Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

odi

Üye
  • İçerik sayısı

    156
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

odi kullanıcısının son zaferi 29 Şubat 2020

odi en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

58 Mükemmel

odi Hakkında

  • Derece
    Uzman
  1. Ileri seviye kizla konusma

    Kardesim taktiği veriyorum sana kızı karşına oturt, 50watt ampule 10 cm uzaktan 10 sn bak, (tabi ışık açık olsun) sonra kıza çevir gözlerini, hala kızı görebiliyorsan evlen gitsin lan...
  2. Bimde göğüse zam

    Hindi tavuk bulamiyorum beyler hicbir yerde, bimden ne guzel hindi gogus aliyordum simdi hicbir subede bulamiyorum. Dustuk mu gene tozlara...
  3. Evde yapılacak temel egzersizler

    Kardesim evde yapabilecegin en guzel itis hareketi sinav varyasyonlari cekmek, agirlik yelegi varsa yelekle yoksa tekrar ve set sayisina abanarak. Cekis icinde kapi barfixi. Bacak icin ne yapsan yeterli olmaz, ekipman sart.
  4. -70 kg dokum agirligim, 2 adet kisa (dumble) 1 adet uzun (burble) barim, -kapi barfixim, 2 adet push up barim , Birde kardio bisikletim var evde. Birseyler yapacagiz artik...
  5. Sadece testo ne kadar kullanılır?

    @Equipoise@metinav hocam aciklamis zaten, dogru anladiysam amacin recoveryni arttirmak ve hizlandirmak, dogru bir bakis acisi ben olumlu yararlanacagini dusunuyorum, zamanla arttirabilirsin.
  6. Buda benim kürüm burak hoca ile

    Basarılar kardesim takipteyiz.
  7. Sadece testo ne kadar kullanılır?

    Bütün yıl düşük dozaj kullanıyorlar, haftalık 100 enanthat vurup offsezonda hiç ilaç kesmeyenler var. Yarışmacı değilsen çok gerekli değil bence. Dozajı nasıl ayarlamayı düşünüyorsun ?
  8. 20 haftalık kür sonrası pct desteği

    Testis atrofisine bakman lazım, HCG dozajını düşük ve süresini kısa tutman yeterli olabilir. HCG ye gerek olmayada bilir.
  9. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    50 yulaf + 320 pirinc +100 makarna +50 yulaf : Bunlarin cig olarak tarttigini farzediyorum -520 gr karbonhidrat kaynagi tuketiyorsun. Bunlarin tamami karbonhidrat degil, makarna ve pirincte %80, yulafta %50-60 -Yani hesaplarsak 400 gr civari karb tuketiyorsun, kilona gore fena degil ama biraz daha arttirilabilir tabi artan antrenman yogunluguna paralel olarak. Patates ekleyebilirsin, patates cok kolay tuketiliyor mesela ben tok karna yarim kilo patates salatasini biraz baharat limon ve az zeytinyagiyla yuvarlayabiliyorum
  10. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    Yok yok hic oyle birsey yok ilacin gayet guze calismis icini ferah tut. Her cihazin ve kitin bir calisma araligi var, bazi kitler diyor ki mesela ben en fazla 16 en dusuk 1 i okurum onun altinda ki ve ustunde ki degerleri saptayamam. Senin ki 16 dan buyuk ama ne kadar buyuk belli degil belki 40 belki 50 ... yani kit en fazla 16 okuyabiliyormus, Bu gibi durumlarda aslinda dilusyon yapariz, seri dilusyon 10 kat sulandiririz serumu, cikan sonucu 10 ile carpariz ama onunla ugrasacak adam lazim tabi. Kurde ne kadar az ilac o kadar iyidir
  11. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    Yok yok hic oyle birsey yok ilacin gayet guze calismis icini ferah tut. Her cihazin ve kitin bir calisma araligi var, bazi kitler diyor ki mesela ben en fazla 16 en dusuk 1 i okurum onun altinda ki ve ustunde ki degerleri saptayamam. Senin ki 16 dan buyuk ama ne kadar buyuk belli degil belki 40 belki 50 ... yani kit en fazla 16 okuyabiliyormus, Bu gibi durumlarda aslinda dilusyon yapariz, seri dilusyon 10 kat sulandiririz serumu, cikan sonucu 10 ile carpariz ama onunla ugrasacak adam lazim tabi.
  12. Igf 1 kullananlar bakabilir mi ?

    https://peptidturkiye.com/forum/forum/13-igf-1-lr3-des/
  13. Ilk kür içi form ve tahlil destek

    Yerinde olsam, once decavit ve benexolu ardindan cok beklemeden bemiks c yi ve 4. haftalarda da danabolu birakirdim. Ilaclarinin dozu hakkinda kimse birsey diyemez, ama formun cok guzel beslenmen de guzel boyle devam et ve sabret.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×