Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

boss41

Üye
  • İçerik sayısı

    200
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

boss41 kullanıcısının son zaferi 19 Eylül 2020

boss41 en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

94 Mükemmel

boss41 Hakkında

  • Derece
    Uzman

Platform İstatistikleri

Profil Bilgileri

  • Konum:
    KOCAELİ
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

Güncel Profil Ziyaretleri

1.245 profil görüntüleme
  1. Benelux pharma cutmix deneyenler var mı?

    Kullanmadan bilemezsin . Arkadaşının yerinde olsam kullanıp sonucu görürdüm . Benelüxün bir ghrp6 sını kullandım level atladım zamanında sonra kullandığım ghrp6'lar boş çıktı hep , bpc157 çok iyi çalıştı , fragment aldım oda boş çıktı , artık peptid almıyorum bu markadan belki kullanacak olsam tb500 bpc157 sine yine şans veririm , ama sarms alıyorum mesela fiyatlar uygun ve içerik kaliteli hepsi çalışıyor bozmadılarsa hala .. benelüx testoları dolu güzel çalışıyor diğerlerinin hepsi boş .. sonuç olarak şans işi ama bpc157 aldıysa arkadaşın bence denemeye değer bir şans versin .
  2. Ruh hali olarak kendinizi en iyi hissettiğiniz testosteron dozu hangisi ?

    Yanına bir ghrp6 sıkıştır gitsin neden uğraşıyorsunki zaten peptidsiz kür gereksiz gibi birşey oluyor benim gözümde onca emek para veriyorsun , yanına bir tane peptid eklememek hata oluyor diye düşünüyorum .
  3. Benelux pharma cutmix deneyenler var mı?

    Benim kullandığım marka benelüxtü çatır çatır çalıştı çok güzel verim aldım kilolarım arttı eklemlerim güçlendi doldu eklem sıvı artışını dahi hissettim bpc157 de .. ama şöyle söyleyeyim bu markanın peptidleri şans işi bir dolu bir boş çıkıyor risk almak istersen al dene , garanti olsun diyorsan tek adres burak hoca.. whatsapp butonundan arayabilirsin .
  4. Tb-500 hakkında

    Tb500 ve bpc157 kullandım ve tahmin ettiğimden çokdaha fazla faydasını gördüm kesinlikle sakatlıklarda yada genel eklem tendon hassasiyetlerinde güçsüzlüklerinde mutlaka kullanılması gereken peptidler . Ayrıca rozasea hastasıyım hafif seyretsede yüzde kızarıklık ve enflamasyon yapıyor , Tb500 kullandığım süreçte baya azalmıştı cilt bariyerini güçlendiriyor enflamasyonu gideriyor yani genel olarak bir çok doku ve organa yönelik yenileyici onarıcı iyileştirici etkisi olan mucize peptidler diyebilirim .
  5. Sarms kullandıktan sonra pct gerekiyor mu?

    Bence steroidlere hiç bulaşma sistemi bozma pişman olma.. bu kürle uzun süre gidersin 12 haftaya çıkarsın dozaj artırısın vs.. daha fazlasını isteyecek olursan bu kombinasyondan sadece mk677 yi çıkartıp ghrp6 eklersin oda yetmedi ghrp6+igf yada iyice kafayı bozdun büyümekle insülin + igf ++ gider follistatin bile var birçok peptid seçeneği var istediğin gibi ekleme yaparsın bence steroid kullanıp sistemi bozmaktan bin kat iyidir bu benim görüşüm .
  6. Sarms kullandıktan sonra pct gerekiyor mu?

    Cardarine mk677 hiç birşekilde sistemi baskılamaz pct gerektirmez tabi merdiven altı üretimlerde içine herhangibir anabolizan katılmadıysa , marka seçimi önemli .. en az sistemi baskılayan sarms ostarindir , şöyle bir sarms kürü yapabilirsin pct gerektirmez diyebilirim 8 hafta Ostarine+mk677+cardarine+yohimbine güzel yağ yaktırır ve büyütür , aslında yüksek temiz karb yiyerek, sert antrenmanların sonuna kardiyolar ekleyerek yapılacak bir cleanbulk kürüdür ,700 gram pirinç yersin ama çok iyi yağ yakarsın ve kas eklersin . Tavsiye edilir , ben yanında bigjoyun thermo nator ürününü kullanıyorum ayrıca bir 3 gram asetil l karnitin ekliyorum içine çok etkili👌
  7. 500 den 1000 e çıkmak fark yaratmıyor değil ama dediğin gibi 1000 mg testo alıncada aman aman bir vücut yapamıyorsun hulk olamıyorsun birde şöyle birşey var "genetik" .. senin 1000 mgdan aldığın etkiyi adam 500 den alabiliyor hatta ilaç kullanmamasına rağmen kullanan adamdan daha iri ve kaslı gözüküyor . Aslında mg ve en baştada ilaç seçimi vücut tipine kas yapısına göre yapılmalı , bırak 1000 mg kullanmayı bir çok kişi boşu boşuna testosteron kullanıyor hormonlarını geri dönüşümsüz bozuyor ama kime ne anlatıcaksın ki ..
  8. Pct dönemi - kazanımlarımı korumam için gh kullanımı hk.

    Burak hocadan ghrp6 alman çok daha mantıklı olur , pctde büyütür adamı okadar diyeyim sana .. gh gereksiz maliyetli olur ..
  9. Mk-677 kullanmayı düşünüyorum mantıklı mı?

    Kardeşim Benelüx mk677 kullandım sağlam çalışıyor fiyatıda uygun tavsiye ederim o fiyata orjinal sarms olmaz diyenlerede inanma öyle bir dünya yok üretim maliyetleri sanıldığı kadar yüksek ürünler değil . Beklentilerini fazlasıyla karşılar, zaten sağlam yiyeceksin mk ile gelişim kaçınılmaz , 2 şişe kullanabilirsin 8 hafta yanına cardarine ekleyebilirsin . İleride steroidlere bulaşmadan gitmek istersen ghrp6 gibi peptidleri düşünebilirsin oda mk677 ye benzer çalışır ama çok daha etkili ..
  10. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Az su ile shakerda iyice karıştırmak lazım yumurta kokusu ve tadı yok ama biraz garip çiğ yumurtayı andıran hafif miğde bulandıran bir tatta vermiyor değil , sorun mu sorun değil biraz bal yada keçiboynuzu özü kattığınızda o tadı almıyorsunuz çok kolay kamufle ediyor . Zaten her shake yaptığımda mutlaka keçiboynuzu özü katarım clean bulkta dahi olunsa shakelerde gainer modunu yakalamak için biraz pekmez vs katılabilir yada direk dekstroz , maltodekstrin eklenebilir .
  11. Gideon pharma hakkında bilgisi olan var mı?

    Benelüxün sarmsları iyi , bu gideon markasıda benelüxün üst markası gibi düşünün aynı ekip yapıyor büyük ihtimalle ama içerik daha kaliteli tabi sonradan bozulabilir her markada olduğu gibi . Satıcılara göre yurtdışından getirip şişeledikleri ürünler yerli sayılmıyor sonuçta hammadde yurtdışından geliyor , adamların üstüne gitmeyin 😂
  12. Iran hcg hakkında bilgisi olan var mı?

    Malum sitelerde satılıyor iran eczane ürünü ama dolumu boşmu deneyen etki gören varsa yeşillendirsin .
  13. Kürde ayak şişmesi - sebebi ne olabilir?

    Ayaklarda bacaklarda ödem böbrekleri akla getiriyor direk ama inşallah öyle bir şey yoktur. Yerinde olsam doktor net bir şey söyleyene kadar anapolonu keserdim .
  14. Kardiyo sporlarında bizi uçuracak takviyeler ilaçlar?

    Cardarine olabilir diğer sarmslar eklenebilir bir iki tane , başka bir takviyeye gerek yok steroide falan , yukarıda arkadaş bahsetmiş nokta atışı ürünler vitargo ve hardline nox2 ama hardline Kgt ürününüde bir dene ekstra kahve falan içmene gerek yok içeriğinde kafein olan supplementler tüketirken .
  15. Yumurta akı tozu mu ? whey mi?

    Evet katkı deposundan alıyorum sahtecilikle uğraşacak bir firma değil , ticari olarak uzun süredir kendi işletmem için mal çektiğim bir firma , tabi bunun dışında sporcu ürünlerinide kullanıyorum herhangibir olumsuzluk yaşamadım . Birde akcan kimya var supplement aldığım oradada protein yoktu diye hatırlıyorum .

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×