Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Bay-T

Üye
  • İçerik sayısı

    3.807
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    115

Bay-T kullanıcısının son zaferi 3 Nisan

Bay-T en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4.215 Mükemmel

Bay-T Hakkında

  • Yaş 44
  • Derece
    Ordinaryüs
  • Doğum Günü 05-06-1979

Profil Bilgileri

  • Yaş 44
  • Meslek:
    Ticaret
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

10.284 profil görüntüleme
  1. Peptide science fragment 176-191 - fake mi?

    İade et almıyor mu geri?
  2. Ghrp-6 kullanmak istiyorum - iştah + kas hacminde artış yaşar mıyım?

    Güzel yorum ama ghrp yanına igf eklerse güzel etki alabilir 2,3 aylık zamanda.
  3. Peptide science fragment 176-191 - fake mi?

    Geçmiş olsun ama size sanki biraz müstehak Neden mi? Kimse buradan alışveriş yapmak zorunda değil ama 24 saat buradan destek alıp burada vakit geçirip Burak hoca ile en azından fikrini almadan ürün listesine göz atmadan böyle heyecanlar ararsanız zerre üzülmüyorum Eskiden üzülürdür bu arada. Bu konuyu oku yıllar önce açmışım hiç mi araştırmadın?
  4. Masteronu çıkar gerek yok bu kürde para masraf boşuna e2 kısmını arimidex veya tamoksifenle amacına yönelik terbiye edersin. Boldenon 500 yeterli 1000mg kısmında saçmalamış hoca dediğin kişi arkadaşlar haklı ve senin iyiliğini istiyorlar onlara laf söyleme dediklerini dikkate al. Yanına fit biriysen danabol eklersin 50mg yeter mis gibi işte
  5. Şimdi yeni olduğun için öğren diye anlatayım sana. Turinabol Dianabol Anapolon Bunların hep neredeyse aynı görevleri görüyorlar akrabalar yani. Ama etki alanı 1 den 3 e yükseliyor toksit etkileride öyle. Testosteronu baskılar ama ilaçsız alanların o korkusu olmalı sen zaten yüksek dozdan testosteron alacağın için baskılasada sen onu hissetmezsin zaten 5. hafta keser kürüne devam edersin. O yüzden kullanabilirsin korkulacak bir şey yok.
  6. Treni çok üst düzey bende eklemek isterim 400 mg için muhteşem keskinlik ve doluluk alaacaksın @SERKO sarms için bana göre şuan tr en iyi sarmlaara sahip marka acı tatlı olayına gelince rad+mk+lgd denedim gayet iyi şimdi sr ve gw yaz için define olayım diyorum biraz onlara baktım ucundan biraz acıydı diğerlerine göre.
  7. Bulk kürümü daha da nasıl zenginleştirebilirim farklı ilaçlarla?

    Daha bişey ekleme zaten elindekiler yeterli kür son only testo gidersin veya yok ben illa ekleyeceğim diyorsan saarms veya peptidlerle zenginleştirebilirsin.
  8. Yani totali üst sınara çekip biraz senin psikolojini toplamak için ama 1 amp vermezler daha fazla yazarlar genelde.
  9. Nac600 - doktora yazdırabilir miyim?

    Aile hekimi veya tanıdığın varsa özelde 2dk yazdırırsın. Aile hekimleri kırmıyor yazıyor genelde çok sık yazdırmadığın sürece.
  10. Pharm tec ve zphc sahte mi?

    Saadece ox ile ne yapmayı planlıyorsun? ox ne yapar vücutta ne yapması için aldın?
  11. Gh hormonu kan şekeri ilişkisi?

    Kan şekeri ile doğrudan bağlantısı var ne kadar düşük o kadar fazla etkili çalışır gh.
  12. Clen + oxandrolone kürü sonrası pct

    Mct gerektirir. Gerekir sağlığın için önemli özelde danışma yönlendirir Yani güç, sertlik, doluluk verir ama yüksek yağ oranındaysan bunları ne kadar algılayabilirsin o kısım tartışmaya açık.
  13. Sp labs tren 200 kullanıcı yorumları hk.

    Düz trenn en ve acetat denedim yanıltmaz performans olarak parabolan balkanda yıllar önce denemiştim bulursan kullan. Tren acetat ve parabolan aynı şeyler gibi düşün tren en daha serttir.
  14. Testosteron + boldenon + danabol ilk kür eksik bir şey var mı?

    Tamam yani salondaki hocan sallamış o zaman danabol turinabol aynı anda olmaz öyle bir hata yapma danabol al yeter günde 30-50 mg arası. Burak varsa arkadan zaten keyfini çıkar kürün nederse eksiksiz uygula.
  15. Testosteron + boldenon + danabol ilk kür eksik bir şey var mı?

    Anlıyorum bu hocan sana danabol turinabol aynı anda mı al dedi bolde testo yanına?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×