaş sapladım siyah uclu iğneyi. Diz kapağımdan 7 8 parmak yukarı yaptım şırıngayı geri çektim hava geldiğini kontrol ettim vs. 250 mg testo ve 200 mg boldenon mix vurdum yaklaşık 30 saniye sürmüştür ilacı enjekte etmem ve ilacı enjekte ederken ağrı olmadı fakat iğneyş çıkardıkdan 1 dk sonra ağrımaya başladı pazartesi gecesi yaptım iğneyi hatta 12 yi geçmişti artık salı olmuştu. Fakat 2 gün olcak nerdeyse ağrı hala var . Bacağımı kapatıeken ağrı oluyo kas ağrısı gibi . Antremana ilk başladığımız zamanlar yaşamışızdır kollarımızı bükemeyiz bicepsimiz ağrır ya aynı o şekil bacağımın içinde küçük bi kas gurubu ağrıyo ağrı diz kapağımla wurduğum yer arasında özellikle diz kapağıma yakın ince bir yerde çekilme gibi bir his oluyor ince bir sertlik var acaba iğneyi hızlı saplamadığımdan mı oldu bilmiyorum ama bacak nasıl çalışcam merak ediyorum şişkik morarma yok cuma günü 2. İğneyi wurup cuma bacak çalışcaktım ama öteki bacağımda böyle olursa iş kötü . Sadece bacağımı tam açınca ve tam bükünce sorun oluyo . Bükemiyorum içi dolu gibi kasılıyor acil yardım lütfen napmalıyım. Diğer iğneyi daha yuksrımı wurmalıyım . Şimdiden teşekkürler
  14. Yardım PLEASE

    Testo bolde kürüne gireceğim fakat enjeksiyon konusunda kararsızım Pazartesi 500 testo , perşembe 400 boldenone mi yapsam Yoksa pazartesi 250 testo 200 bolde ve aynı şekilde cuma 250 testo 200 bolde mi vurululmalıyım . Birde testonile boldenon aynı enjektore çekilip vurulabilirmi ?
  15. ACİL YARDIM. BU MARKAYI BİLEN VARMI?

    Hocalarım merhaba.Geçen gün bir kaç ilaç aldım ilaclarım balkan pharma ve bvs fakat testo yu daha önce hiç kullanmadığım bir marka olan VOGEL LABOR verdi satıcı çünkü elinde güvenilir bi testo enant yoktu. Kutuda barkodu chek kodu vardı kontrol ettim sitesinden onay verdi . İlacın çalıştığını söyledi. Bende ilacı aldım fakat aklıma takılan birşey var . Yabancı sitelerin hiçbirinde yok bu marka ve internette sadece türk satış sitelerinde mevcut. who .is den kontrol ettim siteyi 2015 de alınmış domain 2016 da güncellenmiş. Bu marka hakkında bilginiz varsa lütfen acil paylaşın arkadaşlar küre gireceğim fakat eğer bu markanın ilaçları konusunda bir sıkıntı varsa çöpe atıcam . acil yardım!!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×